Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Łomży najtańsze części do aut? |
Chciałbym poznać wasze opinie na temat sklepów z częściami do samochodów. Ostatnio kupiłem w jednym z nich część bo pilnie mi była potrzebna. Po weryfikacji okazało się że cena dokładnie tej samej części jest o 50% cena niższa w sklapie internetowym. Niższa też była w ASO. I niebyła to różnica 100 czy 200 zł. Spieszyłem się i słono przepłaciłem. Jakie wy macie doświadczenia i z którym sklepem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Łomży najtańsze części do aut? |
jak róznica nie 100 czy 200 zł to co ty kupywałeś i za ile?bo chyba troche przesadziłes..
|
|
|
to ty za madry nie jestes jak przeplaciles powyzej 200zl, hehe ... tak wynika z twojej wypowiedzi kolego .
|
|
To gdzie Ty to kupowałeś, że nawet w ASO taniej było. Takiej bajki jeszcze nie słyszałem ...
|
|
nie polecam kupować najtanszych czesci poniewaz kto tanio placi ten dwa razy placi. nie kupuj w sklepie na starym dworcu bo jak czesc sie rozleci w rekach to ci powiedza ze zle ją trzymałes. w tym sklepie nie ma reklamacji. nie polecam makowej, tam moj kolega kupil nowy wahacz ktory byl fabrycznie krzywy. z koleii w focie maja nieziemskie ceny dla zwyklych klientow. jak juz cos kupujesz to warto dolozyc pare zl i niech to pojezdzi w samochodzie. zostaje sklep na wojska polskiego lub auto land. pozdrawiam
|
|
Ja polecam DAR-MAR NA WOJSKA POLSKIEGO TANIO DOBRZE I SIE NIE MYLĄ CENY JAK ZA DOBRE FIRMY NAPRAWDE PRZYSTĘPNE I ODRAZU MOZNA SIE UMOWIC U NICH W WARSZTACIE CO DAJE ZNIZKĘ WIĘC POLECAM NAPRAWDE
|
|
|
jest ok jak sie kogos zna, jak nie to marza dla detalu jest przeokrutna i sie placi tak jak ktos pisal wyzej, nawet 2 razy wiecej :)
|
|
jak masz zniżki w IC to jest ok, bo inaczej ceny takie same jak np. na allegro lub drożej ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Ta jak pisałem bardzo mi się spieszyło i nie miałem czasu szukać- gdzie taniej. Samochód był unieruchomiony. Część kosztowała ponad 1000,- Jeżeli chodzi o jakość to chodzi o dokładnie tą samą część i tego samego producenta. Kupiłem IC. "to ty za madry nie jestes jak przeplaciles powyzej 200zl, hehe ... tak wynika z twojej wypowiedzi kolego " za takie wypowiedzi dziękuję, widać kolega jest bardzo mądry i ma dużo do powiedzenie w kwesti kupowania części do swojego rowera czy skutera. "To gdzie Ty to kupowałeś, że nawet w ASO taniej było. Takiej bajki jeszcze nie słyszałem ..." - to zastanów się skąd sklepy mają części dostępne tylko w ASO i dlaczego miały by je sprzedawać taniej niż kupili? Nie chodzi mi tutaj o oczernianie któregoś ze sklepów, chciałem tylko poznać wasze opinie.
|
|
zdzieruchy w inter cars
|
|
|
Moim zdaniem warto poszukać w necie. W Sieci wszytko się znajdzie, czego potrzeba. Trzeba tylko naprawdę dobrze poszukać. Trzeba też znać różne portale ogłoszeniowe nastawione na motoryzację. Ja ze swojej strony mogę polecić choćby http://yor.pl/ Problemem nie jest to, co wy jecie, tylko to, co was zżera.
|
|
Moim zdaniem warto poszukać w necie. W Sieci wszytko się znajdzie, czego potrzeba. Trzeba tylko naprawdę dobrze poszukać. Trzeba też znać różne portale ogłoszeniowe nastawione na motoryzację. Ja ze swojej strony mogę polecić choćby http://yor.pl/ Problemem nie jest to, co wy jecie, tylko to, co was zżera.
|
|
części do auta kupuję na szrotach używane zazwyczaj, ale jakbyście szukali firmy regenerującej skrzynie manualne polecam BSC z Sosnowca. Wysłąłem do nich skrzynię , wycenili naprawę...cena ok więc się zgodziłęm i kurier przywiózł mi spowrotem...i tak śię opłaciło tym bardziej że dostałem roczną gwarancję na nią jeszcze https://www.skrzynie.com.pl
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |