Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kosmetyczka |
jaką polecacie kosmetyczkę w Łomży? czy wykonuje się tu zabieg mikrodermabrazji? jeśli wiecie cos na temat ceny w/w usługi, proszę o odp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kosmetyczka |
gabinet kosmetyczny "Rusałka" na Mickiewicza a jeśli chodzio ceny to normalne jak na naszą Łomżę .wiem że do tej kosmetyczki przyjeżdzaja babki z warszawy i im to sie opłaca 15234
|
|
polecam jest super
|
|
a ja nie polecam RUSALKI! bylam bardzo niezadowolona,,, tam nawet po zrobieniu henny na rzesy nie umieja domyc oczu i wychodzi sie jak MIS PANDA! smieszne ale ja tam juz wiecej nie pojde! nie chce sie domyslac jak sie wyglada po innych zabiegach :) anna
|
|
Nie próbujecie w salonie na Konst. 3 Maja ;/
|
|
Rybka czemu? A co z tym na polowej?
|
|
Hm o Polowej to wiem tylko tyle, że trzeba wieeeele schodów pokonać :)) bo niestety jest wysoko, a to nie przyciąga klientek. Kiedyś byłam tam na manicurze i wyszłam niezbyt zadowolona, ale może inne zabiegi wychodzą dobrze.
|
|
na polowej gosciowa w ogole sie nie angazuje a jak ci zrobi henne ktora wietrzala kilka godzin to tez do wieczora znaku nie bedzie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |