Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Siemka wiecie może coś na temat samochodu co jedyny po lomzy jezdzi z drzwiami |
Siemka wiecie może coś na temat samochodu co jedyny po lomzy jezdzi z drzwiami otwieranymi do gory . chce zrobic sobie cos takiego samego i potrzebuje informacji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Siemka wiecie może coś na temat samochodu co jedyny po lomzy jezdzi z drzwiami |
lambodoors? to chyba chodzi o peugeota 406coupe zrobionego na...???
|
|
Re: Siemka wiecie może coś na temat samochodu co jedyny po lomzy jezdzi z drzwiami |
taki same ma srebrna honda prelude ktora stoi w poblizu zlotej rybki jak napisal Ja jak Ja system taki nazywa sie lambodoors
|
|
Chyba chodzi mu bardziej o tego fiata bravo co od niedawna jeździ po Łomży z lambodoors, często widywana na farmalu i na osiedlu Prusa, Staffa ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
No lima609 albo masz kasę do wyrzucenia albo ciebie kręci jak jest wszystko odwrotnie. Moim zdaniem jeśli coś takiego mi się podoba i jest to wyposażenie seryjne jak w Lamborghini to ok, lecz żadna przeróbka nie jest doskonała, a że kosztuje to swoją drogą. A propo tematu może zna ktoś warsztat gdzie mi auto przerobią na amfibię, silniki zaburtowe mam, dostęp do żagli też, chodzi o to by to się utrzymało na wodzie, to bym już nie kupywał jachtu bo w aucie miejsca mam dość dużo. Za oferty też dzięki. Pozdro wszystkim w temacie.
|
|
Re: Siemka wiecie może coś na temat samochodu co jedyny po lomzy jezdzi z drzwia |
A nie wiecie czy mozna to zrobic w URSUSIE c330?! :))))
|
|
Re: Siemka wiecie może coś na temat samochodu co jedyny po lomzy jezdzi z drzwia |
ale wiocha z tej łomży...
|
|
w Ursusie mozna zrobic lambodorsy ale najpierw trzeba zdjac kabine <lol2>
|
|
na jeziorko w sam raz dla tunera tez ze dwa lata temu hahahah "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
futrobiale, mowisz wiocha z Łomży to jedz np. do Poznania i wtedy zobaczysz co to jest wiocha jezeli chodzi o body kit aut.........
|
|
eee tam Poznań to jeszcze nic... jakie wieśniackie auta jeżdżą po Paryżu!!!! autentyk.... przy Francuzach i Hiszpanach nasi tunerzy są naprawdę słabi ;) ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |