Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szukam dobrego masażysty/stki |
w Łomży który umię dobrze zrobić drenaż limfatyczny . Możecie kogoś polecić?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szukam dobrego masażysty/stki |
JA umiem ale nie zrobie bo za bardzo jestem leniwy heheheh "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
Slyszalem ze na Lakowej niezle masuja tylko stawek nie znam.
|
|
ja cie wymasuje malenka jak chcesz :)
|
|
jesteście żałośni...
|
|
Prawdopodobnie na ul. Sadowej jest Pani masażystka (nie pamietam nazwiska) bliżej ul. Dwornej. Zajdź zapytaj. Pozdrawiam
|
|
haah dziekuje lubie byc załosny hahahah pouzalaj sie nade mna hehe "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
jesli jestes w przedziale 18 - 20 lat to ja moge cie wymasowac !
|
|
Chodzi o drenaż limfatyczny w jakiejś jednostce chorobowej? Może po mastektomii....?
|
|
po mastektomi bla bla bla drenaz limfatyczny robi sie nie tylko po odjeciu piersi... "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
Toteż właśnie się pytam w jakiej jednostce chorobowej nie...? a mastektomia była jako przykład. Z resztą to nie do ciebie było.Chcesz błysnąć?-zajmij się szukaniem fajnych dziewczyn
|
|
same sie znajda hehe "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
nie wiedziałam że tu ludzie tak kpią z czasem poważnych problemow
|
|
Bywam Niegrzeczny naprawde jesteś ..... nie miły nie pomyslałeś że ktoś naprawde ma jakis problem? smutne to że ludzie żartują czasem nie na miejscu
|
|
Na ulicy Sadowej przyjmuje Pani Ala. Szyld wisi na przeciwko katedry. Jest super. Rozmawiałam z Paniami, które do niej chodziły i wszystkie są zadowolone. Polecam
|
|
Proponuje ci zglosic sie pod ten adres:Centrum Rehabilitacji pw. św.Rocha Caritas Diecezji Łomżyńskiej ul. Rybaki 1 18-400 Łomża Znajdziesz tam przynajmniej 3 osoby ktore ci profesjonalnie wykonaja masaz,oczywiscie po godzinach pracy
|
|
Czytajcie uważniej-chodzi nie o masaż tylko o drenaż limfatyczny.A żeby móc go wykonywać trzeba mieć ukończony specjalistyczny kurs..Nie wiele masażystów go ma..Moja koleżanka właśnie kończy go-w jakimś mieście w Polsce.Mogłabym z nią porozmawiać,ale muszę wiedzieć więcej : np. przy jakiej jednostce chorobowej-bo to jest istotne
|
|
Tia to nie sa zarty nie na miejscu hehe kazde zarty sa na miejscu jesli ich zadaniem nie jest to zeby kogos urazic no a ja mam nadzieje ze nikogo nie uraziłem...po za tym głupim przekonaniem jest to ze choroba to koniec swiata i najgorsza rzecz jaka moze sie w zyciu zdarzyc... "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |