Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
USG 3D-4D |
Czy ktoś wie gdzie w Łomży bądź okolicy można zrobić USG (ginekologiczne) 3D lub 4D płodu? Z góry dziękuję za informację.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: USG 3D-4D |
doktor ściana ma takie u siebie w gabinecie
|
|
w kilinice Arciszewskich w Białymstoku na Zamenhoffa. kosztuje 150zł
|
|
Timonek a od kiedy okolice Łomży to Białystok ??
|
|
Dr Poppe wykonuje u siebie w gabinecie na Ks. Anny. Koszt 200 zł
|
|
A w jakie dni dr Poppe przyjmuje pacjentów i o której godzinie. Mogłabym prosić o dokładny adres gabinetu.
|
|
Ja pierdziele,Poppe bierze więcej za takie usg niż lekarz w Białymstoku..A wizyta u niego 100zł kosztuje..Dobrze se kabze nabija..! No ale faktycznie-lepiej do niego chodzić jak jest się w ciąży bo później jak się z nim spotka na porodówce i się wyda że do innego się lekarza chodziło to Poppe wysyła do niego żeby on poród odbierał..! Żal mi nas kobiet,ale co mamy zrobić..
|
|
dr Zaremba tez ma usg 3d - przyjmuje na ul. Bema (tam gdzie solarium i aptea) nie wiem jednak ile kosztuje wizyta z usg.
|
|
Podbijam temat. Który lekarz wykona usg genetyczne tak jak należy?
|
|
genetyczne usg to wykonuje dr n. med. Leśniewicz w Białymstoku (ma specjalizacje zarówno z ginekologii i genetyki). ul. Parkowa 14/84, Białystok jak już wykonywać takie badania to u specjalisty a nie u lekarza
|
|
w łomży ktoś robi?
|
|
Dr Zaremba wykonuje usg genetyczne,łącznie z wizytą 110-120zł.I nie przyjmuje na Bema tylko na Kazańskiej już od dłuższego czasu.
|
|
Do 20:00 funkcjonuje USG w Białymstoku od poniedziałku do piątku https://ultramed.bialystok.pl/ i posiadają nie tylko sprzęt, ale i wykwalifikowany zespół, który się nie śpieszy przy badaniu i otrzymujesz zawsze opis, od razu po USG. Nie trzeba czekać na wyniki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |