Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto sciaga auta zagranicy-dostawczy |
szukam kogos kto mi sciagnie dostawcze auto zagranicy. Chodzi mi np o mercedesa 416 , vw lt46.renault mascot, iveco . oginal delikatnie moze byc uszkodzoy na blizniaku skrzynia lub rama , tylko w bd stanie .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto sciaga auta zagranicy-dostawczy |
dowiedz się w centrum samochodów używanych Kluczek przy sikorskiego na pewno nie odmówi
|
|
witam, jaka Pan przewiduje prowizje za sciagniecie auta ? najlepiej prosze o podanie nr.tel
|
|
bonifacy70 prowizja do uzgodnienia , jesli jestes zainteresowany to mozemmy sie dogadac .
|
|
najlepiej spotkać sie gdzieś i ustalić szczegóły
|
|
odradzam Kluczka
|
|
Jak chcesz to zadzwoń 602 598884 mam nawet coś takiego co cię interesuje.
|
|
Będzisz zainteresowany to podam ci stronę www i możemy się umówić na jazdy próbne
|
|
603534666 P. Marek, zadzwoń i zapytaj coś Ci pomoże.
|
|
witam, renault i iveco omijaj daleko tak mówią kierowcy tych ciężarówek, mercedes scania ewentualnie man , najlepiej skoczyć do niemiec do komisu przy A2 tam jest wszystko i wybrać coś ciekawego
|
|
Pewnie taki jak w salonie i full wypas za połowę ceny golca:))))))) A jak uszkodzone, to najlepiej gdy opona lub żarówka:)))))))) Chłopie jest tyle gratów ściągnietych z zagranicy, więc jak do tej pory nie znalazłeś , to i nie znajdziesz. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
W Zambrowie , przy wylocie na Białystok , po lewej stronie jest firma , która ma duży wybór Mercedesów w extra stanie. Sami ściągają i są uczciwi. Sam tam kupiłem 3 Mercedesy w różnych latach i śmiało mogę ich polecić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |