Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
eMPeKi świętują |
"Dokładnych informacji o godzinach odjazdów eMPeKów udziela telefonicznie (przez całą dobę) dyspozytor – tel. 086 216 03 35." Nie wiem jak Wy, ale ja jakoś nie widzę potrzeby aby dyspozytor pracował CAŁA DOBĘ, rozumiem, strażnik, dozorca... No chyba, że w Łomży istnieją jakieś nocne linie i dyspozytor musi dokonywać dyspozycji nawet o północy gdy jeden z nocnych autobusów ulegnie awarii. Warto by było kiedyś zadzwonić o godzinie 2 nad ranem i sprawdzić. Moim zdaniem to jest tylko zwykłe wyłudzanie kasy. Taka nocka x 30 dni w miesiącu i na pewno jest sumka na np. nowe siedzenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: eMPeKi świętują |
nie pomyślałeś o takim dziwny urządzeniu jak sekretarka?
|
|
W jakim znaczeniu sekretarka?
|
|
w znaczeniu automatyczna sekretarka haha
|
|
urządzenie/sekretarka pewnie automatyczna, która mówi takie słowa w języku Ziemskim, bliżej sprecyzowanym-POLSKIM. Mówiąca, że autobusy kursują o tej i o tej?
|
|
Moim zdaniem to powinni puścić nocne kursy np. 23-24-1-2. chociaż linii numer 8 i 10 ;) bo ludzie o tych godzinach też wracają do domów a tu ostatni autobus 21:55 ;)
|
|
trzeba być szybkim:)
|
|
Wątpię żeby to była sekretarka jako urządzenie. Myślę cały czas o człowieku.
|
|
"Wątpię żeby to była sekretarka jako urządzenie. Myślę cały czas o człowieku." - zadzwoń nie zbankrutujesz a będziesz miał inf. z pierwszej ręki i i ucha ;-) wesołych ....
|
|
taxi i jazda ;D przemo
|
|
Chyba że wszystkim postawisz .WESOŁYCH ŚWIĄT
|
|
z tego co wiem to tam non-stop ktoś siedzi na dyspozytorce. Przynajmniej jesteście pewni, że zawsze udzielą wam info. A co do siedzeń, jak nie będą ludzie ciąć nożami to nie będzie potrzeby kupować nowych ;). ...
|
|
sa takie chamy i inteligencji za grosz, ze beda...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |