Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ceny laptopów bardzo wazne dla mnie :P |
Witam jestem zainteresowana odpowiedzia na moje pytanie ; W tym momencie posiadam 2 tysiace zlotych czy kupie gdzieś laptopa w łomzy po takiej cenie ,nowego, majacego w miare dobre parametry i pamiec?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ceny laptopów bardzo wazne dla mnie :P |
kupisz kupisz:D zależy do czego ci ten laptop?ale nie bedzie zły ;)
|
|
kupisz, ale allegro.pl jest najlepszym wyjściem dla Ciebie.
|
|
Chodzi o to zeby podlaczyc go pod neta i sciagac bajki i gry dla dzieci ale od czasu do czasu zeby i samemu posiedziec i pogrzebac w necie ...tylko w miare szybko.... Jaki model polecacie i jakie sklepy?
|
|
tak jak Donald mowi tylko zamow z jakiegos sklepu internetowego kupilem 2 sztuki i zadnych problemow a roznica w cenie ogromna
|
|
to od prędkosci neta już zalezy..nie polecam rozglądać się w media-expert czy avans idź do EXPERT Łomża, ul. Broniewskiego 20 , tam Ci chłopaki doradzą,wytłumaczą i wyjdziesz z porządnym sprzętem..znają się na rzeczy :] sam kupiłem u nich kompa i jestem zadowolony .
|
|
media expert heheh wes sie opanuj najwyzsze ceny w regionie calego asortymantu jaki maja, tylko allegro, badz znajdz sobie jakis model i spr na ceneo badz na skapcu
|
|
w avansie jak już jest coś przystępnego to pracownicy koszą dla siebie Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
chyba media-expert wykluczyłem w 1 zdaniu człowieku..czytaj ze zrozumieniem.EXPERT na BRONIEWSKIEGO to nie media-expert ;] Nie kazdy ma możliwości lub poprostu nie chce robić zakupów na allegro.Jednak nie zaprzeczam ze taka forma zakupu jest najbardziej opłacalna ale też ryzykowna. Pzdr :)
|
|
Idź do laptop24 na piłsudskiego 58. Ja na święta kupowałam u nich laptopa i ramki cyfrowe. Super ceny. Jeden minus że nie mają sprzętu od ręki...
|
|
Do takich celów co wymieniłeś to wystarczy kupić zwykłego laptopa za 1300 zł, bez problemu znajdziesz takiego w ulotkach co do skrzynek codziennie wrzucają...
|
|
jedrulas to kobieta jest ;] moim zdaniem EXPERT to najlepsze rozwiązanie . ya_wgh Super ceny...ciekawe za jaka jakość, Nie oceniaj książki po okładce ;]
|
|
toshiba l300 z 3gb pamięci i 250dysku za 1640 zł chyba nie jest zła? właśnie takiego notebooka u nich kupiłam. tańsze były acery ale zdecydowanie odradzali. podobno zawodne. zresztą potwierdził to chłopak mojej dziewczyny którego acer był w ciągu roku 2 razy w naprawie. sprawdzałam w media-expercie i w innych sklepach. ich znalazłam przez sklep internetowy i będę u nich kupowała. no chyba że pendriva którego będę zaraz kupowała w innym miejscu znajdę taniej. zawsze warto szukać najlepszej oferty a nie wiązać się z jednym sklepem...
|
|
nie tylko pamięc ram się liczy i wielkość dysku.. No a ten pendrive w jakiej cenie bedziesz brała i jaka pojemność?bo i mi by się przydał :)
|
|
za to chłopak mojej dziewczyny opiekującej się dzieckiem najtaniej kupił telewizor w promocji media-expert. ale mieli tylko jedną sztukę. tak jak napisałam wcześniej warto szukać okazji dzwonić po sklepach, sprawdzać strony a nie wierzyć w stereotyp że w danym sklepie wszystko mają najtaniej... bo to nigdy nie jest prawdą. szukać, Szukać, SZUKAĆ. a nie kupować tam gdzie znajomi doradzili...
|
|
a mogłabyś odp na pytanie dot. pendriva??? pokaz ten swój notebook na stronce bo ja w tym laptop24 znalazłem tylko z 1 giga pamięci i dyskami 160 giga po 1700zł najmarniej :)
|
|
"Toshiba l300 z 3gb pamięci i 250dysku za 1640 zł chyba nie jest zła? właśnie takiego notebooka u nich kupiłam. " <--z tego zrozumiałem ze jestes kobietą "zresztą potwierdził to chłopak mojej dziewczyny którego acer był w ciągu roku 2 razy w naprawie. "<-- z tego ze chlopakiem a co najlepsze twoja laska ma jeszcze jednego chlopaka <lol2> ostrooo ... hahaha
|
|
nie wiem jak teraz bo nie sprawdzałam ale podobno kurs euro i dolara też ma wpływ na cenę. i czasem warto poczekać z zakupami aż złotówka osłabnie. ja u nich kupiłam l300d-12y. a pozatym tak jak pisałam wyżej. nie ma co się sugerować opiniami... trzeba szukać promocji w kilku sklepach a nie w jednym polecanym. a za allegro dziękuję. wolę zapłacić 10-20 zł więcej i odebrać w sklepie. z zakupami w necie mam przykre doświadczenia.
|
|
poczytaj wyżej o ile umiesz... chłopak mojej dziewczyny opiekującej się dzieckiem. tzw opiekunki do dziecka.
|
|
To chyba ty nie umiesz czytac bo o pendriva pytam juz któryś raz z koleji... W tamtym tekscie nie ma "dziewczyny opiekującej się dzieckiem"jest dopiero w nastepnym, pozatym to opiekunka do dziecka a nie twoja dziewczyna opanuj się <lol2>
|
|
doczytaj Mieczkos2016v dopiero szukam najlepszej oferty na pendriva. wiesz gdzie kupię najtaniej? bo ja mam w zwyczaju szukać... a nie upierać się przy jednej ofercie. ale widzę że ty już wiesz gdzie jest najtaniej. więc pytam. może pomoże to nam wszystkim na tym forum. i nie będziemy musieli szukać promocji. tak aby przy każdym zakupie zaoszczędzić. ale ty pewnie się o to nie martwisz bo rodzice sprzęt kupują i nigdy w życiu złotówki nie zarobiłeś... ale od czego są rodzice...???
|
|
mietek ale ci jadą po gaciach heheh
|
|
Ty to moze zjedz z pod siebie jak taka oszczędna jesteś..ja stawiam na jakość i szkoda mi paliwa tak jezdzić bez sensu po wszystkich sklepach,a kupić sprzęt 5 zł taniej ;]
|
|
Cześć ponownie wszytskim :D Kupiłam dzisiaj laptopa zanim poczytalam wasze wypowiedzi i wiecie co? jestem jak narazie bardzo zadowolona . Zakupu dokonalam w Media Expert ktorego jak widze wiekszosc nie polecila :D ja mam przeswietnego laptopa w cenie 2299 zl :D śliczny kobiecy a do tego procesor dwurdzeniowy 2.0 mghz pamiec 2,5 mg bluetooth, kamerka doslownie wszytsko co mi bylo potzrebne ...podswietlany na bialo ,lakierowany ....strasznie mi sie podoba...cena tez akurat :D
|
|
a mozesz podac nazwe tego laptopa? literki i cyferki - są na pudełku albo na spodzie (jak odwrocisz laptopa do gory nogami :-))
|
|
źle zrobiłaś..wygląd i bajery to nie wszystko :D
|
|
2 mghz? a co to 2 miligigaherce? a powarzniej to po tych 2uch cyferkach wnioskuje rze kupilas cos co warte jest ok ~1400 jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
a teraz wpisz na agito.pl ten model i zobacz ile jestes w plecy
|
|
Ja akurat nie jestem zwolennikiem kupowania drogiego sprzętu elektronicznego na internecie. Po pierwsze dlatego żę jest to ryzyko, nie daj Bóg coś będzie nie tak ty martwisz się gwarancją i ty się z tym bujasz. Kupujesz w sklepie na miejscu, lepiej dać 50-100zł więcej i mieć wszystko pod ręką. Przy zakupie jakiego kolwiek sprzętu to sprzedawca ma się martwić gwarancją a nie klient. Kupujcie dalej w media - expertach a zobaczycie że wam to na dobre nie wyjdzie. Zawsze jest lepiej kupić u doświadczonego sprzedawcy który jest polecany i zaufany bo skąpienie na pieniądzach często na dobre nikomu nie wychodzi. Pracuję w sklepie komputerowym i większość sprzętu które przychodzi na serwis jest właśnie z media-expert, biedronek itp. Pozdrawiam
|
|
RBN - kupowanie sprzętu "na internecie" ( heh) nie oznacza kupowania sprzętu w biedronkach czy media expertach. Skoro masz MARKOWY sprzęt typu Toshiba, HP czy choćby MAC nie bardzo rozumiem co poza RÓŻNICĄ w cenie może być nie halo? Piszemy tu o różnicach w CENIE. A te są znaczne. Wiem - bo ostatnio to przerabiałam. Kupowałam netbooka 10 cali - okresloną marke, kolor, parametry. Wiedziałam czego chcę. U nas nie chcieli nawet słyszeć o cenie poniżej 1550 zł Kupiłam go ( jak Ty to określasz) "NA NECIE" za 1150 zl. Zapakowany w firmowy karton, z gwarancją wypuszczony na polski rynek. Szybko, sprawnie. I 4 stówy mam choćby na rozwałkę. Sorry - ale 4 stówy różnicy to jednak spora różnica. Jestem ZA kupowaniem w Internecie. Jednak Z GŁOWĄ i w SPRAWDZONYCH sklepach. A takich tam nie brakuje. Mozna poczytac o nich opinie kupujących na wielu portalach z porównywarkami cen. udanych zakupów
|
|
Zenuak...hehe...podejrzewam, że jakieś minimum 300 ;-)
|
|
shiloh.podaj jakiś kontakt na emayl to Ci coś poradzę, w tej cenie można załatwić super sprzęcik ale to rozmowa na priw.
|
|
Agito.pl Toshiba Satellite L300-17O + Torba Value Edition * Intel Pentium Dual Core T2410 2.0GHz * 2048MB DDR2 * 250GB HDD * 15.4" WXGA TruBrite * Intel GMA X3100 * DVD-RW DL * WiFi * wbudowana kamera * Windows Vista Home Premium Laptop Toshiba Satellite L300-17O to przenośny komputer zapewniający mobilność, dzięki łączności bezprzewodowej oraz dobre parametry multimedialne za stosunkowo niską cenę. Dwurdzeniowy procesor Intel Pentium Dual Core, panoramiczny ekran o rozdzielczości 15,4 cala wykonany w technologii Toshiba TruBrite z kartą graficzną Intel GMA X3100 umożliwiają sprawne korzystanie zarówno z aplikacji biurowych, czy internetowych, jak i z mobilnych multimediów oraz oglądania filmów DVD. » Opis Cena:1959,00 zł chyba nieco drożej??? VOTUM DEO IGNOTO
|
|
|
tak Łomżyniak ma rację to dobry sprzęt i w dobrej cenie, chociaż jak by dobrze pomyśleć to można złapać jeszcze troszkę taniej ale ten model też polecam. (troszkę go znam i jest OK.)
|
|
ja dalem prawie takie same parametry HP 1600zl: dv6748us jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Np. - https://www.morele.net/wiadomosc/hp-probook-640-recenzja-dane-techniczne-czy-warto/3515/ Tylko niższą konfigurację sobie dobierzcie. Poza tym wszystko powinno być w najlepszym porządku. To jedna z mocniejszych serii HP, które jednak w ostatnich latach dopracowało swoje sprzęty.
|
|
o troll już działa po swiętach
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |