Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Białystok |
moze mi ktos wytumaczyc czemu lomzanie tak nienawidza białegostoku
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Białystok |
Nie Łomżanie, tylko Łomżyniacy mizerny prowokatorze - to primo. Secundo - nie znasz wszystkich Łomżyniaków, więc tezę oparłeś na nieprawdziwym założeniu. Tertio - na takiej samej zasadzie można spytać: czy wszyscy Białostoczanie to internetowi trolle, mający za provider piasta.pl, którzy szukając w dupie mózgu logują się na łomżyńskie fora w poszukiwaniu rozrywki ? PLONK chłopcze
|
|
zalezy kto, ja nic nie mam do bialegostoku, lubie na zakupy jezdzic
|
|
Proszę nie uogólniać, bo większość na to leje, a mówią nieliczni...
|
|
To juz raczej Gejostok sadzac po logo Waszego miasta...
|
|
yeach Gejostok a za co lubic tych bialorusinów ?
|
|
NA zakupy raz byłem. Real ,czy też Auchan. Powiem tak Łomzy nic nie brakuje do dorównania rozwojowi białegostoku,wystarczy ,ze zmienimy prezydenta.Zbuduje się galeria Veneda (będzie już REAL) wlączymy pobliskie tereny do Łomzy (czyli się powiększy obszar miasta) i na st.bawełnie powstanie te oczekiwane od dawna centrum. Na Auchan tez się znajdzie miejsce na dalszych obrzeżach miasta z czasem IKEA i do przodu. Po za tym Białystok nigdy nie dorówna Łomzy ,ponieważ mają Jagiellonie hahahaha a my mamy nasz ŁKS!!!! i z dumą możemy sie tym chwalić! AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!!!! Jot jot jot KA! KA! JAGIELLONIE KOORWA!!!!!! eLooo Pomysłowo.
|
|
twoja stara
|
|
Dobromil napisał jakby na Harvardzie wykładał ekonomiczne uwarunkowania rozwoju miast... żal czytać takie bzdury...
|
|
jeden link wytarczy z chumorem... http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Bia%C5%82ystok jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Van_Loosen, polecam link: http://www.sjp.pl/co/%B3om%BFyniak
|
|
,,pozostałości po upadłych Lider Szajsach, czyli Tesco. " dobre
|
|
Białystok Rządzi xD heh ja nic do nich nie mam nawet do Jagi nie interesuje się piłka
|
|
Jagiellonia to nie ejst polski klub To białoruski klub! Białystok to nie jest polskie miasto! Donald od razu widać ,ze jesteś synem donalda tuska.IMIE TE SAME rozumowanie również aczkolwiek,jesteś zbulewrsowanym nastolatkiem przezywającym trudny okres dojrzewania.. HAHAHAHHAHAH Pomysłowo.
|
|
Dobromil dobrze gadasz nic dodać nic ująć
|
|
"Autor: Dobromil (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 05-01-09 20:04 A ło:D ŻEBY TO BYŁA PRAWDA TO BYM SIE ZFAZOWAŁ HIEHE Ale watpie a wogóle skąd wiesz. To twój pomysł czy też słyszałes gdzies w mediach? Jak najbardziej popieram. Ja np. mam km do budy Jak by nie było jest bardzo miło..:D" Dobromil mam nadzieję, że już śpisz bo jak w nocy sypnie to się spóźnisz na pierwszą lekcję.... I słuchaj co tam Pani mówi. Globetrotter .... raz na piechotę raz autostopem
|
|
krilan nie pyskuj bo ci stara zupy jutro nieda. Jeśli jeszcze nie kimasz to zasuwaj dzisiaj masz ulge bo zimna nocka,to nikogo nie zaliczysz ale odbijesz sobie w dzień w Diuku. hahahHAAH Pomysłowo.
|
|
Dobromil swoimi wpisami robisz z kibiców ŁKSu debilów i półmózgów. Do napinania się na necie założ se forum np. www.PoKeMoNy-100%napisan.com i tam pisz te wypociny swoje. Przez takich jak ty społeczeństwo postrzega nas (czyt. kibiców ŁKSu) jak wywalonych po 1 klasie podstawówki. Więc daj spokój z tym. Jedziesz na Białystok? Jakieś kompleksy? Może troche zacofane ale miasto i żeby nie ono nie mielibyśmy z kim rywalizować:) Ja też nie pałam do niego miłością a do Jagielloni to wiadomo jak jest:) ale szacunek musi być. Prześpij się z tym i przed spaniem rzeczytaj 100 razy co napisałeś. A i jestem pewien na 99,9% że nigdy w Białym nie byłeś. A co do gejstoku to śmieszne bez kitu. Sami dali powody i to jest wyśmiewanie na poziomie.:) A nie post pod postem kur*a, Je*ac itd. Pozdrawiam Support Your Local Football Team.
|
|
Weeee dobra nie pucuj takich puscków jak ty w Łomży nie potrzeba.Społeczniaki ... Prubujesz się wywyzszyc czy coś poprzez pisanie takich kureskich uwag.Stara ci może takie zwracać ale nie ty i nie tutaj bo robisz szambo z tego forum..Nie dziwie sie ze nawet nik masz **** jakiś zaszyfrowany bo z taka twarzą a tymbardziej z takim umysłem to na necie przypał siedzieć../ Pomysłowo.
|
|
Kup sobie chłopaczku słownik bo się ośmieszasz, przecinki też by się przydały...
|
|
Dobromil mam nadzieję że ŁKS się utrzyma i spotkamy się na meczu i tam powiesz mi co masz do powiedzenia. No co za głupie dzieci. A i tego spotkania nie obsrywaj bo żartuje:D. Poza tym znam Cię i wiem że przed Tobą jeszcze troche nauki w szkole więc do roboty bo język ojczysty kiepski a potrzebny na maturę:) I nie słuchaj tyle tego HG:) "społeczniaku" Support Your Local Football Team.
|
|
Na nikogo nie spojrzymy z pokorą ŁKS ŁOMŻA! Pomysłowo.
|
|
a Białystok i tak rządzi hah xD
|
|
fionix won to gejstoku pedale !!!!!!!!!
|
|
Gejstok hehe , jednak ta kampania coś dała . Chociaż Kononowicz też rozsławił podobnie Białystok tylko ,że mu 300tyś nie dali :D
|
|
Że co? Że jeden osobnik nie zdoła zniszczyć długoletnich tradycji i dumy miasta? Nie żartujcie! Bo w naszej kochanej Łomży nie takie cyrki już się odstawiało. Proszę popatrzeć tylko na to co ostatnio zrobiono tu z Drzewną. No, może to nie jedna osoba, ale wystarczyło tylko tej ‘trojki’, gdzie to pod batutą samego wielcewielmożnego prezia, ten jego pachołek choiński rozpie...ł w try-migi także już 90-cio letni dorobek i tradycję naszego miasta jakie ta szkoła reprezentowała. Oczywiście, nie byłoby to możliwe bez sporego w tym udziału głównego architekta tego czynu, tego pana tz, który to, zasłaniając się swoją ‘intelegencją’, ‘elokwencją' i umiejąc dyskutować ‘tylko merytorycznie’, w rzeczywistości okazał się tu zwykłym cwaniaczkiem, potrafiącym patrzeć tylko na własną kieszeń, manipulować innymi i sprytnie wywąchać gdzie by tu zrobić jakiś nastepny ‘interesik’. No i co? Prawie nikt z tej zaganianej i zahukanej rzeszy mieszkańców nie podniósł nawet palca w obronie tej szkoły, a i Radni, których to świętym obowiązkiem jest patrzeć na te brudne paluchy prezia i jego spółki, w zamian, poszli jak barany na rzeź, popierając, prawie ‘jak mąż’, ten ‘dastardly deed’ i mimo tego, że niektórzy czuli się 'oszukani'(sic!). Ta trójka cwaniaczków, pod przykrywką ostentacyjnego działania ‘dla dobra szkoły’, w rzeczywistości dopięła swego haniebnego czynu z jak najbardziej niskich pobudek, bo głównie by pokazać tym ‘głupim babom’ (tak ten p. choiński podobno wyrażał się publicznie o dyrektorkach Drzewnej) ‘gdzie ich miejsce’, no i oczywiście by móc przehandlować ten zabytkowy budynek szkoły na jakieś tam działki (jakgdyby taką zwykłą jałówkę kiedyś na Zambrowskim Rynku). Wcale nie byłbym też zdziwiony jeśli za rok lub dwa ten budyneczek, zamiast być siedzibą OKE, czy coś w tym rodzaju, zostanie przekształcony w jakiś prywatny pensjonacik i spocznie w rękach jakiejś spółki powiązanej z tą obecną zgrają ‘włodarzy’. Tam wszystko możliwe! A więc - jak tu nam, sympatykom ŁKS-u, oczekiwać jakiejkolwiek pomocy od tych oto ludzi? I najważniejsze – ilu z nas/was głosuje? (bo oni doskonale o tym wiedzą i tylko to się u nich liczy!). Dlatego też przy tym obecnym układzie nie wróżę różowej przyszłości Naszemu ŁKS-wi i obawiam się, że i ta instytucja wkrótce podzieli losy Drzewnej. Niestety! Oto nasza Łomża! (widziana okiem emigranta) wychu
|
|
Nie wiem co się tu dzieje - czy znowu jakies czry-mary na tym portalu? Załączyłem poprzedni post w temacie o ŁKS-ie, a tu 'ni skąd ni z owąd' ten post znalazł sie tu. Spó buję jeszcze raz. Sorry!
|
|
Nie wiem co się tu dzieje - czy znowu jakies czry-mary na tym portalu? Załączyłem poprzedni post w temacie o ŁKS-ie, a tu 'ni skąd ni z owąd' ten post znalazł sie tu. Spó buję jeszcze raz. Sorry!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |