czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Strażnicy w trendy...

Jak widać strażnicy miejscy za swoje nieróbstwo się rozwijają. Jak widać mają nową kolejną furkę (czy to z dochodu za fotoradar, czy też nasze władze nas obciążyły biorąc kolejny kredyt, który oczywiście my spłacimy).
No nie wiem czy ktoś ze straży miejskiej przeczyta ten post, bo trudno powiedzieć czy mają internet, gdyż numer telefonu do nich jest tylko i wyłącznie w książce, a z ich strony żadnego odzewu, więc nie próbujcie nawet się dodzwonić tam, bo nie ma sensu. A może ktoś kompetentny potrafi powiedzieć do czego w ogóle te slużby są powołane i co należy do ich obowiązków, z czym możemy się do nich zwrócić. Skoro utrzymywane są z naszych funduszy to może wypada bardziej się angażować w bezpieczeństwo obywateli - czy nie tak?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Strażnicy w trendy...

Strażnicy są po to aby robili dobre wrażenie a ma być ich coraz więcej. Faktycznie nie idzie się do nich dodzwonić , a jeżeli już to mówią że proszę zadzwonić na policję bo oni się tym nie zajmują lub w tek chwili nie mają możliwości.

najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!

muszą mieć wygodnie cały dzień siedzieć przy rozstawionym foto radarze

;)

Dla bezpieczeństwa 13 Strażników Miejskich nowy samochód wyposażony jest w ABS z rozdziałem siły hamowania i wspomaganiem hamowania awaryjnego oraz w poduszki powietrzne kierowcy i pasażera. Posiada także progresywne wspomaganie kierownicy, manualną klimatyzację, atermiczną przednią szybę, boczne szyby przednie elektryczne z zabezpieczeniem antyzaciskowym oraz lusterka boczne sterowane elektrycznie. Ponadto wyposażony jest w centralny zamek z pilotem i autoalarm.
W chwili obecnej Strażników Miejskich jest więcej niż Policjantów Dzielnicowych i oni dają z buta - bo nie mają fotoradaru ???.

najważniejszy jest higieniczny, bezalkoholowy tryb życia !!!

wiecie ja cięzko jest przewieść taki fotoradar !!! albo obiad z PKS-ów , juz nie mówiąc o odwiezieniu kolegów do domu bo to juz standart w tej służbie, wiem bo codziennie widze jak jednego do mojego bloku odwozą !!! zrobie chyba jakąś fotke z okna i wrzuce tu nastepnym razem

Siemka wszystkim debilom z forum! Tak, tak tyczy to się do was debile (gnojki) z forum 4lomza. Dla was wszystko jest nie tak! Wiecie dlaczego? Jesteście zakompleksiałymi nieudacznikami życiowymi, którzy są mocni w mordzie na forum i nic więcej. Masz jakiś problem jeden z drugim pajacu, to idź do ich komendanta czy tam kogo i mu wygarnij. Ty tego nie zrobisz, bo jesteś zasraną ciotą, która potrafi tylko srać głupotami po forum i nic więcej. No tak, tu jesteś kozak, bo anonimowy. Ja dostałem mandat z foto i co z tego! Niech się czarnuchy cieszą, że udało im się mnie złapać! Mam to w dupie! A tak na prawdę to trochę przesadziłem, bo jechałem 94 na 40. Co do ich nowego samochodu, to żadne cudo! Widziałem go w piątek pod Halą! Peugeot Partner ale mi tu statek. Pozdrawiam normalnych!:)

No ja tego tez nie rozumiem...po co tutaj piszecie...idzcie do komendanta...powiedzcie co was boli...

Do czego powołana jast straż miejska można wyczytać w ustawie o strażach gminnych , a czy realizują swoje zadania też można przeczytać wystarczy czytać całkiem jawne raporty o pracy straży miejskiej. Telefon do straży działa SAM PRZED CHWILĄ DZWONIŁEM NA DEBILA KTÓRY PALI FURE ŚMIECI , PEWNIE TEŻ ZARAZ BEDZIE PISAŁ ŻE TO NIEROBY ITP. - BO PRZYJECHALI A CO DALEJ TO NIE WIEM .

antywszystko...jeszcze nie wiesz, ze tutaj zabieraja glos ludzie, ktorzy tylko slyszeli;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org