Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
test łomżyńskich stacji benzynowych. |
Mamy szanse wykorzystać te mrozy i przetestować łomżynskie stacje benzynowe. Piszcie kto gdzie, co, tankował i czy były jakieś anomalia. Zakładając, że gdzieś robią przewałki, to aura w tym roku ich zaskoczyła i nikt nie spodziewał się takiego mrozu i pewnie było bez przygotowania. Zacznę od siebie. Verva w Piątnicy na stacji Orlen, bez zarzutu. (oczywiście dolewka 3l benzynki na kocioł) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: test łomżyńskich stacji benzynowych. |
Pryma, bez problemów
|
|
u mnie też Pryma, bez problemów
|
|
BP ON - bez zarzutow
|
|
test łomżyńskich stacji benzynowych. Autor: stefanek1 (---.lom.vectranet.pl) Data: 07-01-09 18:48 Mamy szanse wykorzystać te mrozy i przetestować łomżynskie stacje benzynowe. Piszcie kto gdzie, co, tankował i czy były jakieś anomalia. Zakładając, że gdzieś robią przewałki, to aura w tym roku ich zaskoczyła i nikt nie spodziewał się takiego mrozu i pewnie było bez przygotowania. Zacznę od siebie. Verva w Piątnicy na stacji Orlen, bez zarzutu. (oczywiście dolewka 3l benzynki na kocioł) ..i król i pionek po skończonej parti wracają do tego samego pudełka Wiec nie tylko Łomżyńskich
|
|
Statoil OK.
|
|
auchan Białystok 3,09 ON bez problemu i żadnych dolewek
|
|
Pryma PB95-bez problemów.
|
|
ja tankowalem ON w PKS na zajezdni w Lomzy Wszystko jest OK! Auto pali od pierwszego kopa, dobrze ciagnie, nic nie przerywa, nie dusi sie Paliwo jest OK.
|
|
Pryma bez przypału, z reguły jeżdzę na gazie ale tankowałem właśnie gaz niedaleko łomży na "Bliskiej" nie powiem gdzie bo nie chce psuć renomy właścicielowi i niestety gasł mi cały czas silnik, więc zdecydowałem sie polatać na benzynce i wybrałem Prymę, rzadnych problemów...
|
|
Baza WZGS - pb95 - bez zarzutów
|
|
Ja tankuję na Nowogrodzkiej i moja puszka pali bez problemu za pierwszym razem...
|
|
PRYMA ale zimą STATOIL i ON Arctic
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |