Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
XVI Finał...WOŚP - PLAN IMPREZY |
Sala Gimnastyczna Ekonomika - ZSEiO nr 6 w Łomży 7.00 – Rozdanie identyfikatorów i puszek wolontariuszom – Sala gimnastyczna „Ekonomika” 8.00 – Wolontariusze udają się na wyznaczone miejsca zbiórki. 8-14 – Przerwa techniczna – przygotowanie sceny na wieczorne koncerty 14.00- Koncert zespołu Magic 15.00- Pokazy Ratownictwa Medycznego 16.00- Koncert Zespołu Magda Band W przerwie pokazy jazdy na rolkach – formacja 18-400 Team 17.00 – Koncert Zespołu Kartel W Przerwie rozpoczęcie konkursu plastycznego – na najlepszy plakat orkiestrowy 18.30 – Występ formacji hip-hopowej Awangarda Słów Wyzwolonych W przerwie pokazy tańca breakdance – Crazy Twisting Group 20.00 – Światełko do Nieba 20.05 – „Klubowe Granie z Głową”…. Czyli DJ-e dla Orkiestry… Marco Santozo Rod Peterssen, Puffy, Mike Wind, Zielony 22.00 – 22.30 – Zakończenie Finału W trakcie licytacje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: XVI Finał...WOŚP - PLAN IMPREZY |
to znaczy ze wszystko odbywa sie tylko i wylacznie w ekonomiku????????? nic na rynku????????? i swiatelko do nieba tez???????????????????????? _______________________________-- ... & vice versa!
|
|
jak zwykle w naszym miescie wszystko odbywa sie w sali gimnastycznej, jak na jakiejs wśi w remizie, ciekawi mnie jedno jak zamierzacie puscic swiatełko do nieba na sali??? chyba ekonomik pożegna sie z salą gimnastyczna. w sumie po co robic na starym rynku jak to robia inne miasta my musimy byc orginalni pod kazdym wzgledem, napewno do ekonoma przyjdzie wiecej osób niz by przyszło na stary rynek!!! powodzenia ja napewno nie przyjdę !! do puszki napewno coś wrzuce jak spotkam wolontariusza ( pewnie oni mnie predzej spotkaja ) powodzenia wośp
|
|
powodzenia... za rok zrob. ty na starym rynku. do krytyki wielu do pomocy nikt.
|
|
Według mnie szalony palacz co2 ma racje W tym roku to WOSP niczym sie nie zachwyci dwa lata temu była mandaryn ai fjerwerki było nie fajnie tylko super !!!!!!!!!!!! A z kolei miasto mogło byc cos tesz zorganizować .A w szkle to pewnie bedzie ciasno jak bedzie dużo młodzieży
|
|
w tamtym roku wszystko było w Urzędzie Wojewódzkim i też dużo było głosów sprzeciwu...Ludzie nie mieścili się i nie zostali wpuszczeni...Koncerty (przez to) były tylko dla wolontariuszy.. Minus tego: kto chciał na licytacje przyjść i coś wylicytować nie mógł dostać się do środka....Stąd i niższe kwoty z licytacji... FM-INFO co było przeszkodą w organizowaniu na Starym Rynku? Brak sponsorów, zgody miasta czy jak?
|
|
MŁoda chyba tak brak sponsorów ;D
|
|
brakuje sponsorów ktorzy wylozyli by pieniadze... a potrzeby są nie małe... kilkanaście tysięcy złotych
|
|
moim zdaniem to nie brak sponsorów bo można ich znaleść w Łomży tylko po prostu trzeba było trochę więcej polatać po Łomży i poszukać ale dobre i to. Najważniejsze,że coś jest.
|
|
aj tam
|
|
WOŚP to nie jest impreza rozrywkowa tylko akcja majaca na celu pomoc chorym dzieciom poprzez zakupienie sprzetu medycznego... Nie rozumiem skad u Was taka żądza obejrzenia Mandaryny albo Dody bo mi sie wydaje,ze przeciez nie o to tutaj chodzi...
|
|
juz drugi rok z rzędu finał wośp odbywa się na sali gimnastycznej ekonomika :P ja to juz sie nawet przyzwyczaiłam do tego że lipa jest :P
|
|
A mnie jednak WOŚP przyzwyczaił do robienia swoich akcji "z pompą". Aż chce się wtedy ruszyć z domu, spotkać z ludźmi, wrzucić te pare złotych do puszki. A tak? Ilu będzie się chciało ruszyć dupsko do ekonomika? Esz, żal... Zadupie nie miasto.
|
|
Tak jak MasaViV napisał to nie żadna impreza rozrywkowa tylko charytatywna a te zespoły i inne atrakcje mają tylko umilić wam spędzony czas podczas WOŚP-u Najważniejsze,że mamy w Łomży sztab i to się liczy! :)
|
|
Chyba to dziadowanie umrze śmiercią naturalną. Kto w Świecie słyszał o takich obyczajach. Od tego mamy rząd by uzdrowić tę biedną i zdemoralizowaną służbę zdrowia (vide posty naszych konowałów).
|
|
Stanowczo popieram MasaViV
|
|
inteligentna osoba powiedziała " do krytki wiele osób do pomocy żadnej..." w 100% popieram te słowa ... najlepiej do opiepszyć, skrytykować pobluzgać a co ... na Waszym miejscu myslałbym troche bardziej realistyczniej bo normalnie az nie chce się wierzyć, że tacy ludzie isntnieją...
|
|
Gdzie sie zgubilo swiatelko do nieba !!! ???????????
|
|
W związku z WOŚPEM, to moze ktos sie zainteresuje... http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=128152&t=128152 Pozdrawiam
|
|
W "Narew" napisali ze od 18:00 do 22:00 bawimy sie na Placu Jana Pawła II....
|
|
pfff to z tamtego roku;/
|
|
ciekawe co zrobia z ławkami ktore beda stac na sali gimnastycznej w ekonomiku?? bo napewno będą stac bo sa probne matury, i ja watpie zeby komus sie chcialo o 23 znosic i ustawiac je na poniedzialkowa mature z angielskiego he
|
|
pizzz to z 2008 roku hahah
|
|
a rozdanie identyfikatorów nie będzie na spotkaniu w sobotę w Hufcu?
|
|
może i bedzie zobacz ze te informacje sa z WOŚP 2008
|
|
Nie wiecie czy można jescze zostać wolantariuszem ? Gdzie się trzeba zgłosić?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |