Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
przepisywanie prac na komputerze |
Witam wszystkich! Czy jest w Łomży, albo gdzieś w okolicach jakaś firma, która zajmuje się przepisywaniem np. prac magisterskich lub innych dokumentów na komputerze?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: przepisywanie prac na komputerze |
nie wiem ale wiem że ja mogę ci w tym pomoc, moj mail mariush87@wp.pl
|
|
Hej! Wiem, że na wojska polskiego gdzieś jest. Moja siostra chciała żeby jej przepisali 140 kartek pracy magisterskiej. Zażyczyli sobie za samo przepisanie 9zł/A4. (1260zł) Nie wiem czy chciałabyś zapłacić tyle za samo przepisanie. Jeśli natomiast nie chcesz sama przepisywać to myślę że moglibyśmy się dogadać. Pracę swojej siostry (jak napisałem wyżej - wyszło 140 stron A4) przepisałem w jeden dzień. Jeśli jesteś zainteresowana odezwij się na GG: 1513446. Pozdrawiam!
|
|
Skaner + odpowiednie oprogramowanie i cały Twój tekst w Wordzie ;) pozdrwiam
|
|
witam ! Ja zajmuje sie przepisywaniem prac magisterskich itp. czym wiecej stron tym taniej,kwestia dogadania się. moj mail globus84@o2.pl
|
|
oprogramowanie "OCR" lub znajomi każdy po kilkadziesiąt stron ;-) o ile oczywiście to druk z doświadczenia wiem ze najlepszy jest FineReader powodzenia
|
|
Witam, jeżeli jesteś zainteresowana przepisywaniem prac na komputerze, ja zajmuję się tym już od wielu lat. Klienci zadowoleni. Mój mail to Wioleta20@wp.Zapraszam
|
|
Witam, jeżeli jesteś zainteresowana przepisywaniem prac na komputerze, ja zajmuję się tym już od wielu lat. Klienci zadowoleni. Mój mail to Wioleta20@wp.pl Zapraszam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |