Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wesele w Rysiu opinie i sugestie |
Wesele w Rysiu opinie i sugestie.... Bardzo prosze jezeli ktos mial okazje byc tam na weselu, serdecznie prosze o wypowiedzenie się na temat tej restauracji.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wesele w Rysiu opinie i sugestie |
są opinie ze jedzenie lipne, dużo osób tak twierdzi, ja byłem na sylwku rok temu to tez nie bardzo z tym jedzeniem było
|
|
ja bym tego jedzenia z tamtad nie tracil ... na sali w zime to zimno jak w psiarni ... krzesla brudne ... usiadziesz i ? za po za tym obsuga nie daje rady wogle bylem widzialem ale nie bede im robil zlej reklamy ... moze wystarczy ze ja tam wiecej nie pojde.. ?
|
|
bylem i nie moge narzekac wszystko bylo ok krzesla ladnie przystrojone tylko jedno troche takie lipne a mianowicie lokalizacja jakby nie bylo wesele na stacji benzynowej
|
|
Ja też tam byłam na weselu i bardzo miło wspominam.
|
|
Lokalizacja, faktycznie do niczego :-/ Sala weselna, stacja benzynowa, kolejny lokal weselny... Co do jedzenia, jak dla mnie nie dobre i zimne, nie wiem jak jest zimą, bo byłam tam we wrześniu, a wtedy pogoda dopisała, ale w tej samej cenie za osobę, czy też parę wybrałabym inne miejsce na wesele
|
|
nie polecam bylam na studniowce duzo osob sie pochorowalo,nie ma zadnych plusow
|
|
ojej nie polecam wybierz karczme pod topolami w konopkach albo jedrusiowa zagrode w piatnicy klimat jedzenie super sylwester w rampie do bani za 4 stowy bla ciepla herbata, reszta posilkow zimna, rownie dobrze mogli podac zamrozone, zastanawiam sie dlaczego nie powiadomiono gosci ,ze jest tylko 20 par.Powinni zwrocic kase. do bani!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |