Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CB Serwis 13-stka |
Witam wszystkich zgromadzonych na forum Wczoraj z powodu awarji radyjka musiałem odwiedzić jakiegos znachora w tym temacie i trafiłem do Serwisu przy ul. Poznańskiej i muszę powiedzić że to co się słyszy to nie kit Ci -gośćie znają się na żeczy, mało tego takiego sprzętu można tylko im pozazdrościć. Po ponownym wystrojeniu radyjko śmiga jakbym bata założył 3 metrowego lepiej mnie słychać, skończyły się trzaski i zbieranie jakiś dziwnych zakłuceń... także jeśli macie tak samo jak ja wczesniej zestrojone radyjko przez pseudo fachowców to zdecydowanie ich POLECAM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CB Serwis 13-stka |
kolego popieram i w 100% się z tobo zgadzam
|
|
Też jestem tego zdania-to najlepszy serwis w okolicy.
|
|
fakt faktem znają się na rzeczy a i ceny na sprzęt mają niezłe
|
|
A tak z ciekawości ile zapłaciłes za strojenie, bo też musze wyregulować Bo sie k...a uniosłem
|
|
Znów kolejna pseudo reklama ile razy to można zachwalać "Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane"-Dlaczego admin nie kasuje tylko pisze Co do tych fachowców z Łomży to tylko pseudo fachowcy nigdy bym im nie oddał do strojenia lub naprawy radia a zresztą oni nie naprawiają tylko wysyłają na naprawę .Ja tam sam naprawiam i reguluje swoje radio i jakoś od paru ładnych lat śmiga mi że hej
|
|
a co to Tommek chcesz swoj marny zakładzik wyreklamowac hehe
|
|
Za strojenie zapłaciłem 20zł A co do Ciebie Tomek to nie jest żadna pseudo reklama tylko z tego co piszesz to czysta zazdrość z Twojej strony bo sam byś chciał mieć takie grono zadowolonych klientów także pozdrawiam i życzę samych sukcesów.
|
|
a gdzie dokładnie ten serwis jest i czy tylko CB naprawiają?
|
|
jeden jest naprzeciwko jednostki wojskowej a drugi na poznanskiej naprzeciwko kosciola budenek za stacjo cpn
|
|
To zes sie podjaral tym wystrojonym radyjkiem teraz to pewnie wogole z samochodu nie wysiadasz bo tak rewelacyjnie "ciagnie". Ogolnie to wszystkim sie tak podniecaz czy cb radio to jakis twoj konik. Jak jeszcze pojedziesz wymieniac olej i opony na lato to licze na to ze tez tu opiszesz jak ci zrobili.
|
|
hehe ta cala 13-stke mozna o kant hu..a otrzec Pan na legionow powiedzial mi ze anteny sie nie dostraja bo niby jak hehe smiac mi sie chcialo z tej jego wiedzy na temat CB (wielka fachura, co to nie on). Nalezy pamietac ze anteny stroimy zawsze! (a przynajmniej powinniśmy sprawdzić jej zestrojenie do częstotliwości) Do zestrojenia anteny potrzebujemy reflektrometru czyli potoczenie zwanej SWR-miarki. a co do servisu zal 1,5 miesiaca czakalem na radyjko bo niby czeka na czesci hehe, zapomnialem sie tylko spytac czy te czesci to na zamowianie byly robione
|
|
Zgadza się bo to pechowa 13 hehe miałem niesprawną gruszkę o czym od razu powiedziałem to musieli to oficjalnie zdiagnozować, co trwało tydzień czasu i usłyszałem to samo co ja im powiedziałem zaoferowali zakup nowej za 50zł + przepinowanie wtyka 10zł, niestety lepszą gruszkę jakościowo już z wtykiem jaki był potrzebny mi dostałem na Allegro za 36zł razem z przesyłką, na przesyłkę czekałem 2 dni, a przepinowanie fachowcom by zajęło kto wie ile czasu, dlatego też nie polecam tej 13. Pozdro wszystkim na CB.
|
|
Witam! wszystkich cb-radiowców! Kolego a jaką tą część potrzebujesz, może napisz symbol, to poszukam w odpowiednich firmach. ps. jeżdżę dużo , może akurat Ci pomogę! ps. tylko nie używaj więcej wulgarnych słów, bo trochę nie wypada tak na ogólnym forum. Pozdrawiam! i do usłychu na cb.
|
|
super! a ta lepsza, taka sama! to tylko dlatego ,że tańsza..... bo nie kumam!!!!
|
|
wiecie że posrani jestescie to juz widze a te bajki co piszecie na forum to az glowa boli normalnie jestescie porypani i tyle co wam powiem jak sie nie znacie na cg radiach to nie piszcie glupot na kogos
|
|
Kierowca 22 wez wroc do gadania na cb radio bo po twoim ostatnim wpisie to widze ze z pisaniem masz malo wspolnego :)
|
|
co niektórzy powinni zajmować się sprzedażą palet , a nie dyskutować na tematy o których nie mają zielonego pojęcia i nie powinni w swoich wypowiedziach używać wulgaryzmów, bo to świadczy o ich kulturze osobistej. ps.przykład logic86
|
|
DxxD dobrze że chociaż ty jesteś pardzo uczony ja nie muszę ale przynajmniej nie pisze głupot na tematy a kturych nie mam pojęcia tak jak ty więc lepiej idź do mamusi żeby ci kaszke zrobiła bo to ci chyba najlepiej wychodzi
|
|
logic68-nie wiem z kim na Legionów rozmawiałeś,ale jak ja pojechałem radio podłączyć to właśnie tam mi antenę zestrajał.dostałem radio w prezencie i okazało się,że antena jest niewłaściwa.nie zaproponował mi kupienia nowej,tylko troszkę mi przyciął.
|
|
logic68 ale ty bajki piszesz koleś na legionów w życiu tak by ci nie powiedział
|
|
jak zwykle powstala na koniec niezla rozruba...zeby to bylo spotkanie na zywo to byla by texanska masakra. ludzie nie zachowujcie sie jak prostaki. jak kogos dany temat nie dotyczy to niech nie pisze:) nie robcie wiochy...
|
|
To super sklep i serwis ta CB 13-stka no i wreźcie mają plac z tyłu za budynkiem ( przy Poznańskiej ) gdzie Pan wychodzi montuje , stroi i miło żegna. A ta Pani w sklepie też jest miła. Naprawdę polecam 13- stka CB , szerokosci
|
|
Polecam 13tke nie robiac reklamy :D ja tam roblemu nie mam.
|
|
kolego logic86 anteny stroi się zawsze jeżeli są to anteny orginalne a nie podrobki a alegroo (sprobuj ją zestroić życze sukcesu ) SWR-miarko to można sobie w domu stroić anteny a nie w profesjonalnym serwisie takim jak CB 13tka tam stroi się anteny MFJem (jak wiesz co to jest ) a tak apropo to kupiłem w CB13tka chyba 4 radia i jestem z nich zadowolony i zawsze będę polecał wszystkim CB 13tkie bo oni są najlepsi w tej branzy w tym rejonie !
|
|
Witam wszystkich! Zgadzam sie z kolegą ,,18ty" i również polecam Trzynastkę bardzo miła obsługa.Miałam kłopot z radiem po zwarciu. Odwiedziłam serwis springer i nie umieli mi od ręki naprawić, byłam także w serwisie na woj. polskiego, również mi odmówiono naprawy. Z racji tego że jestem przedstawicielko radio było mi potrzebne natychmiastowo, koledzy pokierowali mnie do TRZYNASTKI, gdzie sprawnie i szybko usunięto awarię w mojim radyjku i nie drogo zapłaciłam całe 30 zł. :) Więc nie zgadzam się z opiniami kolegów na tym forum Tommek, logic86, konsul2. **IZA**
|
|
Witam wszystkich! Zgadzam sie z kolegą ,,18ty" i również polecam Trzynastkę bardzo miła obsługa.Miałam kłopot z radiem po zwarciu. Odwiedziłam serwis springer i nie umieli mi od ręki naprawić, byłam także w serwisie na woj. polskiego, również mi odmówiono naprawy. Z racji tego że jestem przedstawicielko radio było mi potrzebne natychmiastowo, koledzy pokierowali mnie do TRZYNASTKI, gdzie sprawnie i szybko usunięto awarię w mojim radyjku i nie drogo zapłaciłam całe 30 zł. :) Więc nie zgadzam się z opiniami kolegów na tym forum Tommek, logic86, konsul2. **IZA**
|
|
Ja osobiscie polecam 13, dobry servis, i co tu niektorzy pisali ze trzeba czekac huk wie ile na dana czesc to jest nieprawda, znakomity sklep i servis, navigacje tez maja dobre, dobre mapy wgrywaja, ogolnie POLECAM
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |