Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w rampie fajerwerkow nie strzelano za to goscie strzelali zebami |
rampa zorganizowala sylwka na poziomie mniej niz 0.syf w toaletach, zimne dania i zimna sala,chcac sie rozgrzac wzielam kawke no i okazalo sie ze tez zimna.jednakze wlasciciele nie zmarzli siedzieli przy kominku.strzelania z fajerwerkow nie bylo ale za to goscie z zimna strzelali zebami calkiem gratis he hete wszystkie atrakcje TYLKO ZA 400 ZLOTYCH.bylo 10 par nie ma co sylwester jak talala,kase wzieli cyrk odstawili. wstydzcie sie wlasciciele!!! MAJA
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w rampie fajerwerkow nie strzelano za to goscie strzelali zebami |
Dlatego ja mam wyje.bane na te wszystkie "lokale"... Wolę sobie posiedzieć na sylwka u kumpli lub w domu - przynajmniej wiem czego mogę oczekiwać.
|
|
a przepraszam czy właściciele zapłacili VAT od tych 400zł? bo suma 4.000 to już dosyć duża??
|
|
po co to zakładać kilka wątków o tym samym, ta sama osoba a kilka nicków... Wyżal się na jednym wątku, obsmaruj do woli ale nie przynudzaj.
|
|
sylwester w rytmie disco to przezytek . Na Zachodzie w mało którym kraju obchodzi się tak jak u nas - festyn na miescie z pokazem fajerwerkow tylko w PL zastaw sie a postaw sie placa a potem placza. Kraje zza zelaznej kurtyny chyba nigdy nie zagoszcza na dobre w EU;/ smutne ale prawdziwe bigi2004
|
|
bigi a ty pracujesz na zmywaku w Anglii czy podcierasz dupy irlandczykom?
|
|
Lepszy zmywak w Anglii niż dorosły facet mieszkający z rodzicami ;-) Prowokator
|
|
Jakie miasto, taka zabawa sylwestrowa. Dlaczego? Bo przy biernym społeczeństwie, zahukanym ludziom nieświadomym swoich praw każdy kto ma trochę grosza wytnie jakiś numer. Oszukany nie pójdzie do sądu, nie uda się do właściciela z żądaniem zwrotu kasy, nie pójdzie do Urzędu Skarbowego, PIH, PIP czy innej Policji. Jakby nasze społeczeństwo miało trochę więcej jaj, to by tu się żyło lepiej.
|
|
Ahmed - dobrze powiedziane ale ja bym dodał jeszcze zabieganym ludziom... Życie toczy się teraz coraz szybciej, o dziwo także w Łomży !
|
|
temat jest ten sam ale osoby rozne calkowicie zgadzam sie z poprzedniczka MAJA
|
|
oddajcie kase oddajcie kase hehe jakoś na samym sylwku nikt słowa nie powiedział i bawili się zajebiście( Z TEGO CO SŁYSZAŁEM) KAŻDY TO KURRR*A NA FORUM CWANIAKUJE IDŹ DO WŁAŚCICIELA TO CI ODDA KASĘ PRZYNAJMNIEJ MASZ NAUCZKĘ I WIĘCEJ TAM NIE PÓJDZIESZ PO CO TU PIERD8LIĆ DŁUPOTY
|
|
Zgadzam sie z poprzednikiem, czemu nikt nie podszedl do wlascicieli jesli cos komus nie pasowalo, tylko teraz wyrzucacie swoje zale ?
|
|
nie zalic sie TYLKO to KU PRZESTRODZE DLA INNYCH LUDZI to wszystko MAJA
|
|
tommeknet tu Ciebie zdziwię -nigdy nie pracowałem za granicą na dłużej -ucze sie dziennie i pracuje -a za granice pojade tylko i wylacznie na stanowisko odpowiadajace moim kwalifikacjom-w Anglii ani w Irlandii nigdy nie bylem i pewnie nie bede -mowiąc Zachod mialem na mysli kraje Zachodu nie Poludnia czy Polnocy- czyli Szwajcarie ,Francje ,Belgie ,Holandie ,Niemcy- nie trzeba pracowac za granica zeby zobaczyc kawalek swiata:) pozdro bigi2004
|
|
eeeeeeee tam jak co roku to samo....nie przeczytałam jeszcze na tym forum..żeby ktos byl zadowolony z Sylwestra(o ile już zapłaci grube pieniądze i bawi się w lokalu,zawsze jest jakieś ale).Masz racje PYSIU.....nie ma jak to zabawa w domku...wiadomo czego oczekiwać...a goście i tak nie będą narzekać.Koszt takiej zabawy też niewielki.A fajerwerki można pooglądać na starym rynku...za darmo.Polecam tak spędzać Sylwestra,praktykuje od kilku lat..i jest naprawdę świetnie.Pozdrawiam
|
|
bigi ale za to ty mu pojehales. typ ma prawie 30 na karku, kawaler i rzyje z rodzicami jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
bigi2004: Tobie zwracam honor ale krew mnie zalewa jak przyjedzie jakiś gostek z dosłownie poniżającej pracy za granicą a w Polsce udaje figo fago. a świat zobaczyłem i zachód i wschód (wbrew pozorom ze wschodu powinniśmy brać też wzór w niektórych dziedzinach).
|
|
Prowokator - lol ;o))) krotko i tresciwie !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |