Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FIAT 125p |
Witam. Chciałbym kupić fiata 125p. Poszukuje informacji na temat tego auta. Na co zwracać uwagę przy zakupie. Chcę auto wyremontować i zrobić z niego klasyka. Czy w Łomży są ładne fiaty ? ktoś z forum ma jakiś kontakt do użytkownika takiego auta ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FIAT 125p |
jak juz bierzesz sie za remont i doprowadzenie go do czegos ladnego, to lepiej patrz na warszawe...
|
|
Zapytaj na łomżyńskich forach motoryzacyjnych, tam kilka osób ma/miało fajne DF-y. Np. tutaj: http://www.clublomza.fora.pl Swoją drogą cieszy fakt, że kolejna osoba w Łomży bierze się za rewitalizację popularnego "Kanta". Powodzenia !
|
|
a są już takowe? nie widziałem takiego klasyka...?
|
|
ja wiem kto ma do sprzedania z ostatnich lat produkcji. ładny stan!
|
|
ładny stan <lol2> haha
|
|
jestem posiadaczem takiego autka. Jest to ostatni wypust, wszystko 'na polonezie'. Jak kupowałem fiata w 1999 miał oryginalnie nakręcone 29 tys.Przy zakupie koniecznie trzeba sprawdzić stan tylnego mostu oraz skrzynki biegów. Sam robiłem przy tym samochodzie prawie wszystko. Strasznie uporczywy samochód jeżeli chodzi o naprawy. Jak nie to to tamto. Ostatnio włożyłem w niego 1600zł, o dziwo przy ciepłym silniku zapala dosłownie na dotyk, nie jedene zagraniczne auto może się schować. Zeby zrobić z tego autka klasyka trzeba włożyć parę tysięcy.
|
|
na stronie jaką podał ptysiu znazłem coś takiego http://www.clublomza.fora.pl/nasze-auta,12/zlomek,549.html#6957 fiat wyglada neizle chodz ja bym co nie co zrobił po swojemu np. rejestracja wrócila by na swoje miejsce
|
|
gdzie tam on klasyk...
|
|
Klasyki to auta w znacznym stopniu oryginalne, w tym z linku tylko tylne lampy, przedni grill i miejsce rejestracji są nie oryginalne. Kierunki w błotnikach zastąpione zostały już chyba oryginałami ;) Lakierowanie w 2 kolorach i chromowane mangelsy to jest to co sprawia, żeauto rzuca się w oczy ;)
|
|
Jako klasyka widziałbym tutaj raczej Wołgę... Czarna, alufelgi, przyciemniane szyby, chromowane elementy nadwozia :) Z polskich to Warszawę. Niedawno widziałem odpicowanego Trabancika z lśniącą karoserią koloru czerwonego z białym dachem. Wygląd zaj*. Wyglądało to jak Mini Moris. Fiat 125 na nikim wrażenia raczej nie zrobi. Jest to za "nowe" auto. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
-- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |