poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jeden człowiek nie zniszczy tej tradycji...

To dopiero początek...

BYŁ BĘDZIE JEST ŁOMŻA ŁKS !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jeden człowiek nie zniszczy tej tradycji...

Nie żebym był przeciw, ale sentymenty nic nie pomogą

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

to nie są sentymenty
to zaczyna sie radykalizm !

BYŁ BEDZIE JEST !

Mieszkańcy Łomży WSZYSCY RAZEM ZJDENOCZENI WALCZMY O ŁKS !

Łomża leży na Mazowszu !

Spoko ale co zrobicie innego jak wywieszanie plakatów?drogę zablokujecie?Jak nie chcą dać kasy to przecież nic z tego nie będzie

Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

Popieram tę akcję w 100%. Niech ta banda decydentów wie, że duża grupa osób patrzy im na ręce. To oni są dla nas a nie odwrotnie. Wszystkim im należy podziękowac w paru niezbyt kulturalnych słowach.

jak zniszczą tą tradycje to im już każdy podziękuje na wyborach :)

A dla mnie jest wszystko jedno, czy ŁKS będzie czy nie!! Nie rozumiem tylko jednego - dlaczego miasto ma cały czas dokładać do dziury bez dna, setki tysięcy złotych. Jest dużo innych ważniejszych potrzeb a nie klub, który nie potrafi sam gospodarować swoim kapitałem i cały czas zaciąga długi. Brawo Panie Prezydencie!!!! Trzeba z tym skończyć raz na zawsze!!

ja bym proponowal blokade drogi na wojska polskiego. bo o ile siegam pamiecia podobny transparent byl juz przed ratuszem zostal szybko usuniety i jakos panowie w ratuszu nie przejeli sie nim zbytnio

BLOKADA TO NIE JEST ZŁY POMYSŁ !!!

Własnie w tym cały sęk że wybory są niedługo a opinia publiczna patrzy :) !

Łomża leży na Mazowszu !

Oni boją się jednego - odepchnięcia od koryta, bo prócz "piastowania stanowisk" nic nie potrafią i można by rzec, że prezydentura im życie uratowała. Tak więc, drodzy opozycjoniści ełkaesowi, pytanie powinniście inaczej sformułować: kogo proponujecie na Prezydenta Miasta Łomża 2010, który by:
1) rozliczył obecną ekipę,
2) pchnął miasto na tory rozwoju?

Super Akcja i oby więcej takich!!!

Był Będzie Jest!

Support Your Local Football Team.

niby to nic ale o ten ŁKS może skutecznie robić się karirerka naszych prezydentów. jest to temat który skutecznie może skupic wokól siebie duże gorno , dynamicznych ludzi którzy na fali tego niezadowolenia mogą wypromowac nowe władze miasta. Więc do roboty łomzyniacy czas iśc po nowe a stare wywalić w kosmos - rozwalić tą polityczno gospodarczo klerykalna mafię

Nasza bis

Pamiętam jak byłem młodszy to chodziłem na mecze ,potem straciło to jakiś swój urok :( Ale nie dziwie się miastu ,że nie chce dac kasy jak wcześniejszy prezes mówił o rachunkach za telefon SEKRETAREK które wynosiły po 3000 zł....prezesi napychali sobie tylko kieszenie i odchodzili zostawiając klub w takiej sytuacji...no niestety ;(

Kolego teraz trzeba ratować to co zostało...

Tradycja nie opiera się na funduszach, więc jej powszechne zgnicie nie będzie od tego zależne. Faktem jest, że nasza futbolowa drużyna nie uzyska finansowych źródeł, jeśli rządzące łomżyńskie stołki będą grzane przez te same osoby. Niby nie jest problemem uświadomienie sobie tego, a jednak na każdych wyborach zakreślamy te same pozycje. Miejmy nadzieję, że tym razem się obudzimy.

moze głoscie gdzies do telewizji, moze kogos zainteresuje ten temat i narobi wstydu naszym władzom ze niszcza cos czego oni nie wstworzyli

Tylko szczekać potraficie, a jak przychodzi do głosowania to "mój głos i tak nic nie zmieni". Pewnie jesteście młodzi i nie chce wam się uczestniczyć nawet w głosowaniu, a ludzie, którzy głosują, w większości nie interesują się piłką nożną. Weźcie to pod uwagę. Łomża ma znacznie poważniejsze problemy. Niedługo nie będzie komu oglądac nawet tych meczy, bo nikt tu nie zostanie.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

popieram kibiców i ich akcję , niech sobie ktoś to uświadomi jak nie bedzie ŁKS-u to stadion bedzie stał pusty i te 3,5 t krzesełek też. A tak swoją droga to białystok nie cofnie dotacji jak przeczyta że KLUB ŁKS znika z mapy kraju ?

Nie możemy pozwolić na to aby nie dane nam było więcej oglądać tego typu obrazków na naszym ukochanym Biało-Czerwonym stadionie !

ŁKS BYŁ, JEST i BĘDZIE !!!

Markac :Weźcie to pod uwagę. Łomża ma znacznie poważniejsze problemy

Co nowe rondo gdzieś tzreba zbudować ?

No co Ty Biedronke trzeba nową. A poza tym Laptopy i mikrofony przecież potrzebne. A no i utrzymywanie Lodowiska (czyt. Basenu) gdzie nie ma gdzie dupą ruszyć. Nie zapominajmy też o klubach innych dyscyplin sportu grającymi z okolicznymi wioskami. Bo czym się różni reprezentowanie Łomży 400 km stąd przeż ŁKS niż 20 km w gminie czy powiecie. ŁKS od chwili awansu do starej III ligi aż do dzisiaj jest wizytówką miasta (nie jedyną oczywiście ale myśle że główną) i kto temu zaprzecza jest albo głupi i nie wie co mówi albo po prostu ŁKSu nie lubi i mu wisi. A albo jest Prezydentem Miasta Łoma:)
Pozdrawiam wszystkich kibiców tych z trybuny od rzeki jak i tych z głównej:)
Teraz tylko nasza miłość może pomóc ŁKSowi!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=V7tAh0bLLYE

Aviva Aviva Aviva ŁKS!!!!
BO ŁOMŻA TO JEST POTEGA ŁOMŻA TO NASZ ŁKS!!!!!!!

Pomysłowo.

Te transparenty i tak nic nie dadzą. Władze miasta nie przekażą publicznych pieniędzy na stowarzyszenie, które formalnie nie ma władz, a jedyne co ma to długi w ZUS-ie i Urzędzie Skarbowym. Należy lepiej zapytać, czemu lokalny biznes nie chce pomóc klubowi w trudnej sytuacji. Jakby wszyscy członkowie Łomżyńskiej Izby Przemysłowo – Handlowej zrzucili się po 5 tysięcy złotych, to o długach ŁKS-u nie byłoby śladu, a i z budżetu miasta klub mógłby wtedy otrzymać dofinansowanie. Niestety, nasi lokalni przedsiębiorcy nawet porządnej kwoty na cel charytatywny nie potrafili zebrać podczas swojego wieczoru wigilijnego. Bo 3 tysiące złotych dla „Edukatora” na zakup sprzętu do terapii dla dzieci niewidomych i niedowidzących to nie powód do dumy, tylko raczej do wstydu. Lokalny biznesie, obudź się!!!

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Ludzie nie rozśmieszajcie z lokalnym biznesem... co wy nie wiecie kto długów narobił????!!!!!!!!!!!!!!! nie rozśmieszajcie mnie, sił mi brak jak takie pierdoły czytam. idżcie pod okna/dom i im powiedzcie.....

Globetrotter .... raz na piechotę raz autostopem

pan i władca:

który to juz raz, gdy pojawia się temat o próbie ratowania ŁKSu ty zawsze staniesz po stronie brzezińskiego. wiadomo jesteś jego paziem, masz w tym interes, ale zrozum MY mamy interes w tym, aby ten klub istniał i nie dlatego że mamy z tego jakąś kapuche... dla kilkuset osób jest to część życia, a dla kilku tysięcy byłby to sposób na ciekawe spędzenie łikendu.
to ŁKS sprawiał że tysiące Łomżyniaków sobotnim popoludniem było dumnych ze swego miasta

a transparenty już dały efekt... twoja interwencja w tym temacie o tym najlepiej świadczy

wiadomo, że winę za zaistniałą sytuację ponosza przede wszystkim poprzednie zarządy... ale w zarządzie ŁKSu w tamtym okresie byli również ludzie brzezinskiego. za co oni dostają PUBLICZNE (uwielbiane słowo przeciwników ŁKSu), rowniez moje, pieniądze?

Uzupełniając post Mariusza, za tą wspaniałą pracę w ŁKSie, pan Sroczyński dostał nie małą nagrodę.
pozdrawiam

Ci którzy popierają "brzeziniaka" niech wiedza ,że to tylko człowiek i kto o nim będzie pamiętał za kilka czy kilkanaście lat.To samo tyczy się pseudo radnych.Niech ktoś bez zaglądania do archiwów wymieni wszystkich którzy rządzili Łomżą przez te ponad 80 lat.I Ci którzy są chwilowo na stołkach chcą zniszczyć Naszą tradycję jaką jest ŁKS!!! A co stanie się z juniorami i młodszymi zespołami.Przecież Ci chłopcy bez drużyny seniorów nie będą mieli ambicji,bo przecież marzeniem każdego z nich jest grać w pierwszym zespole.I co?Mają włóczyć się bez celu?Znów będą nowe posty jaką to mamy teraz rozwydrzoną młodzież.A co ze stadionem-krzakami zarośnie.Przecież trzeba go utrzymywać,chyba,ze jest już chętny na TO!!!

siarak ,a Pan Choinski nie dostał nagrody ? przeciez też ponad rok pracował w zarzadzei ŁKS-u.

ptysiu - super fotki , a przecież mogłoby być tak zawsze , ale jak to ktos powiedział politycy zepsuli to co ludzie związani z piłką , ŁKS-em zbudowali.

na zakonczenie, jesli ktos uważa że teraz młodzież ŁKS-u przejdzie do innego klubu to może sobie to włożyc miedzy bajki. przepisy PZPN w tej materii sa jasne nie ma takiej możliowści , chyba że ktos wyłoży pieniądze za wyszkolenie a to jest spora kwota liczać kazdy rok razy ilość piłkarzy itd.

moze moj post nie bedize w temacie za bardzo, bo srednio dotyczy klubu, ale po raz pierwszy od dawna na tym fotum a zwlaszcza w zwiazku z taka tematyka widze temat gdzie jeden post nie przegania drugiego bluzgami, to sie chwaili

klub łomżyński jest duża wizytówka miasta- wielokrotnie pytano mnie jak tam moja drużyna sie w lidze trzyma, wiedizeli ze jest cos takiego jak Łomża a pierwsze skojarzenie było z piłką nożną, to jedna z niewilu wartościowych rzeczy która w naszym mieście została...

poza najwiekszym chyba w europe placu z polbruku ..kpina...

a ja tam żadnego lksu wspomagac nie bede
a jak noga mu sie powinie to moze i sie usmiechne :)

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=16694
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=17188
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=17127
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=16509
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=17072
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=16305
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=13570

Buahaha wizytówka miasta .Ciągłe problemy finansowe ,szopki czy zagrają czy nie zagrają , nawet normalny trener pracy się podjąć nie chce tylko jakichś frajerów od w-f zatrudniają i non stop groźba bankructwa.Tez mi wizytówka.
Też na mecze chodziłem i chciałbym żeby było na poziomie to wszystko ale spójrzmy prawdzie w oczy.Nie daja kasy bo po co jak i tak za miesiąc znowu będą prosić. Muwiłem juz 100 razy ,że dopóki nie będzie obrotnego gospodarza (nie takiego jak Kosiorek napewno) to nic się nie zmieni.

uważam
nie jestem wielkim kibucem ŁKS-u ale uważam, że klub powinien dostać wsparcie.
Ogladałem obiektyw (czy jak to sie tam zwie ten lokalny serwis info) i tam powiedzieli że była debata nad rozgospodarowaniem srodków zaoszczedzonych w 2008r. jesli to sa środki zaoszczedzone to uważam ze lepiej przeznaczyć je na ŁKS niż na premie dla radnych.
A że ŁKS jest po3bny podam głośny przykład Lecha POZNAŃ!!!!
W prasie zamieszczono wywiad z prezydentem poznania który parę lat temu pojechał na takie szkolenia administracyjne w związku z wejściem Polski do UE. I pierwsze pytanie Niemców było: w której lidze gra wasz klub piłkarski??
No i Niemcy wytłumaczyli im jakie znaczenie marketingowe ma klub piłkarski. Od tamtego czasu miasto pomogło klubowi wyjść z długów i wsparło na tyle że Lech powrócił do ekstraklasy (większość nie pamięta że Lech grał wtedy w 2 lidze). Klub piłkarski może przynieść miastu poważnych inwestorów oczywiście nie wszystko od razu ale 450 tyś zł to moim zdaniem nie jest duża kasa jak na budżet miasta, zwłaszcza że ŁKS prowadzi szkołę piłkarską czyli de facto pracuje z młodzieżą itd.

przeczytajcie tekst z przed kilku lat, bo na prawde warto:

19 października 2005 08:35
http://www.zse.4lomza.pl/index.php?wiad=5711

"Wykorzystajmy modę na ŁKS i do zobaczenia w sobotę na Górniku. " zdanie kończące artykuł.... mody na ŁKS z perspektywy lat nie wykorzystano to fakt, ale kiedyś ktoś napisał:

miasto „NIE POWINNO MUSIEC, ALE POWINNO CHCIEC WSPIERAC KLUB”.

kończąc wcześniejszego posta

...

tej pomocy ze strony miasta tak na prawdę nigdy nie było, bo kto mi przypomni rozwiązania, pomysły przedstawione przez ludzi pana brzezinskiego, które wspomogłyby nasz klub? ja takich nie pamiętam... a przecież ci ludzie jednak byli w zarządzie ŁKSu.

Mariusz masz rację , zawsze były nieodpowiednie zarządy i działacze. Czytałem ostatnio list otwarty z roku 2005 , chyba dalej jest aktualny
(poza stadionem) Wtedy mieli rację że za te pieniadze nie da się utrzymać stadionu i tym bardziej grup młodziezowych. Jak był zarząd Pana Kaseji i Choinskiego były pieniadze z promocji na np. na wyjazdy. Wczesniej to nie było możliwe a później stało sie to nie możliwe. Szkoda słów , zycie pisze różne scenariusze ale nigdy nie spodziewałem się że Łomzyński KLub Sportowy będzię główną przeszkodą w życiu , działaniu i pracy.

Dzisiaj oglądałem wiadomości sportowe po kurierze podlaskim i wynika że łks będzie zdegradowany, praktycznie wszyscy zawodnicy poodchodzili do takich potęg jak kluby z Kolna, Zambrowa czy Wysokiego. Nawet nie wiedziałem że klub ten nie ma zarządu od 4 mc i nikt tam nie rządzi, więc komu miasto miało by ewentualnie przekazać kaskę? Wcale się nie dziwię, bo wywalić kupe kasy a za pół roku to samo by było to jest bezsens i popieram w tym względzie władze miasta. Trzeba się pogodzić że więcej niż na 4 ligę naszych sponsorów nie stać, a druga liga to były fajerwerki które doprowadziły do smutnego końca łksu...

ŁKS Więcej długów niż to warte tak mi się przynajmniej wydaje

---===CICHO CIEMNY JA===---

Mniej kiboli. To sport jak inne, ale niestety przyciaga kibicow ktorych nie pilka rajcuje a bycie tam i rozruby. Nikt nie zaplacze po LKSie.

pewnie!

Łomża to miasto kościołów, biedronek i rond! i niech tak pozostanie!!! ktoś tam porwał się z motyką na księżyc i zapragnął rywalizacji z takimi miastami jak Białystok, Olsztyn, Stalowa Wola czy Wieliczka lub Zabierzów... po co? mamy swoje kościoły to do nich chodźmy, mamy ronda to po nich jeździjmy, mamy biedronki to róbmy w nich zakupy, a nie porywamy się na budowanie jakiegoś klubu piłkarskiego... jesteśmy mali i tacy pozostańmy.

ŁKS? kibole, bestie na trybunach, nie ogladają meczu tylko ciągle się biją. do tego ŁKSu nie lubi nasz prezydent. to po co on nam???

mamy skejtparki! dwa! każdy niech zakupi se deske i jazda wraz z synem sroczynskiego na pagórki - w góre i w dól - !!!

autorzy 3 ostatnich postów pewnie, że mają racje. zejdzmy na ziemie. Łomża jest za słaba na jakiekolwiek ogolnopolskie działania... my chcemy via baltice? po co ona nam?? zebyśmy mieli wiekszy ruch jadąc do Stawisk i Śniadowa na dożynki??

trzeba spojrzec prawdzie w oczy. z Łomży uciekają młodzi? a po co nam oni? hałasują, zaczepiają, przecież to ci sami chuligani, co na stadionach!!! na pewno!!! niech jadą do Białegostoku, Olsztyna, czy Suwałk!!

ŁKS w 2, 3 lidze? po co? niech grają w IV. przynajmniej bede oglądał w podstawowym składzie Staśka i Bogdana z drugiej klatki.

CO ZA LUDZIE...

Łomża jest miastem mało rozwiniętym, fakt. Dlatego trzeba chwytać się każdej nitki na rozwój i posłuch. Tu akurat nitką jest klub piłkarski ale może też być koszykarski krykiet czy co tam jeszcze. Oczywiście jeżeli mówimy o sporcie bo jest więcej możliwości. Na nasze miasto klub w II lidze to podstawa. Sport narodowy to sport narodowy. ŁKS szkoli też młodzież więc przyjemnie będzie popatrzeć jak za kilka, kilkanaście, kilkadziesiąt ujrzymy naszego wychowanka w barwach Reprezentacji. Napewno część z tych którzy tak nie chcą ŁKSu będą wtedy dumni. Są przeciwnicy i zwolennicy i nikt nikogo ani słowem ani czynem nie zmusi do swojej racji i niech tak zostanie:) Można też wspomnieć że jeśli się czegoś nie pozna to z założenia jest do tego niechęć. Zawsze można poświęcić te 2 godziny w sobotę i zobaczyć jak to jest i czy warto. Pozdrawiam.

hehe jak czytam w tym temacie o zadymach i rozróbach to smiech mnie ogarnia
TYSIĄCE SERC BIJE DLA TEGO KLUBU !!!

Łomża leży na Mazowszu !

Hokus dokładnie:)

Najsmutniejsze jest to, że piszą to ludzie którzy prawdopodobnie nigdy nie byli na meczu. A co do tematu, to oby nie było tak, że do marca będzie cisza o sytuacji w klubie, a tuż przed startem nowej rundy nerwowe szukanie wyjścia z tej gównianej dla ŁKSu pozycji.
pozdrawiam

Że co? Że jeden osobnik nie zdoła zniszczyć długoletnich tradycji i dumy miasta?
Nie żartujcie! Bo w naszej kochanej Łomży nie takie cyrki już się odstawiało.

Proszę popatrzeć tylko na to co ostatnio zrobiono tu z Drzewną.

No, może to nie jedna osoba, ale wystarczyło tylko tej ‘trojki’, gdzie to pod batutą samego wielcewielmożnego prezia, ten jego pachołek choiński rozpie...ł w try-migi także już 90-cio letni dorobek i tradycję naszego miasta jakie ta szkoła reprezentowała.

Oczywiście, nie byłoby to możliwe bez sporego w tym udziału głównego architekta tego czynu, tego pana tz, który to, zasłaniając się swoją ‘intelegencją’, ‘elokwencją' i umiejąc dyskutować ‘tylko merytorycznie’, w rzeczywistości okazał się tu zwykłym cwaniaczkiem, potrafiącym patrzeć tylko na własną kieszeń, manipulować innymi i sprytnie wywąchać gdzie by tu zrobić jakiś nastepny ‘interesik’.

No i co? Prawie nikt z tej zaganianej i zahukanej rzeszy mieszkańców nie podniósł nawet palca w obronie tej szkoły, a i Radni, których to świętym obowiązkiem jest patrzeć na te brudne paluchy prezia i jego spółki, w zamian, poszli jak barany na rzeź, popierając, prawie ‘jak mąż’, ten ‘dastardly deed’ i mimo tego, że niektórzy czuli się 'oszukani'(sic!).

Ta trójka cwaniaczków, pod przykrywką ostentacyjnego działania ‘dla dobra szkoły’, w rzeczywistości dopięła swego haniebnego czynu z jak najbardziej niskich pobudek, bo głównie by pokazać tym ‘głupim babom’ (tak ten p. choiński podobno wyrażał się publicznie o dyrektorkach Drzewnej) ‘gdzie ich miejsce’, no i oczywiście by móc przehandlować ten zabytkowy budynek szkoły na jakieś tam działki (jakgdyby taką zwykłą jałówkę kiedyś na Zambrowskim Rynku).

Wcale nie byłbym też zdziwiony jeśli za rok lub dwa ten budyneczek, zamiast być siedzibą OKE, czy coś w tym rodzaju, zostanie przekształcony w jakiś prywatny pensjonacik i spocznie w rękach jakiejś spółki powiązanej z tą obecną zgrają ‘włodarzy’.
Tam wszystko możliwe!
A więc - jak tu nam, sympatykom ŁKS-u, oczekiwać jakiejkolwiek pomocy od tych oto ludzi?

I najważniejsze – ilu z nas/was głosuje? (bo oni doskonale o tym wiedzą i tylko to się u nich liczy!).

Dlatego też przy tym obecnym układzie nie wróżę różowej przyszłości Naszemu ŁKS-wi i obawiam się, że i ta instytucja wkrótce podzieli losy Drzewnej. Niestety!

Oto nasza Łomża! (widziana okiem emigranta)

wychu

Wychu z tą Drzewną to masz rację. Przekręt był niezły!!!

Debile.Nie żebym kogoś bronił .Ale co wolicie

a)obskurny budynek w środku miasta z namalowanym h.u.jem przy oknie na piętrze budynku ,w którym uczy sie niezbyt bystra młodzież

b) czy odrestaurowany budynek , przy głownej przelotowej ulicy miasta , w którym ma siedzibe OKE ( OKE w Łomży obejmuje podlaskie i warm-maz, chociaz w jednym aspekcie coś znaczymy )

Haha no nie no nie moge:) Ciekaw jestem czy człowiek zapytany o Łomżę skojarzy ją z ŁKSem czy z tym że OKE w Łomży obejmuje podlaskie i warm-maz. A tak wogóle co to za podziały? W drzewnej młodzież nie bystra a w I niebiańska anielska i co jeszcze? Zresztą czemu miasto nie dało pieniędzy na odrestaurowanie budynku skoro tak się tego czepiasz?

PS. Nie uczyłem się w Drzewnej:)

A mi się ŁKS kojarzy z Łodzią - ŁKS Łódź ;D

--

Jesli szukasz, anonimowcu, debila to nie patrz daleko - spojrz tylko w lustro, ty geniuszu jeden!

Poza tym - juz z daleka leci mi cos od ciebie tym fetorem z ratusza i to chyba mowi samo za siebie...

Over and out, bo z takimi ludzmi nie ma co dyskutowac.

Markac a z czym kojarzy Ci sie GKS?

Górskie Kolarstwo Szosowe.

--

Widzisz a mi z GKSem Katowice, komuś innemu z GKS jastrzębie a jeszcze komuś innemu GKS Forty Piątnica. Po co podjuszasz i piszesz o ŁKSie Łódź? Po to żeby kibicom dosrać? Chyba nie na miejsu takie zachowanie. Tym bardziej że po wpisach mam Cię za inteligentnego człowieka:) Nie obchodzi Cię ŁKS ok nie musi:) Załóż sobie odzdzielny temat i tam gadaj o Nim co chcesz. Pozdrawiam.

Sram na ratusz tak samo jak sram na ciebie. Za 2 złote wchodzicie na stadion a potem płacz ze ŁKS kasy niema

"Sram na ratusz tak samo jak sram na ciebie." I Ty krytykujesz młodzież z Drzewnej...

Ktos pisał o tym że mało kibiców głosuje ze tylko to dla nich sie liczy
a pamiętam że przed tymi wyborami samorządowymi mielismy mnóstwo propozycji żeby reklamowac na stadionie polityków :)

Łomża leży na Mazowszu !

No i ŁKS bedzie uratowany, to dobra wiadomość. Już niedługo bedzie kurator , potem wybory w ŁKS-sie i jakoś dziwnie wszystko podobnie jak rok temu , Kurator - Gąsiorek , potem wybory chyba 20 lutego i poszło i tak bedzie teraz - hurrrrraaaa , a viva ŁKS , do boju do boju do boju ŁKS, tylko kto wejdzie do zarządu ?

Wracamy do gry ! :)

miasto nie jest od sponsorowania klubu.. lepiej by się zajęło przywróceniem pociągów pasażerskich do Łomży. To jest śmiechu warte by miasto takiej wielkości nie miało dworca pkp ani połączenia z innymi miastami. Tyle wsi(liczących czasem kilkanaście osób) ma połączenia a Łomża nie...[\b]

Tu nie jest napisane że miasto będzie wykładać pieniądze. A co do pociągów to chyba wiesz czemu ich nie ma. Zlikwidowali bo nierentowne i terraz byłoby tak samo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org