Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Transport do Wawy |
Hej moze ktos jutro z rana jedzie do Warszawy?? i ma 1-2 miejsca ?? oczywiscie dorzutka do paliwa bedzie. jak ktos zainteresowany to pisac. W gre wchodzi cyklicznosć więc jak ktos smiga co tydzien to sie nie obraze :) Pozdro jak cos to zostawiam numer gg1674857 kom 608 058 726
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Transport do Wawy |
ja nie jade ale moge zawiezc za 100zl
|
|
glob toc ci sie ledwo na pali zwroci !! A gdzie czas, gdzie ekspluatacja samochodu gdzie narazanie siebie i samochodu ? Ja w zyciu za 100zł bym nie pojechał nawet gdybym mial diesla ktory pali 5 litrow na trasie. <-_->
|
|
heh no tanio sobie liczysz glob :D
|
|
<_ _> naszczescie ciebie nikt nieprosi zebys ekspleayuowal swoje auto
|
|
czy cos w tym stylu
|
|
Hej temat juz nieaktualny, transport jest. Gdyby ktos cyklicznie jeździł do Wawy w niedziele rano i najlepiej wracal to tez prosiłbym o kontakt na gg. Moze sie przydac na przyszlosc. Pozdrawiam i dzieki dla tych co sie zgłosili :) trzeba sobie pomagac :)
|
|
Dziwia mnie poprostu tacy ludzie i zastanawiam sie dlaczego tak tanio. Auto sie zurzywa i nie mozna przewidziec wszystkiego na drodze. Wiec jechanie za 20-30zł w taka trase jest dla mnie bezsensu. <-_->
|
|
Są tacy ludzie, którzy ledwo co prawko zrobili i pojadą wszędzie za koszt samego paliwa... może chłopak zwiedzić stolicę chciał i po kosztach pojechać też dobrze ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |