Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tcheslav pub |
a jak pub Wam sie widzi? działo się tam coś ciekawego w świeta? z tego co czytam to Vip i yama potanczyła, a może jakieś ciekawostki na temat "starego kochanego czeska" ? czekam na Wasze opinie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tcheslav pub |
Oj dużo się działo - piwo sie lało szerokim strumieniem.
|
|
w nocy pierwszego dnia świat kultura z yamy wychodziła i ganiatyka na całego pod cześkiem Dokładnie coś ok 3 w nocy
|
|
A gdzie to jest ???
|
|
Chyba mają go zamnknąć, wie ktoś może coś na ten temat?
|
|
Autor: PTYSIU_80 (---.lom.netster.pl) Data: 27-12-08 23:15 A gdzie to jest ??? Miedzy "Pod Koniami" a Yamą Łomża leży na Mazowszu !
|
|
takie sa plotki, ale ja nie wiem nic na ten temat ze maja go zamknac
|
|
nie no co Wy nie zamykaja czeslava heh.Rozmawialam ostatnio z wlscicielem.a lokal jest spoko pzrytulny im klimat fajny mozna w spokoju napic sie piwa i pogadac.Muzyka tez oki.a w swieta dzialo sie tam oj dzialo.nie bylo gdzie palca wcisnac masakra.bylam ze znajomymi o 20 nie bylo gdzie ustac tam heheh stokrotka
|
|
Tak tak potwierdzam to co pisze edzia4085 "Muzyka tez oki.a w swieta dzialo sie tam oj dzialo.nie bylo gdzie palca wcisnac masakra." Dodam tylko ze dzieki dziewczynom to bylo gdzie ten palec wsadzic:)
|
|
hahah rozbrajacie mnie zabytkowa muzyka a nie fajna a co do klimatu kto co woli ale raczej dla ludzi co oderwali sie od worka z klejem ... no i brudasow
|
|
kur.wa jaki ten kamilek madry!!! wszystko wie!!! spiep.szaj dziadu nie prowokuj bo sie ku.rwa zdziwisz a muzyki kto jakiej chce to slucha zapewne ty jestes nowoczesny dziad i sluchasz tylko lupucupu jakies techno co ryje banie!!! zaj...eb pigule i popatrz sie w swiatelka cym..bale!!! niewymadrzaj sie baranie i nie psuj tego forum dziadzie!!! nie masz nic ciekawego do powiedzenia to skul ten ryj!!! cie w worku z klejem znalezli jak byles maly!!!
|
|
czy ktos wie dlaczego od dwóch dni pub jest zamkniety?
|
|
Ja się natknąłem na ploty że już i zamknięty pozostanie. Jakies perturbacje z umową wynajmu. Ale czy to prawda - nie wiem.
|
|
lokal jak lokal... jednemu pasuje drugiemu nie... ale żeby włacicel non stop pijany łaził... Globetrotter .... raz na piechotę raz autostopem
|
|
nie no chyba nie az tak non stop ?
|
|
ja to bardziej widze ze on non stop nacpany a nie pijany tego czeska to juz dawno powinni zamknąć, przynajmniej za sam brud, który tam panuje.
|
|
też sie chłop zabawić chce xD a co do pAbu czy knajpki jak kto woli to mi sie ogólnie tam podoba, troche te schody na góre niebezpieczne jak sie wraca do domu ;) muzyka jaknajbardziej ok, siedzenia wygodne, piwo jest czyli wsio załatwione. a co od tego zamykania to jakies tam plotki krążą, ale jak to plotki pewnie napewo nie są zgodne z prawda
|
|
Cały problem Czeska jest taki, że to jedna z tych raptem kilku sensownych knajp w Łomży. Niestety w każde święta i inną dłuższą przerwę, studenteria, która przyjechała na święta do domciu, leci gromadnie do tychże kilku knajp spotkać się ze znajomymi z "lyceum"- co powoduje niemiłosierny syf, tłok i przeważnie burdy. Swego czasu spokojnie było w "Czarnym Kocie" bo mało kto wiedział gdzie to jest i nie przychodziły tam zblazowane dzieci łomżyńskich dorobkiewiczów. Teraz i tam masówka:/
|
|
Tak teraz w Czesiu często dochodziło do burd. Kiedyś mieli ochroniarza który teraz stoi w Yamie i był spokój nawet skini którzy kiedyś byli w Łomży siedzieli tam jak mysz pod miotłą.
|
|
nie jestem za awanturami i bójkami ale szkoda tego lokalu, fajny wystrój dobra muzyka znikają fajne lokale w tym miescie.pozdrawiam stary32
|
|
Przyznam że żaluję Cześka, po zmianach wystroju już nie był tym samym co na początku - ale to zawsze Czeslav. To jednak kawał historii, chociaż z każdym rokiem przychodziło tam coraz mniej ludzi - zostali tylko "stali bywalcy" i studenci wracający na stare śmiecie w okresie świątecznym. Jeszcze kilka lat temu w Cześku w środku tygodnia przesiadywało sporo ludzi, ostatnimi czasy zdarzało się że siedział tam sam Bogdan. Zmiana pokoleniowa? Szkoda, gdzie ja teraz będę zachodził z moim pieskiem?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |