Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TV? |
Witam Jak myslicie jaka tv założyc i jaki internet, gdzie jest najtaniej i najlepiej, obecnie mam multimedia, może jakas tv sat, ale skąd?, internet ale skąd? dzięki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TV? |
telewizjanakartę
|
|
internet to tylko i wyłącznie IST jest szybki tani i niezawodny :D dodatkowo jak masz pakiet za 59 zł to masz w kompie tvp1,tvp2, polsat ,tv4 ,tvn,tvn7 :D poprostu nie ma sobie równych.. co do tv to mam multimedie i tez nie narzekam ;p
|
|
Multimedia to dziadostwo,Internet supe jest w IST,tv cyfra+ też dziadostwo ,chyba tylko POLSAT CYFROWY jest oki,chociaż mam dziadoską cyfrę+
|
|
cyfrowa Vectra z dekoderem HD 70 pln/mc
|
|
jeśli oglądasz sport to tylko i wyłącznie cyfra z dekoderem hd teraz w promocji 30pln mieśiecznie mam od miesiąca i nie mogę się oderwać przy telewizji hd to ogólny wypas a internet z vectry jest ok
|
|
Ja mam internet i telewizje z dekoderem z Vectry i nie narzekamy ;-)
|
|
No hola hola panowie, jak ja bym miał wybrać z tych waszych ofert średnią to skoro wszystko tak atrakcyjne i atrakcyjnie wygląda to by mi wyszło na odpoczynek, sen i pracę, by zarobić na te wszystkie rachunki razem góra 10 godzin. Od telewizji i internetu psuje się wzrok, narasta zmęczenie i wszystko się staje bezsensowne a człowiek niewydajny zarówno w pracy jak i w domu. A propo telewizji to zależy jakie kanały henio lubi oglądać i ile ma na to czasu. Jeśli chodzi o internet to nie wiadomo czy korzysta z laptopa i chciałby wszędzie korzystać czy ma stacjonarny w domu, bo zazwyczaj dla usługodawcy w tej branży jest najważniejsza umowa i conajmniej na 2 lata, bo już jest kasa a nie jakość usług. Może dla was wszystko jest takie atrakcyjne ale jak wiadomo wszystko kosztuje więc trzeba doliczyć kto co potrzebuje i jakie ma wymagania. BO NA CO KOMU BECZKA PIWA JAK WYPIJE TYLKO 5 PIW a kasę płaci za to co zamówi.
|
|
|
Dołączam się do tematu mieszkam na dwornej okolice st.rynku też mam zamiar zmienić neta.Miałem z tp(dziadostwo) teraz vectra(wielkie dziadostwo) nie nadaje się internet z vectry do niczego w lutym kończę umowę i nie wiem jaką firmę wybrać.Związane z fonem stacjonarnym odpadają bo już nie mam czyli tp,orange,tele2 odpadają, ist u mnie w bloku nie ma opcji, a więc co radzicie??
|
|
to dziś przejde sie i zobacze co i jak. Cyfra+ jest na pl. niepodległosci chyba a ten internet ist , netster?
|
|
Ja mam neta mam z IST śmiga dobrze a TV Cyfrowy Polsat. Cyfra + jest droższa a o Telewizji N to powiem tylko tyle, że bardzo często nieściąga czyli są zakłócenia
|
|
cyfra + owszem jest droga, ale przynajmniej wiem za co płacę, wolę zapłacić 20-30 zł więcej i oglądać to co chcę, Cyfra + ma też licencję na NBA. Do P@wcio Ja miałem podobna sytuację, nie mam telefonu stacjonarnego i długo zastanawiałem się co wybrać, kablówka też nie wchodzi w grę, bo mieszkam w domku jednorodzinnym, pozostała mi albo radiówka, albo iplus, blueconnect, wybrałem radiówkę z netstera mam 1MB, i jest ok płacę 31 zł miesięcznie(a miało być 41 :)). Fakt faktem to radiówka cudów nie ma, ale jest ok
|
|
A nie ma problemów z zasięgiem ?? Nie zaradzają się dni że nie odbiera wcale?? Możesz podać nr tel do firmy. Dzięki
|
|
|
Vectra kosztuje 59 zł, Cyfra + w promocji na święta 30 zł (wszystkie Canal+, HBO przez 10 m-cy free). Skończy mi sie ta umowa to znowu wezmę za rok Cyfrę+ w promocji na święta za groszę.
|
|
z tego co pisze na stronie cyfry to najtańszy abonament z C+ i HBO to wydatek 73,5 przez 10 mcy a potem 147 pln/mc, pakiet HD to wydatek 84 pln a po czasie 10 miesięcy 168 pln, a więc czy taka super promocja ???
|
|
a ja mam internet za free !!! po co płacic :D
|
|
Biore cyfra+ i neta z ist dzieki za podpowiedzi
|