Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kawały o Łomży |
Taki kawał znalazłem na portalu: http://www.wirtualny.bialystok.pl/_humor/index.php?od=835 Panowie przechwalają się którego żonka ma piękniejszą cipkę. Jeden mówi: - Moja ma jak Paryż, zawsze pachnąca perfumami, gorąca, pełna życia. Na to drugi: - Moja ma jak Afryka, taka dziewicza, dobrze jeszcze nieodkryta i zbadana. Na to trzeci: - Moja ma jak Londyn, zawsze taka wilgotna Na co ostatni: - Moja to ma jak Łomża..... dziura, po prostu dziura
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kawały o Łomży |
ja pamiętam tą końcówkę o Łomży trochę inaczej: Okolica piękna, dziura zaje...
|
|
he :P głupie :D
|
|
a ja mam inne zakończenie: - a moja ma jak Białystok - brzydka , brudna i śmierdzi sledziem. :)
|
|
Hahahaha!
|
|
szalony palacz zakonczyl kawal najlepiej
|
|
hahahaa palacz dobre :DDDD
|
|
szalony palacz pocisnoł najlepiej :D tak trzymać :P
|
|
a i tak w bialymstoku policja wszystkich sledzi a to miasto z lotu ptaka wyglada jak pierog polowa ruskich , polowa leniwych
|
|
hahahaha ładny dojazd na śledzie.Kurestwo trzeba jechać jak po bandzie.. Pzdr ahhaha Pomysłowo.
|
|
a ja znam: z Lomzy do piatnicy jest jak z dupy do piczy jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Biznesmen z Łomży jedzie taksówką w Warszawie: - Słuchaj, świetny kierowca jesteś. Długo jeździsz? - 5 lat. - No mistrz normalnie. Słuchaj, a ile zarabiasz? - 5000 zł miesięcznie. - Dawaj, ja ciebie zatrudnię u siebie w firmie jako kierowcę. Będziesz woził tylko mnie. Zapłacę 10 tysięcy miesięcznie. Jadą po Łomży. Biznesmen: - Skręcaj w lewo teraz. - Przecież znak stoi - zakaz skrętu w lewo! - Skręcaj, mówię, ja tu 40 lat mieszkam... Zaraz za zakrętem stał patrol drogówki. Kierowca: - No to sobie pojeździliśmy... Biznesmen na to: - Ty siedź, a ja zaraz wszystko załatwię... Wysiadł, podszedł do patrolu, coś tłumaczy, wymachując rękami, policjant spuszcza głowę, biznesmen odwraca się i odchodzi. Wsiada do auta: - Jedziemy. - A co pan mu powiedział? - Powiedziałem, że jeździłeś 5 lat na taksówce w Warszawie i nie będzie byle gnojek ciebie przepisów uczył... http://antygon.blogspot.com/
|
|
www.satyryczny.com/wiersz1.htm Polityk z Łomży Pewien polityk, w Kościele w Łomży, Zbierał na tacę, ubrany w komży. Gdy uzbierał na tacę, Rzucił u księdza pracę… - Na posła jeszcze „załapać” zdążył.
|
|
BYLEM W BIALYMSTOKU NIESMIERDZI TAM SLEDZIEM ZATO JAK NAPOZNAŃKĄ SIE WJEZDZA W LOMZY TO JEDZIE SLEDZIEM
|
|
Tadeusz Naplet albo cię przytkało albo ci zabrakło słów, chyba że straciłeś smak i węch, bo jak ziemniak może śmierdzieć śledziem? Ale sam przyznasz, że śledź jednak ma specyficzny zapach, który dla wielu i nie tylko z Łomży jest swego rodzaju smrodem. Oczywiście bez urazy dla Białostoczan, bo obywateli mają nawet wspaniałych, a co do władzy to przemilczę ten temat, bo jakbym chciał prawdę napisać to by z pewnością tego nie opublikowano. Więc panie Tadeusz Naplet bynajmniej nie zakładaj pan sklepu rybnego, bo stracisz wizerunek jak klienci wejdą a ty będziesz oferował ziemniaki.
|
|
NIEMIESZKAM W BIALYMSTOKU ALE JESTESCIE JAK DZIECI POCO MOWIC ZE SMIERDZI SLEDZIAMI BIALYSTOK JAK NIESMIERDZI, W LOMZY ZATO SMIERDZI CZESTO GNOJEM I NIKT O TYM NIE MOWI W LATO,
|
|
ze sledziewa zawiewa jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
nawet by sie niewiele mijalo z prawdo jako rze latem wiatr gluwnie wieje wlasnie stamtond - z bialoruskiej czensci polski jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
TAAAAAAAAAAA A NA ULICACH W LATO GUWNA NA ULICACH LEŻĄ KROWIE TEZ PEWNIE Z BIALORUSI PRZYLECIAŁY "Zaprowadzimy pożądek w kraju i w Europie" Adam skibiński wyp. z r.2006
|
|
pszywozo je sledziki gdy jado na gielde pod warszawo jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
rolniczo gielde, co by sie z prawdo nie minac jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
heh dobre
|
|
tu miały być kawały !!!
|
|
Zasłyszane w Łomży ...;) Po zakończeniu jednej z ostatnich sesji Rady Miasta, na której to w końcu przeforsowano tą haniebną decyzję o Drzewnej, jeden z tych ‘włodarzy’, wracając do domu - poedkscytowany, że wreszcie udało mu się tak wręcz psychologicznie wtopić te Panie dyrektorki – zwraca się do swojej żony: ‘Kochanie – na pewno teraz to już nie potrafisz zaskoczyć mnie niczymś, co by mnie ucieszyło, a zarazem przygnębiło’. Na to żona: ‘Ty masz największego wacka ze wszystkich twoich kolegów z ratusza’.
|
|
"Prezydent Miasta Łomża - J. Brzeźiński" to wystarczy żeby lać cały dzień. A najlepszy tekst to "Browar Łomża zawsze murem za ŁKS" Support Your Local Football Team.
|
|
szalony palacz zakończył głupio - powinno być: pachnie śledzikiem. Tadeusz Naplet to ponurak. VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Jak jest samobójstwo po Łomżyńsku ?? Kładziesz się na torach... i czekasz... aż umrzesz z głodu !! :DD ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
SAMOBOJSTWO PO LOMZYNSKU ? RACZEJ CHYBA SKAKANIE Z MOSTU ***** HAHAHA
|
|
"Autor: Tadeusz Naplet (---.lom.netster.pl) Data: 27-01-09 13:29 SAMOBOJSTWO PO LOMZYNSKU ? RACZEJ CHYBA SKAKANIE Z MOSTU ***** HAHAHA" co w tym śmiesznego? nie dość, że jesteś pierdolnięty w czerep, to jeszcze krzyczysz ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
idzie baba do lekarza, a lekarz też baba
|
|
Ogórki z Łomży zapobiegają ciąży.
|
|
lepiej z mostu do narwi, nirz z kladki do bialki jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Ja kawału nie znam ale jak się wypowie magiczne słowa to ludzie sami zaczynają się śmiać. Wiomar - hurtownia męczenników (bez urazy dla pracowników) TV Łomża - kanał nigdy nieoglądany 2000 podwyżki dla prezydenta - biednym trzeba pomagać ceny paliw - tyle to chyba kosztuje te do promów kosmicznych
|
|
jeśli chodzi o kawał o Łomży i tory to chyba trochę inaczej to leciało, a mianowicie: Samobójstwo po łomżyńsku?- położyć się na torach i umrzeć z głodu czekając na pociąg ;D
|
|
zależy na których torach się położysz,kate_kat!
|
|
Na tych najwazniejszych, lomzynskich.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |