Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pierwszy dzień w pracy czyli BHP jest dla lamusów :D |
Oglądać do końca ! http://pl.youtube.com/watch?v=2UOIwWEX71I A jak u Ciebie wyglądał pierwszy dzień w pracy ? ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pierwszy dzień w pracy czyli BHP jest dla lamusów :D |
Ten film raczej ma odstraszać osoby które mają zamiar iść na BHP-rów moim zdaniem jest to bardzo dobry zawód po pierwsze nie męczący nie tak jak w twoim temaci nie odpowiada praca ci czy szkoła idź na budowe zachrzaniaj jak lamus prawdziwy bez szkoly ;) pozdro Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS (:Łomża moją weną:)
|
|
lomzanin...I like MTB: Wg mnie - żadna praca nie hańbi. Film raczej przestrzega przed konsekwencjami bezmyślności w pracy niż, jak to ująłeś: ..."raczej ma odstraszać osoby które mają zamiar iść na BHP-rów. Na niejednej budowie fachowcy mają większe doświadczenie, umiejętności i wykształcenie niż operator wózka widłowego po 2 tygodniowym kursie. Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
peter ma rację to jest raczej film instruktażowy dla osób ubiegających się o uprawnienia do prowadzenia ''widlaków'' a nie dla ''behapowców''
|
|
Tak czy inaczej, uśmiałem się po pachy. Prowokator
|
|
TU RACZEJ NIE MA SIĘ Z CZEGO ŚMIAĆ TAKIE WYPADKI NAPRAWDĘ MAJĄ MIEJSCE...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |