Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
świetny pomysł na pozbycie sie natrentnych telemarkieterów. |
koleś wymiata http://www.maxior.pl/film/120373/Netia_rozmowa_z_klientema
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: świetny pomysł na pozbycie sie natrentnych telemarkieterów. |
"telemarkIeterów"???
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=gn7OJeOQgu8&feature=related - rozmowa z Tele 2. Podziwiam pracownika Tele za cierpliwość i jednocześnie żal mi chama co dzwonił. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
czytaj uwaznie tematy :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Ludzie to jest ich praca.. Jeśli nie jesteś zainteresowany to po prostu powiedz mu kulturalnie i tyle. Zdarza się, że telemarketer nie daje za wygraną wtedy jeszcze raz powtarzasz, że nie jesteś zainteresowany i odkładasz słuchawkę. Drugi raz nie zadzwoni. Po co wymyślać jakieś metody. Owszem może i jest to dla niektórych prostaków zabawne. Pomyśl tylko jeden z drugim czy chciałbyś aby Ciebie tak traktowano?! Pozdrawiam..
|
|
Rafallo20 był podobny temat nie dawno i ten sam link ;) wroobel napisałeś,żeby powiedzieć,że nie jesteś zainteresowany i odłożyć słuchawkę? I tu się mylisz! Miałem hmm a może mam taki problem ? mogą jeszcze zadzwonić,dzwonili do mnie przez cały tydzień, jest to naprawdę wkur***jące. Czowiek mówi,że ma już internet a ten cały czas się upiera i proponuję,nawet jak powiedziałem,że nie zamierzam nic zmieniać to i tak taki pan potrafi zadzwonić na drugi dzień i mówić to samo.
|
|
Wiecie co... Byłam przez miesiąc telemarketerką. Ta praca to jest tragedia jakaś, już lepiej kible myć...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |