Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Yama, Tcheslav, Pod Koniami |
Może ktoś wie czy to prawda, że właściciel budynku w którym znajdują sie Yama, Tcheslav Pub i Pod Koniami nie przedłużył umów z dzierżawcami? Podobno w tym budynku sam chce otworzyć jeden duży lokal....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Yama, Tcheslav, Pod Koniami |
Podobno właściciel budynku chce to sprzedać, tak słyszałem z wiarygodnego źródła, Czesio i Konie się nie wykupią pan M pewnie też nie. Ale co tu gdybać zobaczymy...
|
|
A Czesiek nie jest już przypadkiem zamknięty?
|
|
To yama jest dzierżawiona? Wierzyć mi się nie chcę, choć przyznam że coś podobnego obiło mi się o uszy.
|
|
nikt sie u mnie nie wyplaci he he
|
|
Każdy coś tam gada i pewnie jakaś tam prwda w tym jest. A swoją drogą wszystkie te lokale swoje już przeżyły i nie dziwie się bogdanowi, że odpuścił sobie ten chlew. otworzy coś nowego to i może przez jakiś roczek czysto będzie.
|
|
Pewnie budynek zostanie sprzedany i bedzie jeden porzadny biznesik !!! mam nadzieje ze bedzie wieksze" YAM " !!!!!!!!!!!!!!!! mario
|
|
szkoda tego TCHESLAVA ,znikają normalne lokale w tym miescie stary32
|
|
"CZESIO" swoje lata świetności ma już za sobą i nie wytrzymywał już konkurencji nawet z Koniami a doprowadził do tego zawsze głupio mądry i zawsze pijany Boguś. Konie to też jedna wielka melina i omijam ją szerokim łukiem. Myśle że szef Yamy powinien przejąś cały budynek i zrobić wiekszy i lepszy lokal bo chyba z tych trzech lokali to jego jednego chyba na to stać no i jeśli jest myślący nie powinien dopuścić żeby ktoś pod nosem zrobił mu konkurencję bo miejscówka jest przednia.
|
|
Do Kola: Jesli dla Ciebie Yama to lokal na "poziomie" to chyba nie byles w pozadnym lokalu jeszcze...? W Lomzy nie ma dobrego lokalu gdzie nie widac czerwonych geb od nadmiaru %, do tego toalety w Yamie sa na nadzwyczajnie niskim poziomie... Czystosc pozostawia w nich bowiem wiele do zyczenia... Jestem wiec za nowym lokalem z nowym stylem i pozadna obsluga, do tego ochroniarze mogliby byc z "prawdziwego zdarzenia", a nie jak w wiekszosci lokali pewnie z "drugiego" obrotu... magia_2
|
|
magia weź coś otwórz zobaczymy jak ci wyjdzie...
|
|
Magia ciekawe z jakiego ty jesteś obrotu?. Jakos przychodząc do Yamy nigdy nic mi się tam złego nie stało. Wiadomo że gdzie jest alkohol to i może coś sie wydarzyć ale raczej ochrona działa tam szybko. Ale w innych lokalach w Łomży dzieją się czasami danteńskie sceny. Rampe ostatnio zdemolowali a w amnezji latały siekiery:) a może ty jesteś właśnie takim klientem z trzeciego obrotu;)
|
|
Wiesz nie kazdy ma ochote patrzec na malolatow ledwie trzymajacych sie na nogach, do tego z prefumami %-towymi. Jesli chodzi o Yame, Rzymianke, Rampe itd to problem jest w tym, ze przychodzi wiecej osob niz jest miejsc siedzacych (spora roznica), kolejnym problemem jest zazwyczaj takze wentylacja (lub jej marne dzialanie w takiego typu lokalach). Co do ochrony to nie raz widzialam osoby, ktore z pewnoscia nie maja 18stu lat jak sa wpuszczane do takich lokali (nie mowie o konkretnym lokalu)... Gdzie jest wtedy ochrona, ktora zazwyczaj sprawdza dowody?? Ps. Kola zatrzymaj swoje tandetne pytania dla siebie... Ja jesli mam ochote gdzies wyjsc do lokalu to nie w celu znalezienia tam mezczyzny... Moze Ty myslisz inaczej, ale szczerze to malo mnie to interesuje... Kultura powinna byc wszedzie czy to w sklepie spoz., barze, czy na przystanku... magia_2
|
|
wentylacja? tam klimatyzacja potrzeba z porządnymi odsysaczami ciepła i filtracją a zarazem porządnym ogrzewaniem żeby nie było za zimno. powinni zrobić jeden prawdziwy lokal na poziomie w centrum bo yamy i te pozostałe to szkoda gadać....
|
|
W yamie wszystko było by ok, czyli wentylacja i klimatyzacja przede wszystkim ale tam jest problem z prądem, energetyka musiała by budować transformator aby zwiększyć przepustowość sieci, a tego nie chca zrobic i tak rozwój yamy się zatrzymał.
|
|
Podobno właściciel JBB jest zainteresowany zakupem tego całego budynku i zrobieniem jednego klubu.
|
|
Jezeli Bałdyga jest zainteresowany,to to kupi:)
|
|
kupi jak jest zdecydowany, bo zainteresowany to trochę za mało.
|
|
4plus caly budynek tez ponoc ma miec wypowiedzenia
|
|
właściciel JBB od dawna jest właścicielem wszystkich tych lokali a i placu też
|