Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krav Maga |
Witam wszystkich zainteresowanych odbywaniem się zajęć z zakresu walki wręcz a także samoobrony Krav Maga.Jeśli zbierze się odpowiednia ilość uczestników to w naszym mieście będzie działać ta sekcja.Dnia 23.01.09 o godzinie 17 i 24.01.09 o godzinie 10 odbędą się treningi szkoła podstawowa nr 2 ul.Piękna2.Jakiekolwiek pytania proszę kierować pod numer 508155159 , należy również potwierdzić swoje przybycie wysyłając sms z imieniem i nazwiskiem i że jesteśmy z Łomży.Zapraszam dziś trening na 17 , będzie trwał 3 godziny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krav Maga |
a moze , troche wiecej info tutaj czyli ile to kosztuje i jakie sa wymagania wiekowe???
|
|
Nie mam nic przeciwko kravce można faktycznie zrobić krzywde,ale czy o to chodzi?nie sądze,najskuteczniejszymi sztukami walki sa sporty walki chwytane,także jeśli jestescie młodzi zapisujcie sie na zapasy judo bjj to naprawde niezliczona możliwośc rozwoju fizycznego.Choc dzisijejsze czasy wymagają bycia wszechstronnym także mozna spróbowac wszystkiego.
|
|
Witam jak narazie koszt za dwa dni treningu to 50zł czyli dziś trening trwac bedzie 3 godziny tak jak muwie jak bedzie odpowiednia liczba osób chcąca trenować krav mage to podejżewam że treningi będą 2 razy w tygodniu i bedą kosztować 50zł to jeszcze podejmą decyzję instruktorzy z Łodzi kturzy z tamtąd przyjadą .Proszę o to stronka warto zajzeć http://www.kravmaga.com.pl/charakt.htm
|
|
W nas w szkole ??? Przecież to zjeb*** i mała sala ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS
|
|
koszt za dwa dni treningu to 50zł ?
|
|
historia podobna do pana z niby muay thai oby nie.....
|
|
Racja,Pan od muay thai dobrze zrobił w ch**...
|
|
czy zajęcia będzie prowadził Tomasz Dębiński
|
|
hmm byłem na tych treningach i przyznam ze spodobało mi się ;) viva la feta,viva la grass,viva tableta,viva la kwas :d
|
|
nie ma co tracić nadziei na muay thai, treningi miały być wznowione w nowym roku a nowy rok się jeszcze nie skończył , nikt nie wie dlaczego treningi się skończyły
|
|
Ten pan od muay thai to h.... w d... f....wi i pała jest. fitch77
|
|
Kolejne treningi Kravki 6-7 luty, piątek godzina 17 , sobota godzina 10.
|
|
Kolejne treningi Krav Maga 21-22 luty _ piątek 17 i sobota 10 .. Wszyscy chętni wpadać... viva la feta,viva la grass,viva tableta,viva la kwas :d
|
|
jak niemacie odpowiedniej siły to i tą kravmage mozna \wsadzic w dupe. POdejdzie do was ktos wiekszych rozmiarow zada jeden strzal i razem ztą kravmagą wylądujecie na ojomie.
|
|
hahah chyba żartujesz stary:P powiem ci ze nasza instruktorka jest z pozoru małą kobietą ale dała by sobie rade z kolesiem większym od siebie.. nie tylko wielkosc i siła się liczy.. najwazniejsza jest technika i uderzenie w dobre miejsce.. instruktor pokazywał nam ze mozna rozłożyc człowieka jednym palcem tylko trzeba trafic w dobre miejsce.. ale jak jestes przekonany ze to nie ma znaczenia to dalej nic nie rob pozdro... viva la feta,viva la grass,viva tableta,viva la kwas :d
|
|
Cytat: czyli po prostu kop w jaja ^^
|
|
nie chodziło mi o "kop w jaja" . . . viva la feta,viva la grass,viva tableta,viva la kwas :d
|
|
Kolejne treningi Krav Maga 21-22 luty _ piątek 17 i sobota 10 .. viva la feta,viva la grass,viva tableta,viva la kwas :d
|
|
Witam,Ile kosztowałoby opłacenie całego miesiąca,kiedy teraz będą treningi? Czy treningi przynoszą jakieś efekty?;-) pozdrawiam
|
|
kolejne treningi 13-14 marzec ... piątek godz. 17:00 i sobota godz. 10:00 .. Narazie płacimy za 2 treningi z góry 50 zł (jeden trening 3 godziny). . Po świętach rozpocznie się normalna sekcja jeśli bedzie odpowiednia liczba osób i treningi będą 2 razy w tygodniu..(1 trening 1godz i 30 min.) i bedzie płatne z góry za miesiąc 100 zł ... Moim zdaniem trenowani przynosi efekty chociaż nie miałem jeszcze okazji tego wykorzystać hehe:) ale przyjdz i zobacz o co chodzi to sam ocenisz >> wszyscy chętni mile widziani :) viva la feta,viva la grass,viva tableta,viva la kwas :d
|
|
TOMEK TOMEK a ty menadżer jakiś jest czy co że tak reklamujesz ten styl - poświęć lepiej zyski z tego procederu na słownik ortograficzny ,a i ten Pan Naplet ty masz tyle pojęcia o Krav Maga co ci siezmieści w tym naplecie .
|
|
Wiecie jaki jest przedział wiekowy na treningach ? są starsi i młodsi tak z 14-15 lat . Mam 14 lat i bym sie zapisał ale nie wiem czy ktoś będzie w moim wieku trochę głupio bym się czuł z samymi "starymi koniami "
|
|
tzn sa sami starsi:P ja co mam 18 lat jestem najmłodszy :P ale najlepiej to namów jakiegoś swojego kumpla i we 2 chodzcie i nie bedzie Wam głupio :) pozdro viva la feta,viva la grass,viva tableta,viva la kwas :d
|
|
tak tylko jeden kolega chodzi już na capoeira i nie zamierza chyba z tego zrezygnować . Jeszcze się zastanowię
|
|
hehe to tylko jednego kolege masz ? ;p ok ... wszyscy chętni jak już pisałem mile widziani:) viva la feta,viva la grass,viva tableta,viva la kwas :d
|
|
nie nie tylko jednego :P pewnie sam przyjdę i zapewne mnie rozpoznasz
|
|
a na czym to wogóle polega?
|
|
najogólniej jak tylko można to polega to na samoobronie a jak chcesz się dowiedzieć więcej to poczytaj na necie bo nie chce mi się pisać. kolega wcześnej w postach podawał link to strony która zajmuje się tym w Polcce i tam wszystko jest napisane :) pozdro viva la feta,viva la grass,viva tableta,viva la kwas :d
|
|
TomekTomek a ile czasu trenujesz???
|
|
Witam wszystkich zainteresowanych izraelskim systemem walki wręcz i samoobrony Krav Maga. Ruszamy od września 2010. Więcej szczegółów w późniejszym terminie. Pozdrawiam
|
|
Treningi Krav Maga od 6.09.2010r. w poniedziałki , wtorki o godzinie 18.Zapraszamy
|
|
A przepraszam że się spytam , jeśli można bo oprócz zajęć są koszty , no właśnie jakie. Jestem chętny na 06.09.2010. SZCZEGÓŁY PROSZĘ.
|
|
Witam treningi będą prowadzone w szkole podstawowej nr 2 ul.Piękna2. Koszt treningów to 100zł.
|
|
bzdura!!!!!!!!!!!!! zapomniales ze o 5 zaczyna sie trening nastepny glupiec
|
|
a są jakieś zniżki dla uczniów? Czy każdy płaci 100 zł ? ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
a dni treningów nie ulegną zmianie? ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
w d. sobie wsadzcie tą lipną kravmage :) i tak będą zabierac wam nadal kanapki przez reszte posranego swojego zycia :)
|
|
Zniżek nie ma, każdy płaci 100zł. Dni treningowe nie zmienią się ewentualnie mogą dojść w piątki, będą organizowane seminaria, zreszto na nie można jeździć w grupie np.Warszawa, Łódź.
|
|
a ten koszt treningów obejmuje cały miesiąc czy pojedyńczy trening??
|
|
Witam tak koszt treningów obejmuje cały miesiąc.
|
|
macie już jakąś chętną grupę??
|
|
Sekcja istnieje od 2008 roku więc zapraszamy do grupy.
|
|
100 zł? za to można trenować 2 sekcje . inne są max 50 zł także nie wiem czy warto.
|
|
I od kiedy macie zapisy? Chętnie bym przyszła, zobaczyła jak to wygląda, bo chciałabym się zapisać ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
pierwszy trening gratis rozumiem?:)
|
|
Treningi Krav Maga od 6.09.2010r. w poniedziałki , wtorki o godzinie 18.Pierwszy trening za darmo.
|
|
okej, więc wpadnę w poniedziałek zobaczę jak to wygląda, no i się raczej zapiszę ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
witam. czy na jutrzejszy trening trzeba zabrać ze sobą jakiś strój sportowy? ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Witam na trening proszę zabrać wodę do picia nie gazowaną, wygodne sportowe obuwie, koszulkę i wygodne długie spodnie oczywiście dresowe.
|
|
Treningi Krav Maga od 13.09.2010r. od godziny 18:30. Dni treningów bez zmian.
|
|
mam pytanie czy na treningi przychodzą jakies dziewczyny, kobiety jezeli nie to czy łomży organizowane są jakieś inne sporty walki dla kobiet
|
|
ja jestem jedyną kobietą która zaczęła uczęszczać na krav magę ;) Miło by było, żeby jeszcze jakaś dziewczyna zaczęła by chodzić ;) Było by raźniej ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Może ktoś napisać jak wyglądają treningi ??
|
|
cycolina rozumiem ze byłaś napisz podobało ci się? duzo ludzi było? pewnie czułas sie troche nieswojo.
|
|
tak, podobało mi się. Byłam wczoraj na treningu, dziś mam lekkie zakwasy, trening był ciężki, ale to dobrze, bo się czegoś nauczymy ;) trenerzy bardzo dobrze tłumaczą, jest ok ;) Było ok. 20 chłopaków, byłam jedyną dziewczyną. Czy czułam się nieswojo? Nie, nie przeszkadzało mi to, ale dobrze by było, żeby chociaż jedna dziewczyna więcej chodziła ;) Trening będzie jutro na 18, przyjdź, zobaczysz jak to wygląda. Mi się spodobało, myślę, że Tobie też by się spodobało ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
fajnie, dzieki za odpowiedz do zobaczenia
|
|
cycolina, a jak konkretnie wygląda trening ??
|
|
Na początku jest rozgrzewka jakieś 15 - 20 min, później przechodzimy do ćwiczeń wstępnych.. Uderzenia, kopnięcia itp.. Wpadnij dziś na 18, to zobaczysz jak to wygląda ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Treningi Krav Maga w nowych godzinach 18:30 , poniedziałki i środy. Zapraszamy
|
|
Witam zmiana godzin treningów od dnia 20.09.2010r. w godzinach 18:30.Zapraszamy
|
|
Przepraszam za nie poprawną godzinę treningi będą odbywać się o godzinie 18:10.
|
|
Ilu jest instruktorów na zajęciach Krav Maga w Łomży na ul. Piekna 2 a jeśli jest tylko jeden to jaki? (imię i nazwisko) Jaki stopień instruktorski posiada? Pozdrawiam.
|
|
krew z maga
|
|
Witam ktoś z was chadza na treningi?? mam zamiar rozpocząć treningi ale chciałbym sie dowiedzieć jak pierwsze wrażenia
|
|
ajj, ludziee.. Wpadnij a zobaczysz. Mi się spodobało, więc chodzę, a komuś innemu może się nie spodobać, wpadnij jutro na trening to zobaczysz jak to wygląda ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
a coś ze sobą trzeba przynosić?
|
|
śpiwór i kanapki same karateki w mnieście
|
|
strój sportowy i wodę ;) Najlepiej długie spodnie dresowe i koszulkę. No i możesz mały ręcznik do twarzy, bo można się napocić ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
ok dzięki ;) zacznę trenować może nawet i jutro bo się zbieram i zbieram i nie mogę tam trafić heh
|
|
to tak jak i ja ;D ale w końcu się zebrałam i poszłam ;D no i nie żałuję ;)) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
czy dalej są prowadzone treningi?
|
|
Tak, są nadal ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
cycolina a mozesz powiedziec gdzie odbywaja sie treningi i ile razy w ciagu tygodnia?wiem ze gdzies pewnie tu pisze ale topic jest stary i baardzo dlugi a i ile jest osob w grupie?
|
|
nie, nie ma juz
|
|
Wlasnie Cycolina mozesz cos wiecej mi powiedziec o tym KRAV MAGA, tzn. o zajeciach, kiedy macie w jakich grupach i czy osoby, ktore nie mialy z tym stycznosci moga sie zapisac?? Pytam sie, dlatego ze u mnie w szkole jest KRAV MAGA i za 30 h 250 zl sie placu (wlasciwie jest to kurs) i tak pomyslalam zeby sie zapisac, ale skoro mam tutaj na miejscu to bym tu zaczela. Pozatym jak tam jest, gdyz jestem niska i szczupla osoba, ktora nie ma za duzo sily, wiec moze lipa byc :/
|
|
cycolina to jak odpowiesz nam na nasze pytania? :)
|
|
508 155 159 500 152 092 Zadzwońcie pod te numery i zapytajcie. Treningi są w SP nr 2. http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Treningi są prowadzone w Szkole Podstawowej nr 2. Treningi odbywają się 2 razy w tygodniu, w poniedziałek i środę o 18. Koszt miesięcznego treningu wynosi 100 zł. Oczywiście, że osoby, które nie miały z tym styczności mogą się zapisać ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Osób nie wiem dokładnie ile, ale coś ok. 30.. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
a ile czasu trwa trening?
|
|
Półtora h. ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Nowy nabór do sekcji Krav Maga Zajęcia odbywają się w wtorki i czwartki w Szkole Podstawowej nr 2 ul.Piękna 2 Grupa dorosła początkująca - 18.30 - 20.00 Grupa Krav Maga Kids - 17.00 - 18.00
|
|
mało to sztachet się wala
|
|
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=68342288b396ad8fd8cc5492c800be8b
|
|
czy treningi Krav Maga dla początkujacych grupa dla dorosłych są we wtorki i czwartki? Czy w poniedziałki i środy? Proszę o informację, bo słyszałam że treningi zostały przeniesione na poniedziałki i środy. Z góry dziękuję.
|
|
wcześniej były w poniedziałki i środy, teraz we wtorki i czwartki. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
na 18.30? chciałabym się wybrać :)
|
|
i czego was tam nauczą ?
|
|
samoobrony ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
nie, na 18 są treningi. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
chyba Andrzeja Leppera haha
|
|
już się pogubiłam... dzisiaj dzwoniłam pod nr telefonu ze strony: http://www.kravmaga.com.pl/oddzialy/lomza/index.htm gdzie dowiedziałam się, że treningi dla początkujących są w poniedziałki i środy o 18tej. Skąd taka rozbieżność? Może się czepiam, ale chcę zacząć trenować, a nie przychodzić na treningi i "całować klamkę", bo trening akurat już był albo będzie jutro.
|
|
przepraszam! mój bład.. Treningi są dalej w poniedziałki i środy, od 18:00 do 19:30. Nie ma grupy początkującej, jeśli zaczniesz chodzić to będziesz się uczyła z ludzmi którzy ćwiczą pare lat i też z takim, co ćwiczą pare miesięcy.. Ale będą Cię traktować jak początkującą, będą Ci wszystko pokazywać co i jak.. Wybierz się tam w poniedziałek i porozmawiasz o tym z instruktorem, On Ci wszystko wytłumaczy. ;) ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Wielkie dzięki cycolina! :) Wybiorę się na pewno.
|
|
cycolina - prosze, podaj telefon do prowadzacych. moja dziewczyne interesuja kursy samoobrony , lub krav maga dla povzatkujacych, jezeli mozesz, bardzo prosze o jakies namiary na prowadzacych, dzieki i pozdrawiam. ps. prosba - moze zorganizuja kurs samoobrony dla kobiet ?
|
|
Czyżby nie za drogo 50zł za dwie sesje? Powiem tylko jedno nie opłaca się... Znam jednego Gościa z trójkąta który bardzo dobrze zna krav mage i uczył nie których chłopaków obrony.. Jest naprawdę dobry na moich oczach położył 3 gości większych od siebie:) pozdro..
|
|
Łomzyniak33, wejdź na stronę, którą podałam wyżej. Tam są dwa numery telefonów do osób, które prowadzą zajęcia Krav Maga.
|
|
Jak ja chodziłam to były tam tylko 4 kobiety.. a teraz w ogole podobno nie ma żadnej.. Treningi odbywają się 2 razy w tygodniu i koszt miesięcznego uczęszczania wynosi 100 zł. ______________________________________________________________ Nie poraz pierwszy patrzę na świat z pewnym dystansem, nie poraz pierwszy ludzie mylą życie z seansem.
|
|
Krav Maga ruszamy od września 2011r. Chętnych serdecznie zapraszamy.
|
|
No tak,warto już w maju pamiętać :)
|
|
Jedna sekcja krav magi działą w S.P. nr.2 zajęcia prowadzi instruktor z ostrołęki,przez dość dłui czas tam chodziłem ale musiałem przestać bo mi grafik w pracy zmienili,a żałuje bardzo. ludzie w porządku i można się czegoś przydatnego nauczyć, poza tym organizują się na wyjazdy na seminaria gdy przyjeżdza jakiś master z izraela.
|
|
Czy już coś wiadomo, kiedy zaczynają się treningi i gdzie będą się odbywać? Będę wdzięczna za info.
|
|
Witam. Jesteśmy na etapie organizowania sali gimnastycznej. Zajęcia mogą się zacząć w październiku.
|
|
TomekTomek wystawiasz faktury?
|
|
Witam. cKlock ja osobiście nie wystawiam faktur, natomiast jest możliwość wystawienia faktury.
|
|
Dużo jest chętnych? Wiadomo jaki będzie miesięczny koszt?
|
|
Witam. Sporo osób dzwoni, pyta. Myślę że będzie spora grupa. Jeśli chodzi o koszty to jak nic się nie zmieni to tak jak w poprzednim roku 100 zł za miesiąc CZAS ZAJĘĆ 1,5 godz.(2x w tyg). Zapraszam na stronę http://www.kravmaga.pl/
|
|
Hej, całkiem poważnie rozważam spróbować krav magi, martwi mnie tylko jedno - naprawdę kobiety nie trenują u nas? Bo bałabym się trochę że zostanę zniszczona i to tak doszczętnie po pierwszym treningu. A poza tym to ogólnie są męczące czy leje się więcej krwi niż potu?
|
|
noodle, nie martw się. ja też chcę zacząć trenować Krav Magę. Zatem nie byłabyś jedyną kobietą :) czy już coś wiadomo, kiedy i gdzie będą treningi? nie mogę się doczekać...
|
|
No to spróbuję, a co ;) Podobno ma się zacząć od października, jak nie pojawi się info tu lub na oficjalnej stronie trzeba będzie dzwonić. Były zawsze w podstawówce 2 ale teraz jakieś problemy tam chyba są z salą.
|
|
Treningi Krav Maga zaczynamy od 19.10.2011r. Wtorek - 19:00 - 20:30, Środa - 19:30 - 21:00. Sala gimnastyczna Wyższa Szkoła Agrobiznesu w Łomży. Pierwszy trening jest darmowy. Zapraszamy
|
|
ja także zamierzam iść na 1 trening czyli w srode o 19.30 w WA . - mam nadzieje ze będą kobiety pozdrawiam
|
|
Mam pytanie: Czy są jakieś wymagania wiekowe ?
|
|
ja tez mam wiele pytan , od kilku dni probowalam porozmawiac i dzwonilam na te 2 podane nr tel na stronie netowej, nikt nie odbieral. wydaje mi sie, ze tzeba pojsc na ten 1 trening 19 padziernika. ja sama mam wiele obaw, chcialabym sioe zapisac na samoobrone, ale nie ma tego w lomzy. krav mage mi odradzaja, jako zbyt drasrtyczne dla drobnej kobiety, ale musze sie o tym sama przekonac. do odwaznych swiat nalezy. mam tylko nadzieje, ze przyjdzie kilka kobiet ... pozdrawiam
|
|
Witam. Proszę dzwonić na numer 600262753.
|
|
Witam. Zapraszam na treningi. Zajęcia odbywają się w Wyższej Szkole Agrobiznesu ul. Studencka 19 Wtorek 19.00 - 20.30 Środa 19.30 - 21.00
|
|
Panie Tomku Mam chęć sie na to zapisać tylko zastanawiam się jak ja taki maly w tej sukience będę wyglądał,czy koledzy nie będą się ze mnie śmieli i czy Wy nie zrobicie ze mnie worka treningowego,a ja potem z płaczem będę wracał do domu.
|
|
mały:):)PP Nie zapisuj sie !!!!!!!!!!!!!!! Bo zrobia z ciebie zochę i będą podrzucali jak pod blokiem :):):)
|
|
Własnie tego sie obawiam,Tylko ,że ta zocha waży ok 92kg.
|
|
To ty malutki pączuszek jesteś :):) To jest nadzieja że twardziele z gim . nie podźwigną :):):):)
|
|
191/92-malutki pączuszek powiadasz?
|
|
malutki malutki :) Bo u mnie jest 98 na końcu rozmiaru :):)
|
|
Ale ja jeszcze rosnę ,a Ty to może jedynie w korzeń.-:)
|
|
Co prawda to prawda mały :) Dobry korzeń to podstawa:):):)
|
|
A tak bez jaj to teraz nie wiem ile ważę ,bo wczoraj pisali ,że sprzedałem ,a dziś jeszcze się nie ważyłem.
|
|
A to zez pisał , tego to akurat nie bierz do siebie :):) On miał wczoraj odmienne stany świadomości :):):)
|
|
maruda cytuję twoje słowa , z małymi modyfikacjami : nowy TEMAT : Rozmowy o korzeniu , czyli romans smerfa ze smykiem - maruda i _maly_ Założyć dla was specjalnie post żebyście nie zaśmiecali tematu o Krav Maga , po co macie tu robić niepotrzebny kocioł ?
|
|
zezuś :):) Zakładaj i nie stękaj :):)
|
|
maruda , to ma drugi raz nie bądż złośliwy i NIKOGO nie pouczaj jak sam tak robisz , popatrz obok w spis tematów na stronie głównej , co zrobiłeś wczoraj
|
|
zezuś :) Wczoraj była sobota dziś jest niedziela :):) Nie wracam do czasu przeszłego :):)
|
|
Zresztą zezuś nie chodziło mi o pouczanie nikogo tylko o twoje wyrażanie sie na forum :):):) Jednak chyba za bardzo żarty z ciebie tobie nie leżą :):)
|
|
gościu nie syp ogólnikami tylko daj przykłady , znajdziesz na pewno ale i ja znalazłem twoje wulgaryzmy , więc mnie nie pouczaj
|
|
nie ma sprawy , żartuj sobie , czemu nie ? ja zaraz zacznę żartować i pośmiejemy się WSZYSCY !
|
|
zezuś :) szelki popuzuj bo uwieraja ciebie tu i ówdzie :):)
|
|
maruda , nie rozumiem coś nie tak ? coś ci nie pasi ? napisałem tylko : nie ma sprawy , żartuj sobie , czemu nie ? ja zaraz zacznę żartować i pośmiejemy się WSZYSCY ! maruda , " uwiera ciebie tu i ówdzie" ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |