Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zadyma w rampie VIP |
Witam szukam świadów bójki mającej miejsce 1 dnia swiąt tj. 25.12.08
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zadyma w rampie VIP |
Mam na myśli tutaj OKROPNĄ obsługę ochroniarską i tę wredną , zupełnie nie kompetentną "barmankę" Szukam swiadków bójki w najgorszym lokalu jaki tylko może istnieć ! Proszę piszcie wiem że jest wiele osób poszkodowanych !!!!!!!!!!!!!!
|
|
byliśmy dzisiaj w rampie i żałuję ... nie mam nic do lokalu bo nie przebywam tam zbyt często, ale dzisiaj było beznadziejnie, dj to chyba naprawdę się z choinki urwał, a i jak wychodziliśmy było dosyć tłoczno przed wejściem i zaczynało być gorąco
|
|
a w jamie jak było? Kto został zbombardowany? kurewskie zwyczaje.) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
dzisiejszej nocy to nie tylko w rampie były zadymy :) to taki zwyczaj tak co roku jest heh
|
|
"Cicha noc, święta noc"... Eh... Rodacy, Łomżyniacy... Serce krwawi przez wielu takich...
|
|
co do prośby optymistki - niestety (na szczęście) nie byłem, ale nie spodziewaj się zbyt wiele po naszych ziomkach - tylko w gębie są mocni, gdy ciemno, albo tłoczno, albo gdy na forum mają fajnego nicka... tak, czy inaczej życzę powodzenia i lepszego nowego roku... ps. mam nadzieję, że jednak znajdzie się ktoś pomocny...
|
|
potomkowie roztrząsaczy gnoju nigdy nie wytworzą żadnej kultury , ani nie zrozumieją jej sensu i przekazu. Zawsze będą tylko bezmyślnymi jej konsumentami na zasadzie zjadania chleba i kartofli Nasza bis
|
|
oto Łomża wlaśnie , kozaki buraki i nic wiecej , świeta bez dymu to nie świeta w tym mieście , proponuje naprawę i zacząć to od samego siebie , jedne wielkie Jeziorko z tej Łomży
|
|
A ja mam w.yjebane na te wszystkie Rampy, VIP-y, Atomy, Jeziorka i tym podobne. Nie chodzę do nich i mam święty spokój. Jak chcę się napić piwa to robię to kulturalnie na ośce lub w domu. PS Prawdziwe zadymy to na stadionach he.
|
|
Wczorajsza rozmowa.. święta to czas dla rodziny.. wyciszenia pewnego choc radosnego... i jasne czemu nie chodzę w święta na disco bandżo ;p
|
|
rampa, jama, stodoła... wszendzie hlew, a ludzie jak sfinie jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
Z opowiadań mojego Brata ochrona zachowała śię gożej od CIOT
|
|
Zamknac w **** te chlewy!!! A Felek Dzierżyniak wiedzial by co zrobic z malolatami!!! "Nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani" - F. Dzierżyński
|
|
W "kulturalnej" amnezji tez byla zadyma przyjechali panowie z siekierami i palkami> To chyba byli "kolednicy":) ale ochroniarze zagazowali cala sienkiewicza i towarzystwo sie rozpierzchlo. Nic dodac nic ujac jak zwykle w swieta wychodzi na wierzch warcholstwo naszej wiejskiej(łomżyńskiej) mlodzieży.
|
|
CHIPI05 -ochrona to sama w strachu była. Po co ktoś zatrudnia do takiej pracy kogos kto sie nie nadaje na to stanowisko. W sumie to gdyby ochrona sie zachowała inaczej to może nie skonczyło by sie tak jak sie skonczyło... czyli na pogotowiu...
|
|
hehehe
|
|
No to w sumie dobrze zrobiłem odpuszczając sobie wczorajszy wieczór. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
TYLKO Łomża ŁKS !
|
|
"3 liga 3 liga ŁKS!!!" "Nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani" - F. Dzierżyński
|
|
Radze ci zmienić ten komunistyczny ..podpis...
|
|
A gdzie byli nasi dzielni policjanci ????? Zadyma ????? Gdyby policja działała normalnie , to o zadymie mowy by nie było. Małolaty dawno by mieli pełne gacie, albo walili gruchę w kozie. :))))) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Jak najbardziej podpisuję się pod treścią Nasza bis (nie pierwszy raz z resztą). Wiocha opanowała to miasto, w genach mają zakodowane - rwanie sztachet tyle, że idą z duchem czasu i używają innych środków, a cała siła ich jak są w kupie...potomkowie roztrząsaczy gnoju - nic bardziej trafnego. Powtórzę po Naszej : nigdy nie wytworzą żadnej kultury , ani nie zrozumieją jej sensu i przekazu. Tak przy okazji to również odniósł bym słowa z ostatniego zdania do "czereśniaków" z "Ratusza".
|
|
BKL BLM wieśniaki !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
VIP to zawsze był syf... Odkąd pamiętam. Prowokator
|
|
driver a na BL sami porządni ludzie śmigają?Nie rozpierdalaj mnie.Zwalasz wine na innych choć największą wioche robią sami łomżyniacy... Ja jeszcze nie spotkałem nikogo z pod łomżyńskich wiosek i samego Kolna (tak jestem z Kolna) który zaczepiałby jakiegoś łomżyniaka w waszych skromnych progach.Tak jak plotka o tym ,że w Kolnie laski lecą na auta z rejestracjami BL czy BGR.Tak lecą i każdy z kolniaków wie które i uwierz mi ,żaden z nas by ich palcem nie dotknął (bo jakiegoś syfa można dostać) ,a podobni do ciebie rżną się z nimi na prawo i lewo ciesząc się ,że kurewka z Kolna okazała zainteresowanie twojej osobie. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
driver466 czlowiek ze wsi wyjdzie ale wies z czlowieka nigdy. Wiec sie zachowuj.
|
|
Thomas: brawo ;D Prowokator
|
|
Thomas dobry tekst
|
|
Driver.... a może osobiście powiesz, że BLM i BKL to wieśniaki? Jak ktoś chce zadzwonić i się umówić na osobiste spotkanie to nr do Drivera: 50*80458*.... wystarczy wpisać adres e-mail z profilu w google i będzie cały nr.... A jak się wpisze ten adres na allegro to można się dowiedzieć adres do Ciebie. Nie jesteś anonimowy, więc po co gadasz takie bzdury na forum? Żeby to się przeciwko Tobie nie obruciło....
|
|
poprzyjeżdzają imigranci na święta i pokazują jacy to kozacy po pracy na zmywaku są ;p haha
|
|
Thomas KrzyzaK co do niekturzych to dotyczyło oczywiśćie
|
|
tommeknet Ty zazdrośniku he tez byś tak chciał jak oni he
|
|
urzad skarbowy Jak Się Masz ??:)
|
|
to prawda co swieta to zadyma jak na wsi na zabawie. nazjerzdzaja sie ze swiata i odreagowywują swój zal czeresniaki john40
|
|
popieram Thomas'a
|
|
Słusznie święta, a szczególnie I dzień zgodnie z tradycją to dzień dla rodziny obojętnie czy w domu czy na wyjeździe. Roztrząsacze gnoju i ich potomkowie uwidaczniają swoje skłonności nie tylko w święta. Słoma z butów bardzo często wyłazi. Trzeba bardzo dużo soli zjeść by poznać człowieka, bardzo często na stanowiskach pojawiają się ekspansywni, idący przez życie z rozpychaniem łokciami. Niestety ptrafią tworzyć mylne pozory i osiągaja sukces np. w wyborach, ale gdzeż im do do wzorców moralnych ludzi kultury i honoru.
|
|
Z tego co znam ludzi z poza Łomży zgadzam się z Driverem. Nie ma reguły ale w większości przypadków tak jest. Krzyżak Czy jak jedziesz np do kolna/zambrowa na disco to przy zdrowych zmysłach wozisz się tona prawo to na lewo?? ;p ;) Pozdrawiam skoczka :)
|
|
Łomża miasto bycze, cztery domy, dwie ulice. Mają stadion zabytkowy :) co się pasą na nim krowy. Cztery krowy dwa barany, cały stadion obesrany:))) Najłatwiej jest kogoś przekopać w gromadzie, a potem kozaczyć jaki jestem git:) Cała łomżyńska hołota! Oczywiście są w tym mieście normalni ludzie ale moja wypowiedz tyczy się młodych bandziorów w kapturach:))
|
|
Ostro odbiegacie od tematu a jakie ma znaczenie od kogo dostaniesz w nos czy od "wieśniaka" czy "łomżyniaka" fakt faktem byłeś słabszy ;-) Tak jest w przyrodzie i nikt tego nie zmieni. A jak się cykasz konfrontacji sugeruje kapcie i ciepłe mleko. Już ktoś tutaj napisał że wszyscy są mocni w gębie a jak dostanie w ryj szuka winnych na forum nie osobiście - gdzie ci herosi którzy sami załatwiali swoje sprawy ? Oczywiście nie jestem zwolennikiem zabaw z siekierami czy nożami ale alkohol i hormony robią swoje dlatego jest ochrona a ze kiepska sa takie akcje, inna sprawa jest brak selekcji w klubach idą na maxa aby uciułać jak najwięcej takie miasto i kluby
|
|
Ludzie to nie zwierzęta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pisząc "ludzie" mam na myśli ludzi cywilizowanych, a nie jakichś dzikusów , co wyznają zasadę prawa pięści!!!! Pozdrawiam normalnych:))))))))) A że ochrona często jest dupowata, to fakt!:)
|
|
Ekipa z Rampa VIP http://www.virango.pl/content/porwity-hooligans-ekipa-z-fotka-pl
|
|
dobre ha ha john40
|
|
Ekipa szacuneczek :)))))))))))))
|
|
a cop tam się działo...?
|
|
dziecinada.........
|
|
Wyszła polska fałszywa religijność i obłuda. Z jednej strony opłatek, miłość i pojednanie w przeddzień Świąt a z drugiej wódeczka i swojskie, przaśne pranie po mordach...ech, jak to bywa w tej naszej wielkiej, miłującej się katolickiej rodzinie... A swoją drogą, jakie miasto i ludzie, takie lokale i zachowanie. Czas, aby otworzono coś z prawdziwą obsługą, fachową ochroną i bez prawa wstępu dla buraków.
|
|
hmmm wydaje mi się że szybko by to zbankrutowało ;) ...... każdy boss liczy tylko na kasę wiedz lubi spęd bydła... ;)
|
|
DxxxxD ekipa niezła, taka ochrona to się rozumie. Niejedną zadymę by rozgonili
|
|
Wy się nie śmiejcie ;-) Z nimi nie ma żartów! Fikasz to znikasz ;-)
|
|
ale wy jesteście śmieszni myśląc, że to wina kolesi z BL, BLM czy BKL czy nawet WOS czy **** wie czego... otóż jest to wina mentalności "Polaka", który się najebie i załącza mu się agresor i chęć dania/oberwania w łeb... w takich miastach jak Wawa czy nawet w B-stoku takie zadymy to normalka w każdy weekend, a nie tylko od święta... kto tam mieszkał i chodził po imprezach, ten wie... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
http://media3.mojageneracja.pl/ooqryqywer/mediumjsd1cr4751101b2b782.jpg
|
|
obciaginjcie temu czarnemu zamiast pisac te bzdury lamusy jeb....
|
|
nie kazdy ciaga jak ty. wole polskie dziewczyny jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
johnny.nine.fingers - największy łomżyński lachociąg. Brzmi nieźle!!!!! Lamus jeb... pewnie doświadczony?!!!!!!
|
|
kazdy gada ze ochrona to taka i nietaka, jak sie leje 20 chłapaków a ochroniazy jest 3 czy 4-to sobie pomyslcie jak byscie sie zachowali sami w takiej sytułacji, i jest takie przysłowie madre '' gdzie ludzi kupa to i HERKULES ****'' a tych chłopaków co sie bili to chyba trzeba by było granatem uspokoic,pozdrawiam tych wszytkich kozaków z forum którzy lepiej by sie zachowali i opanowali ten pierdolnik z pierwszego dnia swiat.
|
|
to moze taka ochrona :) http://pl.youtube.com/watch?v=74fmjoEDlkQ
|
|
jasiu cioto jeba.na jak widze twoje posty to juz mi sie tu pisac odechciewa siedzisz w tym swoim obsranym domku z mamusia i tatusiem i prujesz sie przez ten skurwialy internet wydaje mi sie ze nie ma sensu ci jechac ani ustawiac sie z toba bo gdybys nie byl taka ciota jaka jestes to nie spedzal bys swiat przed komputerem tylko sam bys poszedl na dyskoteke jestes taka zesrana ze boisz sie bylo przyjsc do tej zdymanej rampy i pokazac jak z ciebie ostrzaczek zreszta gdziekolwiek ale ty jeb.ana suko siedzialas w domu a teraz cie k,urwo na prucie zebralo a ty KAZo taka jestes smieszna hu.j ci w morde razem z jajami niech ci twoj jasiu smietana da troche smietanki do pyska smierdzielu jestescie jeba,nymi ciotami dla mnie przeciez wy jestescie takim ku,rwami ze sobie nawet nie zdajecie z tego sprawy tak wam powie szczerze ze frajer przy was to dobry chlopak a wy dlamnie jestescie zd,ymani taksamo jak te wasze forum i malo mnie interesuje co tu jeszcze dopiszecie milego obciagania nastoletnie prostytuty
|
|
Kolejny ogier .........
|
|
Chyba raczej murzynska kobyła:):):)
|
|
johnny.nine.fingers to sie popisales
|
|
johnny.nine.fingers nie będę jechał po Tobie, bo Twój post mówi sam za siebie. Powiedz mi tylko jedno, mianowicie; Kto Cię zrobił, to Cię pomszczę? Pozdrawiam Cię chłoptasiu:)))))))))))) Kiedyś też miałem naście lat:)))
|
|
tacy wlasnie chodzo do rampy. wzur klubowicza jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ten fingers to typowy potomek roztrzasaczy gnoju na dodatek z powaznymi kompleksami seksualnymi bo ciagle wszystkich je..... a dzieci z tego nie ma. Nasza bis
|
|
,,gdybys nie byl taka ciota jaka jestes to nie spedzal bys swiat przed komputerem tylko sam bys poszedl na dyskoteke jestes taka zesrana ze boisz sie bylo przyjsc do tej zdymanej rampy i pokazac jak z ciebie ostrzaczek zreszta gdziekolwiek ale ty jeb.ana suko siedzialas w domu a teraz cie k,urwo na prucie zebralo ,, taaaaa bo Świeta sa tylko po to,zeby mozna bylo isc na dyskoteke... hmm a zawsze myslalam ze swieta to chwile wytchnienia od codziennej gonitwy,chwile ktore mozemy poswiecic najblizszym... no ale widac ja sie nie znam,bo zamiast siedziec z rodzina powinnam byla juz od 20.00 okupowac lomzynskie ,,dyskoteki,, ... Coz,czlowiek uczy sie przez cale zycie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |