Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wyprzedaże w Warszawie |
Do którego centrum handlowego w warszawie najlepiej sie udać na zakupy? gdzie jest największy wybór i najlepsze ceny???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wyprzedaże w Warszawie |
arkadia, duzy sklep i spore przeceny. raczej i tak juz wszystko przebrane. jak spotkasz cos fajnego to nie ma rozmiaru itp. itd. ale warto sie wybrac moze akurat cos wpadnie w rece
|
|
Ja z kolei bym radził iść do takiego, gdzie mniej tłumów - na przykład Blue City, a na przeciwko Reduta. Sklepów mniej niż w Arkadii, ale i tak sporo sensownych i spore szanse, że się coś znajdzie, i komfort zakupów większy. Chociaż trochę już późno na szukanie.
|
|
odradzam M1, kolejna klapa zero przecen!
|
|
Najlepsze centrum to łomżyński "Manhatan" na głowę nie pada, chyba, że folię wiatr oderwał pamiętaj weź aparat, zrób zdjęcia to i dzieciom, wnuczkom będziesz mogła pokazać i opowiedzieć jak władze Miasta Łomża w twojej młodości walczyły skutecznie z parszywymi sklepami- centrami handlowymi, które były chciały robić wyprzedaże i rozwalić tak pięknie funkcjonujący łomżyński handel. A gdy już nerwowo nie wytrzymasz to jedź do Arkadii a przypadkowo napotkanym zachwalaj łomżyński "Manhatan" w samym centrum miasta. ".. wszelkie niezadowolenie z tego, czego nam brak płynie z braku wdzięczności za to, co posiadamy" IL
|
|
WaWa- Hempszop TO JEST TO Pomysłowo.
|
|
FASHION HOUSE - Outlet Centre Piaseczno
|
|
fashion house bardzo fajne :) pozatym: - arkadia (dużo tam ludzi, ale warto) - galeria mokotów - galeria centrum - blue city - ch reduta
|
|
"Faktory" jeszcze podobno jest w czym wybierac :)
|
|
Promenada i Galeria Mokotów
|
|
A ja polecam Wola Park :)
|
|
Hmmmm,...jeżeli chodzi o przeceny to największe na Wileniaku...ale faktycznie polecam Arkadie i Galerie Mokotów.....Złote tarasy w sumie tez...ale tam raczej na przeceny duże nie ma co liczyć;)
|
|
arkadia, galeria moktow chyba jedne z najwiekszych i najbardziej konkurencyjnych. spore sa tam przeceny. na zlote tarasy nie ma co liczyc. takie moje zdanie, sam kupuje.
|
|
Factory Outlet - nie ma co się spodziewać cudów. Szanse są duże, jeśli masz niestandardowe wymiary, ale ceny nie są znów aż tak niskie. I daleko jest bardzo.
|
|
factory i for wola, jest kilka outletów. spodziany levisa tansze nirz dresy w lomrzynskim C.H. manhatan. w arkadii jakos nic nie moglem znalesc, a w tarasach udalo sie co nieco wybrac. ale to fszystko zalezy od dnia. dostawy co tydzien i jak ludzie to rozbioro po 2 dniach to puzniej cienzko cos znalesc jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
czy mogę się z kimś zabrać do wawy
|
|
Fasion House - tam ceny są niskie na co dzien, ale klika razy w roku robią większe promocje, kiesy obniżki sięgają nawet 90%. A jest jeszcze internet i tam tez są wyprzedaże codziennie, np. http://www.zlotewyprzedaze.pl mają co klika dni inną kampanię w promocji.
|
|
buhheeheh już dawno po wyprzedaży , teraz już nowa kolecja wisi , to nie ul długa że w zimę ciuchy z lata w promocji buhehhehe
|
|
zlote tarasy, nie wiem czy ktos o nich wspominal, tam w nowym centrum moze cos ciekawgo jest
|
|
A ja odpowiem tak: pewnie do żadnego się nie opłaca, bo więcej wydasz na dojazd niż faktycznie zarobisz na przecenie! Ale byłoby dużo łątwiej odpowiedzieć na Twoje pytanie gdybyś bardziej precyzyjnie określił co takiego chciałbyś kupić?
|
|
Buheehee od kiedy to złote tarasy są nowym centrum handlowym
|
|
no co?:)
|
|
Piłaś? Nie jedź (nie pisz)...
|
|
nie pilam
|
|
Zmów paciorek na dobranoc i wesołych snów...
|
|
To wypij,bo inaczej jutro z rana czeka Cię bolesna obstrukcja.
|
|
jutro ide do pracy a dzis strasznie mnie boli glowa, jestem zakatarzona
|
|
weź rutinoscorbin
|
|
Dla mnie prawdziwym wybawieniem są wypisane promocje na stronie salesandshopping.pl. Bez nich bym kupowała w ciemno, a tak to przynajmniej wiem jakie marki aktualnie robią wyprzedaże.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |