Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sushi sake bar |
Hej, co myslicie o Sushi, Sake bar w lomzy myslicie ze by sie utrzymal? prosze komentowac dzieki. adrian
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sushi sake bar |
mysle ze nie bo to nie Warszawa gdzie ludzie dobrze zarabiaja a sushi nie nalezy do tanich potraw i malo osob to lubi tak mi sie wydaje ja bym tego nie zjadla:)
|
|
To musiało by być super świeże, a bez zbytu ciężko temu podołać, u nas ludzie wolą kebab lub pizze, więc raczej nie wróże temu nic dobrego. Jeszcze w dużych miastach gdzie jest inna kultura i grono obcokrajowców ma to sens.
|
|
Gdybyś założył coś z jedzeniem czeczeńskim to byś milionerem został:) "Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"
|
|
ja chętnie bym się wybrał, tylko musi być bardzo świeże, bo inaczej to klapa.
|
|
Nie słuchaj, zakładaj, na 100% byliby chętni tylko jak poprzednik napisał musi być to wszystko ŚWIEŻE !
|
|
Niunia, głupoty opowiadasz. jakie drogie? w centrum w wawie w restalracji japonskiej masz sushi za 8zl (4szt). sushimi cos kolo 15zl. udony 15-20zł jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
tak chętni chyba raz w miesiącu po wypłacie a później miesiąć pusto
|
|
Dla mnie w Lomzy brakuje porzadnej chinskiej restauracji lub takeaway. BO ten pseudo chinczyk na gielczynskiej to **** Pzdrawiam.
|
|
ten chinczyk jest bardzo dobry a prawdziwe sushi mi nie smakuje miałem okazje jesc prawdziwe ! sake bym sie napił chętnie :) spróbowac zawsze można najwyzej zmienisz jadłospis :) w Łomzy to brakuje np: Pizzeri typu Buffet gdzie wchodzisz płacisz np 10 zł i jesz do oporu :) Łomża leży na Mazowszu !
|
|
dzieki za komentarze i prosze o wiecej komentarzy i co myslicie na ten temat. adrian
|
|
sushi nigdy nie jadłem,ale kurczaka wan wan itp itd to chętnie raz na tydzień bym zjadł:)
|
|
Moja kumpela pracowala nad morzem w sezonie w takiej restauracji opowiadla ze shshi u nich za bardzo nie shodzilo. Ludzie brali tylko raz na sprobowanie, a czestymi klientami byli tacy ktorzy lubili pobujac przed swoimi laskami ze potrafia jesc paleczkami. Ogolnie to samo shshi to zadna rewelacja dobre na raz takie znam opinie. Ja wole, tu gdzie jestem jem przynajmniej raz w tygodzniu i jeszcze mi nie obrzydlo. Wiec oprocz sushi wsadz tam troszkie wiecej tych azjatyckich potraw a moze sie udac
|
|
tez uważam że brak dobrej restauracji , baru z kuchnia azjatycką, sushi owszem ale jako jedna z pozycji w ofercie Nasza bis
|
|
otworzysz to cie zaraz skrytykuja ze od kogos sciagnales i ze masz za drogo bo po 5pln to powinno byc maks, tak tu jest ze wszytskim, jest kregielnia to zamiast sie cieszyc ze w ogole jest to becza ze sa 2 tory a nie 9 a i tak wiecznie sa wole miejsca, jest kilka klubow bilardowych to becza ze za duzo bo jeden wystarczy, jest restauracja, sklep, pizzeria, dyskoteka, pub............ to zawsze cos jest nie tak, na szczescie nie wszyscy sa tacy sami bo polowa z nas dawno by zbankrutowala, ja ci powiem otwieraj, potencjal w Łomży jest, ci co moledza i tak nie przyjda wiec nimi sie nie sugeruj! mentalnosc ludzi sie zmienia, to nie zcasy ze kazdy w domu przed telewizorem, ludzie zawsze chcieli czegos nowego i do tego ich ciagnie! Masz pieniedza do zainwestowania to je zainwestuj :)
|
|
pieniadze oczywiscie hehehe, literowka xD
|
|
jakie sa wymagania zeby zdobyc pozwolenie na alkohol i serwowanie alkoholu w lomzy? adrian
|
|
takie jak wszedzie, dzialanosc gospodarcza, umowa prawna najmu lub wlasnosci, zezwolenie rady osiedla na sprzedaz alkoholu i reszta w urzedzie..........
|
|
w Łomży brakuje baru jak Mc Donald tylko z polskimi specjałami i dostępem z samochodu Drive i świeżym powietrzem w środku lokalu
|
|
przy BP chyba jest cos takiego?
|
|
prosze o wiecej opini i co myslicie na ten temat adrian
|
|
moim skromnym zdaniem to kiepski pomysl
|
|
Ja myślę, że BRAKUJE w Łomży baru chińskiego z prawdziwego zdarzenia. Wystarczy zjęśc gdzies indziej poza Łomżą, a czuć różnicę smaku nawet ugotowanego ryżu:(
|
|
Na pewno bym poszła.
|
|
na sushi na pewno bym przyszedł dodaj do menu jeszcze ramen i będziesz miał stałego klienta :)
|
|
menu skladalo by sie z sushi, sashimi, 2 rodzaje ramen, 3 rodzaje Lo Mein, slodko kwasne mieso z ryzem, plus inne co wy na to... adrian
|
|
jak na bar sushi to dla mnie bomba :) a gdzie planujesz otworzyć tenże bar??
|
|
a przy jakiej ul jest ten chińczyk??
|
|
w lomzy brakuje knajpy ze placisz przy wejsciu i jesz do oporu!! bigi2004
|
|
sushi w Łomży-koń by sie uśmiał.Chyba chcecie faceta w maliny wpuscić. Adrian odpusc sobie taki przybytek gastronomiczny w naszej wiosce.
|
|
sushi sake bar?? pomysł dobry tylko czy akurat na łomże?? urzadzic go duzy koszt wynajem duzy koszt ale mina ludzi wypluwajacych sake zdziwionych ze nie jest zimne bezcenna hahaha... powaznie teraz to tak wg mnie pomysł bardzo dobry tylko sugerowałbym raczej lokal na max 20-30 osob bo nie sadze zeby wiecej osob był zainteresowanych jednorazowo a jesli tak to przeciez zawsze mozna zaproponowac impreze zamknieta lub catering w domu klienta.po za tym fajna sprawa byłoby to ze czesc łomżyniakow pod wpływem innych ludzi byc moze otworzyłaby sie na cos innego niz pizza kebab i mcdonald. licze na to ze sie zdecydujesz bo napewno bede Cie odwiedzał tylko ze mam obawe-ja jeden moze to byc za mało eheh. "Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
Ja uwielbiam sushi i wszystkie owoce morza, także jak dla mnie rewelacja. Sama czasami robię ale to nie to samo. :(
|
|
jestem za, bo u nas po za kebabsrem czy pizzdamy nic ciekawego ni ma, mogli by KFC otworzyć, te susze też nie głupia sprawa, postołował by się tam, nawet choć bym miał dostać sraki :D
|
|
za sushi nie przepadam, ale na Sake chętnie bym się pisał... :)
|
|
pomysl jest dobry uważam że w Łomży i tak niema co robić to ludzie jedzą i jedzą dużo,podstawa to podejść do sprawy profesjonalnie nie jak większość łomżyńskich dorobkiewiczów,jeżeli poprowadzisz to z głową nie będzie zle ja napewno ze 2-3 razy w m-cu zajde :]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |