Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Artykuł "Wolna erekcja" haha |
No to ładnie się ktoś znowu popisał.ale się uśmiałem.o czym ten ktoś myślał pisząc ten artykuł hehehe.już mnie nic nie zdziwi na tym portalu ;P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Artykuł "Wolna erekcja" haha |
zapomniałem linku wkleić jakby ktoś go nie czytał http://4lomza.pl/index.php?wiad=17608
|
|
A kolega wie co to jest felieton?
|
|
juz czytajac sam tytuł sie usmialem bo myslalem ze ktos sie pomylil a do konca nie czytalem tego artykulu bo nie miałęm czasu za bardzo ;P
|
|
jesli tak ma być to zwracam honor Panu redaktorowi ;)
|
|
a po co?
|
|
Nie miałeś czasu na przeczytnie całego felietonu, ale na założenie tematu i napisanie kilka zdań to już miałeś? ;) Zresztą jak można się wypowiadać, nie zapoznając się z całą treścią... Tytuł nie jest pomyłką. Zacytuję fragment felietonu: "Nawet nie można tego porównać ze szlachecką wolną elekcją. Chyba tylko w części, gdzie trup się ściele gęsto i dochodzi do bratobójczych walk. Mimo wszystko to raczej wolna erekcja. Każdy by chciał stanąć na wysokości zadania, ale większość nawet kandydatem nie zostaje."
|
|
feljeton jesten z lepszyh rytela jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Ten felieton to bełkot, trudno zrozumieć, o co facetowi biega, jest jakby za, a nawet przeciw. VOTUM DEO IGNOTO
|
|
Zauwazajac ze Rytel kpi z naszego premiera jakoby niekorzystnie wypada on w porownaniu z amerykanskim prezydentem, wnioskuje ze redaktor bezwstydnie popiera PiS. Szkoda ze nie porownuje jablek z jablkami- przeciez i my mamy prezydenta!!!! Jak uwazacie wypada kartofel w porownaniu z prezydentem USA?;)))
|
|
lomzyniak... pzyznajesz sie publicznie rze nic z tego tekstu nie zrozumiales? czytanie ze zrozumieniem zawodzi? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
brawo Panie Rytel, miło było poczytać ... i jeszcze do niego wrócę. PO powie że o PIS, PIS że o PO czyli ... wszystko dobrze.
|
|
do >X<. a miałem czas na napisanie 2 zdań i co? ;P patrząc na sam tytuł myslałem że ktoś popełnił literówke która mnie rozbawiła.proste jak słońce. co się czepiasz?
|
|
Re: Artykuł |
jasiu smietana (...)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |