Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kursy przedmaturalne |
Witam zestresowanych (lub nie;)) nadchodzącą maturą, wszystkich innych, pomocnych, tym bardziej ;) Interesują mnie kursy przedmaturalne w Łomży. Czy może ktokolwiek brał w nich udział lub wie, gdzie się odbywają?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kursy przedmaturalne |
Z takim nickiem prosisz się tu o kłopoty ;D Wracając do tematu, nie wiem ;) Pozdrawiam. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Słyszałam, że wspólnie z OKE coś będzie organizowane w Agrobiznesie. Spotkania w najbliższy wtorek i środę. Kurs w lutym.
|
|
A jakies dokladniejesze info??
|
|
Kobiety za kółkiem to postrach, faktycznie. Ale nie tak trudno o głupotę, bezmyślność i infantylność u kierowców płci brzydkiej ;)
|
|
We wtorek i środę? A wiesz może, o której godzinie? Dzięki za podpowiedź
|
|
było trzeba myślec o takich rzeczach na paczatku roku szkolnego, teraz jest mało czasu i trzeba sie brrrrrac hehe kobieta za kółkiem napisał(a):
|
|
Właśnie się biorę, początek roku, nie do końca szkolnego, ale dobry czas na rozpoczynanie działań. Dla chcącego nic trudnego ;]
|
|
Ja brałem się za przygotowania 2 tygodnie przed maturą i zdałem.Widok twarzy nauczycieli bezcenny. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |