Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie najlepiej załozyć neta? |
Jaki net najlepszy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie najlepiej załozyć neta? |
www.wybieramy.net
|
|
tylko i wyłącznie IST
|
|
Cialdini popieram IST Mazowiecka
|
|
no własnie tez tak myśle..Mam ist i przez gg do innych uzytkowników ist wysyłam 2.5 mega na sekunde :D
|
|
IST only.Najlepszy net w mieście.Na speedtest.net jest jednym z czołowych internet providerów w PL.
|
|
Ma ktoś moze net z ist i ciekawe filmy?mozna by się w szybkim czasie wymienic plikami :] jak by coś to num gg: 812360 :D
|
|
?
|
|
tylko i wyłącznie IST !!!!!!!!!!!!
|
|
w domu jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Neostrada TP
|
|
IST Panem Łomży wśród neowiczowej strefyyyyyyyyy :) pozdrawiam Start nie znaczy nic... Na mecie doznajesz olśnienia FREESTYLE RIDERS (:Łomża moją weną:)
|
|
jakies namiary do tej ekstra firmy??:]
|
|
google, pierwszy wynik. dno umyslowe jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Janek poziom Twoich wypowiedzi ....... to również dno umysłowe
|
|
mowisz o tresci, czy o blendach? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Wie ktoś na jakiej zasadzie działa takie ist? czemu ma szybszy internet od innych?
|
|
OjciecR. napisał(a): > Wie ktoś na jakiej zasadzie działa takie ist? czemu ma szybszy > internet od innych? Czemu szybszy od innych ? wg mnie predkosci te samo co w innych firmach ktore chodza po kablu .
|
|
NEOSTRADA RZĄDZI ;p
|
|
pff ta neostrada to sie nadaje.. żałosne ;]
|
|
bo oni maja wykupione swiatlopalowody gdzie z bou stron swieci laserek i jest fotoodbiornik - a takie polaczenie swiatelkowe duzo daje :D a po 2 jakbys mial pare 100MBitsowych laczy to co myslisz ze wolno net by smigal w Lomzy watpie :D jak chcesz zapytaj sie za ile szeptel (obecnie msi) wydzierzawi ci takie lacze :D a jak za drogo bedzie to zapytaj sie http://www.tktelekom.pl/ oni w PL chyba maja najtaniej i z tego co wiem sa ok No a jak tez bedzie za drogo no to kolego BUDUJ przekazniki i "lustra" i prowadz zad radiolini (cargo lub motorolli) co wolisz :p wybor nalezy do ciebie, a i bym zapomnial moozesz ze puscic kabelek swiatlopal (offcourse) z niemiec najblizej chyba :D no i jeszcze z czech A wogle przeprowadz sie do DENMARKu oni tam za 599zl maja lacza 100MBits w dommach Tanio co, no niestety zyjemy w PL, dlatego OVH zbija na nas taka duzo kase :D jak i layertech y
|
|
ps TKT ma max STM -16 wikipedia tlumaczy to tak :p (dla tych co nie wiedza) Prędkości przepływu systemów transmisyjnych SDH wynoszą: STM-1 155 Mbit/s, STM-4 600 Mbit/s, STM-16 2,5 Gbit/s I STM-64 10 Gbit/s (ten ostatni system u nas prawie nie stosowany). czyli mnie juz by starczyl STM-1:D kiedys widzialem BackFill z taka predkoscia (kosmos normalnie - raidy musialy ladnie smigac ) y
|
|
tj backfil na STM - 64 :D i nie mowie ze w PL tylko w NL y
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |