sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kwiatki z łączki PKS

Tak się złożyło , że musiałem jechać autobusem do W-wy. Grzecznie więc kupiłem bilet w przedsprzedaży na dzień 05.10.2004 r. na godz. 6.20 , bo o tej jest łomzyński (patriotycznie). Rano okazało się , że przelotowy o 6-tej opóznił się , a Łomża podstawiła coś małego autobusopodobnego. Zaczął się tłok.Kierowca oczywiście nie pomyślał o tych z biletami tylko sam zaczął sprzedaż. Po moich protestach z wielką łaską wspaniałomyślnie mnie wpuścił.a dostało mi się od tych co kupowali u kierowcy bilety. Bajzel jednym słowem. To nie wszystko- autobusopodobny pojazd takie ma zawieszenie jak żelazniak , miałem wrażenie , że mi się coś w środku oberwie. Na dodatek nie miał żadnej wentylacji , cięzko było oddychać , a para osadziła się na wszystkich szybach. Zapraszam pana dyr. naczelnego PKS i jego zastępcę na wycieczkę tym wehikułem do W-wy !!!!! Horror!!!Jedynie co można przyznać to to , że było czysto. Nigdy więcej jeżeli nie będę musiał nie skorzystam z łomżyńskiego taboru!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kwiatki z łączki PKS

To ja miałem lepsze szczęście. Jechałem w pierwszych dniach miesiąca 4.45 do W-wy iście unijnie komfortowym autobusem z olbrzymimi napisami PKS Łomza na bokach. Jak wjeżdżaliśmy na Stadion to aż się ludzie ogladali z podziwem, a nam bylo miło że w porównaniu z innymi to nasz jest lux. Mogłem się też o tym przekonać jak przyszło mi jechać następne 450 km. nowosądeckim taborem z odległych lat ubiegłego wieku. Każdemu polecam więc tylko łomżyński PKS - klasa, a pan Janek - kierowca także zasługuję na to miano. Pochwalić muszę też, w pełni zasłużenie pana Romka Auguściaka,za wzorową jego pracę, troske o sprzęt i komfort przewożonych osób.

Zapomniałem dodać , że w tym bylepojezdzie łomżyńskiego PKS siedzenia są tak zestawione ,że nie mieszczą się nogi wyższych osób. Nigdy więcej!!!
Troska o pasażera żadna. Chwalcie się sami , bo Was nikt nie pochwali.

Romka Auguściaka <-- Nie Romka tylko Lecha. A Pan Janek to moj tata. Domyslalam sie, ze Zibi 1 jechales SCANIA. PKS ma dwa takie autobusy...

slabe polonczenia ze swiatem ....tylko narzekac:))))))))))))))))))))))))))wy narzekacie to i ja zaczynam!!!!!!!!!!!!!!1

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org