poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Neokant

Ostrzegam wszystkich przed jakimkolwiek kontaktem z ta "firma". Ja dalem zamontowalem sobie stale lacze z w/w firmy ok. 19.12.2002 i od tamtej pory mialem internet bez zarzutu przez ok4 dni. Szef owej "firmy" wyjasnil mi, ze trzeba czytac ich strone firmowa.I za co ja mam placic?? Tylko jak ja mam ja czytac jak nie mam sygnalu?? Mam dodatkowo placic za kawiarenke internetowa?? Nie chce sie teraz zaglebiac w szczegoly mojej "przygody" z Neo. W kazdym badz razie zalecam ostroznosc.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Neokant

Oszukali cie?

Bez przesady!!! Nie wiem czy takowe szkalowanie tej firmy nie podpada pod jakiś paragraf. Wiedziały gały co brały.

kalisto

Pod paragraf to moze podpadac to co oni robia. Podpisali umowe na swiadczenie uslug telekomunijacyjnych a nie na ich nieswiadczenie. Z reszta, zebym ja pisal nieprawde..... Ale to co napisalem jest prawda. To za mowienie prawdy tez grozi paragraf?? A swoja droga... cos sie im chyba zepsulo bo mi internet dziala:)

A za to nie grozi?? http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=1197&t=1197 chodzi mi o posta krzyskal.

Ić ,ić opowiadasz bzdury ja mam internet od nich juz od pol roku i ja nie narzekam a na ich stronie byl komunikat o braku dostepu do internetu jakies 2 tyg przed ta wlasnie przerwa a ze ktos internetu uzywa jedynie do ogladania rozebranych kobiet to juz nie jest niczyja wina.Ja osobiscie polecam ta firme nie moge jej nic zarzucic.

hehe... ciekawe... a co maja do tego rozebrane babki?? poprawiaja transfer i ogolne dzialanie sieci?? wiesz, ja jeszcze nie probowalem, ale skoro tak mowisz:)

Moze SDI jest drogie itp. ale przynajmniej dostawca ma siedzibe!!

Dla mniej zorientowanych info na stronie NEO było

Poza tym przemieszczali nadajnik co spowodowało kilkudniowy przestój..

No spoko, skad przemieszczali to wiem, a wiesz moze dokad?? I to mnie wlasnie boli, ze nie wiem gdzie oni sa:)

Wracajac do tematu.... od 27 stycznia znow nie mialem internetu... juz nie dzwonilem do nich. Uznalem, ze moze znow przenosza nadajnik lub cos podobnego. Otoz nie.... zadzwonilem dzis, powiedzialem co jest (raczej czego nie ma i gdzie) no i mily Pan (powaznie!!), z ktorym rozmawialem byl bardzo zdziowniony tym co uslyszal..... to nic ze dzwonilem ok. 10:00..... a pozniej jeszcze ok. 17:30 sie upomnialem..... no i w koncu jak widac wlaczyli.... Podobne historie dzialy sie juz wczesniej.......

Poprawka... nie mialem od 29.01.

Skoro się pytacie gdzie teraz jest nadajnik oto odpowiedz :

Nadajnik stoi na bloku na Placu Niepodległości 15 obok starej straży (teraz teatr lalek) Firma juz nie działa na Dmowskiego a przeniesli się do prywatnego mieszkania własciciela owej firmy tak wiec kontakt póki co z nimi jest tylko telefoniczny.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org