Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spodnie bojówki |
Czy w Łomży nie przydał by się sklep z prawdziwego zdarzenia z ubraniami umownie zwanymi militarnymi, tzn. spodnie bojówki, stylizowane kurtki wojskowe, bluzy, buty, czapki itp. Bo pod tym względem w Łomży jest posucha, pojedyncze spodnie bojówki można gdzieś wyhaczyć, ale to albo z rozmiarem problem, kolor nie ten, czy model. Czasem przeglądam allegro, i tam są naprawdę odjazdowe rzeczy tego typu, ale kupowanie ubrań nie przymierzając jest jednak ryzykowne o czym się przekonałem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spodnie bojówki |
ale ile osob w lomzy w takich spodniach chodzi??
|
|
Nie pomyślałaś że chodziłoby więcej gdyby taki sklep był? Zapotrzebowanie myślę że byłoby całkiem spore, sam szukam jakieś fajnej czapki patrolówki typu us marines. A i w pewien sposób taki sklep odpowiadał by też deskorolkarzom.
|
|
Z pewnością byłby to ciekawy pomysł, ale czasami (niestety!) mam wrażenie, że wielu młodych "biznesMĘŻCZYZN/kobiet" obawia się rozpoczęcia nowego nurtu, w tym wypadku sklepu z osobliwą odzieżą; w końcu wiąże się to z kosztami i ryzykiem. Pozostaje nam najwyraźniej wyprawa do większych miast lub sumienne myszkowanie na Allegro. Ale i tak się do Was uśmiecham :)
|
|
no, no oryginały spodni M65 300zł, juz widzę kolejki i rozpychankę łokciami.))) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Nie słyszałem o tych spodniach, tym bardziej o cenie, zorientowani w temacie wiedzą o co chodzi...
|
|
mysle ze u nas to by sie nie utrzymalo ... chcesz otworz ale swietlanej przyszlosci na tym nie wroze
|
|
Dobrze byłoby czytac ze zrozumieniem, ja chcial bym kupić, miec wiekszy wybór. O otwieraniu przeze mnie sklepu nic nie pisałem.
|
|
wejdz na e buy i kupuj ile wlezie
|
|
jasne, ze by sie przydal, ale z przyzwoitymi cenami, a nie z typowym zdzierstwem w naszym miescie.
|
|
basket23 - otóż to .... Pozdrawiam Kornela :)
|
|
a kogo to obchodzi nie masz wazniejszych tematow do roztrzasania tylko o gaciach pierniczysz MAJA
|
|
Wiem że najlepszy temat to twój nieudany sylwester w rampie:))) weź jeszcze wpisz się swoim drugim nickiem będzie ciekawiej...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |