Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowa Dyskoteka |
Hey. Czy wiecie cos moze na temat tej nowej dyskoteki ktora ma powstac na miejscu starego "Metro" a pozniej "Alibi" ? Bo z tego co wiem to jako takie prace tam trwaja ale nic pozatym...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowa Dyskoteka |
pewnie taka sama speluna smierdząca moczem jak wczesniej była
|
|
tam juz nic normalnego byc nie moze
|
|
tam bedzie skup butelek
|
|
Ja słyszałem,że gabinet usługowy.
|
|
bedzie nowa wyremontowana dyskoteka potwierdzone info
|
|
I kolejne miejsce w którym z głośników poleci komera? Może ktoś wreszcie pomyśli i stworzy club dla mniejszej rzeszy gdzie miło bedzie można spędzić wieczór. Np jeden dzień tygodnia jakiś lekki klimat z głośników (funky house, soulful house, deep, chillout) a innego house, minimal, techno (nie mylić z techniawą) ;P Wjazd od 18 lat + muzyka niekomercyjna = koniec problemów z przepełnieniem, smrodem i wędzarnią (papierosy). Powodzenia życzę!
|
|
Tylko niech rury sprawdzą bo im się znowu gówno po sali rozleje.
|
|
Ja słyszałam, że ma być nowy klub ale lepszy niż Metro nie będzie. ..nic nie może przecież wiecznie trwać..
|
|
artooro w lomzy taki klub nie ma racji bytu jest tutaj nieliczna garstka ludzi ktorzy lubia takie klimaty i wiedza o co chodzi ale raczej wlasciciel takiego lokalu nie mialby duzych zarobkow, pozdrawiam kumatych
|
|
pewnie. wezmy np atom...
|
|
161rdc30 ale dopuki nie zrobio to sie nie pszekonasz. ja nie mam nic pszeciwko by wydac ze 4 setki pzy barze. to odpowiada ok 100 osobom w yamie :D jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
161RDC30 w sumie masz rację, każdy kto otwiera tego typu lokal jest nastawiony na zysk a w Łomży raczej dużych wpływów by nie było z miejsca gdzie nie lecą "hity" radia eska. A przecież właścicielowi rozchodzi się tylko i wyłącznie o jak największa kasę. Hmmm jeśli chodzi o atom to już zupełnie inna bajka, bywałem tam kiedyś dosyć często, to miejsce miało swoje lepsze i gorsze dni. Teraz muzyka, która tam leciala (głównie trance) mi nie odpowiada, 16latki w białych rękawiczkach tez nie są przyjemnym widokiem. W nowym clubie nie chciałbym widzieć wixiarzy typu Hazel, Criss, Omen i cała reszta (dla większości łomżynskich klubowiczów to są gwiazdy techno). Jestem gotów wydać znacznie więcej niż głupie 15zł za wjazd ale zaproście ludzi, których na prawde warto posluchać. Ehhh rozmarzyłem się... ;)
|
|
dajcie spokój,mam nadzeje ze nie zrobią tam zadnego klubu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |