Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
odwołanie lekcji |
Nie wiecie czy będą odwołane lekcje. Bo powinny bo temperatura wynosi -15 przez 2 dni co oznacza odwołanie zajęc szkolnych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: odwołanie lekcji |
mądrze gadasz ale czy to prawda to się okaże
|
|
A ło:D ŻEBY TO BYŁA PRAWDA TO BYM SIE ZFAZOWAŁ HIEHE Ale watpie a wogóle skąd wiesz. To twój pomysł czy też słyszałes gdzies w mediach? Jak najbardziej popieram. Ja np. mam km do budy Pomysłowo.
|
|
To prawda ale do tego w salach musi być poniżej 18 stopni.
|
|
to do roboty droga młodzieży!!!! Wchodząc na lekcje pozakręcajcie grzejniki i siedź cie w mrozie :) To może z dzień dadzą wam wolnego..
|
|
ach dzieciaki:) mówcie o temperaturze w szkole, a nie na dworze
|
|
no to sie nachodziliscie do tej szkoly...jeden dzien i znow o wolnym marza hehehe... a niech wam odwoluja - potem w ferie bedziecie odrabiac hehehe
|
|
no szkoda faza by była wolne mieć ;)
|
|
gdyby terz do pracy nie tszeba bylo isc gdy jest -15... ech mazenia scientej glowy jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
heheh kiedys bylo -30 i nikt nie robil problemow a teraz -15 i juz kleska zywiolowa...
|
|
Właśnie :/ Byśmy odrabiali w ferie a jesli w ferie utrzymła by się niska temperatura skroili by nam jakąś sobote Ehh...:/ I tak wyjdziemy na zero :( Pomysłowo.
|
|
jak to na zero? z głową pełną wiedzy wyjdziesz!
|
|
Jesli o to chodzi to z pełną,ale i z wkurwieniem w bani.Wiadomka jak to jest w szkole przed końcem półrocza nauczyciele w **** tno itd. A na zero ,ze jesli by nam odwołali jakiś dzień i tak będzie na zero bo sobote nam np.skrojo.. Pomysłowo.
|
|
pomarzyć można... ;)
|
|
A prościej zostać sobie w domu i mieć gdzieś czy odwołali lekcje czy nie ? mówisz masz daleko autobus nie przyjechał i już ;) ahh dzieci ;D
|
|
W rozporządzeniu ministra edukacji jezeli w te dni sa odwolane lekcje to nie trzeba ich odrabiac.
|
|
Ja słyszałem że -25. Ale mnie to nie obchodzi i nie dotyczy. Bo weź człowieku rano wstań piździ nie piździ masz iść samochód rozgrzej szyby wyskrob a nie daj Boże jak akumulator słaby. A potem siedź w mrozie w robocie. ehhh wizja mojego jutrzejszego dnia.... Support Your Local Football Team.
|
|
peir....one życie w szkole czy w robocie po kilkanaście godzin,z czym mam zycie kojarzyć???? Pomysłowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |