Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak na wojnie |
Napieprzają petardami wokół, nerwy rozstrajają, a ja sobię myślę... Durnie, wypieprzają kasę w powietrze. Trzeba mieć pierdolca, żeby dopłacać do ogłuszenia siebie i innych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak na wojnie |
kup sobie stopery :)
|
|
ten jeden wieczor w roku chyba wytrzymasz
|
|
Zapomniał wół jak cielęciem był :) A ja właśnie kupiłem dwa komplety rakiet po parunastu latach przerwy ;D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
niedługo zaczną strzelać już w listopadzie
|
|
Koleś, a po co mi zegarki do mierzenia jakiegoś tam rekorda ( bo o to ci chyba chodzi?) sa sobie je kupuj, jak ci nic innegoi do łba nie przychodzi
|
|
Boże- widzisz i nie grzmisz... wypowiedz zamarachy pozotawiam bez komentarza...
|
|
Qrfa, tylko mi dziecka nie obudzić !
|
|
zamaracha przypadło mi w udziale objaśnienia ci definicji słowa ''stoper'' otóż mówiąc najprościej chodzi o takie koreczki do uszu wkładasz i nic nie słyszysz tyle...
|
|
hehehe no i zamaraha ucichła . . . ----------------------------------------------------- Jeszcze Łomża będzie New Yourkiem !!! -----------------------------------------------------
|
|
Czlowieku odbij. Jak Ci niepasuje to na bazludna wyspe wyjedz i niedraznij ludzi stary pierniku :D <lol2>
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |