Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Życzenia na NOWY ROK!!! |
Hmm to, że sobie życzymy Szczesliwego... to wiemy, ale jestem ciekaw co życzymy naszemu miastu? Co chcielibyśmy żeby sie w nim zmieniło w nowym roku? a co może żeby zostało? Moze ktoś to przeczyta z możnych naszego miasta i chociaż troche weźmie pod uwagę w Nowym Roku. Fiku
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Życzenia na NOWY ROK!!! |
Nie jestem możny z tego miasta tylko obywatel jak wielu innych i bynajmniej chciałbym życzyć panu Brzezińskiemu i reszcie władzy rządzącej w tym mieście, by kredyty zaciągnięte na spłatę dziur w budżecie które poszły m.in. na ich pensje, premie i wynagrodzenia nie były spłacane z pieniążków podatników, więc troszkę wiary w siebie, odpowiedzialności za to co się robi życzy obywatel tego miasta naszym władzom.
|
|
Re: Życzenia na NOWY ROK!!! |
A ja pozwolę sobie życzyć. NO właśnie: -Życzę sobie aby satyrykom zbrakło tematów politycznych. - Życzę sobie aby Starostwo i Rajcy miejscy zobaczyli coś więcej, niż własny portfel - Życzę sobie by Łomża przestała być miastem paradoksów. Co prawda temat nie jest mój , ale liczę na to że forumowicze dołącza się do życzeń, w sumie dla samych siebie też. A ode mnie, Sobie i Wszystkim:Pogody Ducha!!.´ (¸.` * ¸.´¸.*´¨) ......\~~~~~/.....\~~~~~/ .......\~~~~/.......\~~~~/ ........\~~~/.........\~~~/ .........\~~/...........\~~/ ..........\~/.............\~/ ...........||...............|| ...........||...............|| ...........||...............|| ......./****\........../ ****\. ............................... Temid
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |