środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
BlokerSi !!!

Blokersi - czyli typki stojący całymi dniami pod klatkami. Piją, palą robią zadymy. Cóż nie mam nic przeciwko temu że oni se tam, stoją i gadają, popijają piwko, ale teraz nadchodzi zima - chłodna pora - i cała gromada wali sie do klatek i swoim zwyczajem jarają i palą właśnie w klatakach. I tu właśnie jest problem bo potem wali piwskiem i fajkami na całą klatkę, jest w niej brudno - dużo niedopałków i puszek,butelek. Nie zabraniam wam, bo nie mam tu nic do gadki, ale jak jush macie sie tak bawić to idźcie do mieszkania któregos z kolesi albo zaszyjcei sie w piwniczce... CO wy na TO ????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: BlokerSi !!!

A moze NAS do siebie zaprosisz?

A tak poważnie to u mnie nie stoja, ale wszedłęm kiedyś do ciemnej klatki na obcym osiedlu a tam kilku łysych ledwo się mieszczą w tej klatce dymu tyle że bez maski lepij nie wchodzić i jeszcze cos do pitbulla podobnego leżało na schodach Ja tam sie nie boje bo mam dwa metry i znam karate, kung-fu, judo,...i wiele innych słów. Ale co ma powiedzieć taki 15-latek?

umnie to nadole stojo i palo i brudzą wtedy jakies brudasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co tu robic ????

DO ^NoRm@lnY^15LaTeK^: po pierwsze nauczyć się ortografii...
a o reszcie porozmawiamy później...

pozdrawiam
M

Do c3po: Nie zauważyłeś, że ostatnio nie udzielają się na Forum DJ-eje i reszta? Z jakiegoś powodu nie dzielą sie już z nami swoimi bardzo trafnymi, głębokimi i elokwentnymi uwagami, które były nam przekazywane w pięknej oprawie ortograficznej i składniowej. Ale ktoś musi ich przecież zastąpić! No i nadeszła nowa gwardia, której przedstwicielem jest na przykład NoRm@lnY 15LaTeK. Na razie z zadania wywiązuje się znakomicie, nie zaprzeczysz.

A co do tego postu: całe szczęście, że mieszkam w domku jednorodzinnym i nie mam takich doświadczeń. Bo fakt - stania na klatce nikt nikomu zabronić nie może, ale jak te osoby w takim miejscu piją i palą to to już jest przegięcie.

Pozdróweczka

Ej no jak nie chcesz zeby stali ci w klatówie to powiec im zeby wyp***** stad chyba ze nie masz znajomosci i sie ich boisz.A tak pozatym to po co ci ta klatka toc chyba na niej nie mieszkasz, a tyle co wyjdziesz do sklepu to wtrzymasz te 30 sec w tym smrodzie i brudzie

hej małolat. żeby to tylko było na parterze. Poprzez to,że mieszkają na różnych piętrach, smrodzą i brudzą na całej klatce a wtedy już po otworzeniu drzwi wali jakby ktoś nie wiem.

wiecie czemu juz dj e nie pisza i inni bo tu sa tacy ludzie siedza zeby kogos wkurzyc i krytykować i nie pisza na teamty tylko guwna pisza co za ludzie !! ja chyba terz nie długo nie bende tu pisac nic i bende tyle błedów robic specjalnie zebyscie wy sie wkurzyli ;-)

Umnie to grazdają i psują klatki :(

~<...>Albo Damy Rade, Albo Jak Tynk Odpadamy <...>~

ziomek, święte słowa. więc tak powinniśmy jakoś się zrzeszyć albo coś, jakiś apel albo tym podobne aby takich blokersów się pozbyć albo po prostu zwalczyć ich niszczącą i brudzącą a w dodatku śmierdząca działalność. Potrzebujemy tylko jakiegoś planu, pomysłu ....
MACIE JAKIEŚ POMYSŁY ???

"ja chyba terz nie długo nie bende tu pisac nic "

bardzo słusznie

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org