niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zyczenia dla szefów

Życzę swoim szefom, panu Marianowi Jaszewskiemu i panu Janowi Bajno w nowym roku sowich poborów, i mnóstwa podwyżek.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zyczenia dla szefów

ja moim szefom tez zycze zeby mi dali podwyzke :P

do "lowca_snow" - przy takim kryzysie gospodarczym nie licz na żadną podwyżkę!

kama1 ja Ci życzę zajęcia miejsca szefów, wtedy rozwiążesz wszystkie problemy, a jak nie to dołożysz ze swojej pensji...

Ja swemu życze zdrowia, jest super!
Co do kryzysu zrobiony jest sztucznie, by ludzie się nie burzyli o lebsze wynagrodzenie, giną tysiące ludzi z głodu i nikt nimi się nie przejmuje tylko wynikami na giełdzie, a kto naobiecywał baniek mydlanych?

a ja życzę swojemu , aby się nie zmienił , a wszystkim koleżankom i kolegom z pracy zdrowia i dobrej współpracy

ps. acha i żeby nas ten kryzys jak najmniej dotknął

Kama1 ja tam nie chce nikogo bronić ani potępiać, ale pamiętaj, że z pustego to i Salomon nie naleje…

Tym czasem życzę Wszystkim Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku, bez zawiści, zazdrości i głupiej pychy…

Uśmiechajta się ludzie i nie narzekajta!!!
:P

he he

A ja zycze wszystkim zeby ktoregos dnia obodzili sie w wojewodztwie lomzynskim.wszystkiego najlepszego w nowym roku.

Same przydupasy, tzw szefowie mogą rosnąć w piórka

fajne zyczonka...ha ha

A ja swojemu życzę żeby wreście wymienił tabor w zakładzie i żeby mu decha na łeb spadła i nie dostał ani złotówki ;-)

Do użytkownika ,<<OjciecR. >> Wiesz gościu dlaczego nie jestem ministrem zdrowia, powiem ci: Bo się na tym nie znam. Wyznaje zasadę : Jeśli nie potrafisz, nie pchaj sie na afisz. I tego oczekuje od innych. A jeśli ma ktoś przerost ambicji nad intelektem, niech dopłaca z własnej kieszeni, jak to waść określiłeś. Pozdrawiam

Jak się koleżanko na czymś nie znasz to i nie rozumiesz, więc nie oceniaj pracy innych bo nie masz do tego kwalifikacji...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org