Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Narty |
Czy ktoś był na wyciągu narciarskim w Rybnie? Jakie macie wrażenia?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Narty |
Byłem tam 3 razy jest ogulnie spoko,sa czynne wszystkie trasy.Tylo szkoda ze nie ma "chopek" do skakania jak ktoś sam zrobił to odbsługa mu je rowaliła.Pozdrawiam!
|
|
bylem i wrazenia pozytywne jedyne co to mogliby jakis porzadny bar tam otworzyc bo to co serwuja to porazka a kazdy z checia po wysilku zjadlby cos dobrego
|
|
Czy tam jest wypożyczalnia sprzętu?? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Tak, jest tam wypożyczalnie sprzętu ;) Wrażenia owszem, pozytywne ;) Chociaż moim zdaniem trochę lekko za drogo ;) Co do baru też się zgadzam, powinni otworzyć coś lepszego, z mniej wygórowanymi cenami bądź większymi porcjami ;)
|
|
Myślę tam się wybrać, więc jakie są ceny wypożyczenia sprzętu i czy faktycznie jest warto tam pojechać?
|
|
|
Cena pary nart + buty + kije + skarpety=22zł 2 godziny
|
|
wal bo warto lepiej tam wydac hajs niz go przepic
|
|
Ogólnie wrażenia w porządku. Wypożyczalnia nart - OK, mogłoby być ciut taniej, ale przesady też nie ma. Ceny karnetów - przy czasowych było lepiej. Jednak przy punktowych w dzień powszedni można się trochę najeździć. W weekend się nie opłaca. Oczywiście nie brakuje snowboardzistów, którzy niczym święte krowy uwalają się przy wyjeździe z wyciągu (chociaż bardziej pasowałoby: wciągarki) i 10 minut zapinają wiązania. Z resztą - z nimi jest problem na większości wyciągów. A wystarczy pomyśleć i usunąć się 2 metry na bok!
|
|
Sprawa hopek wygląda następująco. Właściciel jest skłonny zgodzić się na istnienie skoczni pod jednym warunkiem- zero skaczących narciarzy.
|
|
Dzisiaj o 15.00 jeździło dwoje narciarzy i jeden deskarz. VOTUM DEO IGNOTO
|
|
ej nie wiecie moze czy na stoku w rybnie wypozyczają snowboardy ?
|
|
Nie. Nie wypożyczają.
|
|
Ja to tam w wypożyczalni nart nie wyporyczałem nigdy zawsze wypożyczał mi pan Juzek stoi przy starej rozwalonej studni taką srebrną skodą (Octavią) ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS ŁKS
|
|
mikrofon bez przesady z tymi snowboardzistami... czemu zawsze jak sobie siedze z boku (zawsze siadam jak najdalej od wyjazdu z wyciagu) to wjedzie we mnie jakis nieokrzesany narciarz ? Narciarze tez sa dobzi wiec nei przesadzaj mowiac tak o snowboardzistach. A jak nam zawsze deski pieknie rysujecie pchajac sie do wyciagu ;] umm bo w kolejce postac nei mozna bo trzeba na chama po deskach i nartach innych.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |