poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PSP 3004

Witam,
Gdzie mozna przerobic PSP 3004 w Łomży ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PSP 3004

nie przerobisz PSP 3004 nigdzie. konsola ta ma płytę główną TA-090 która jest NIEPRZERABIALNA. niestety. jak dopiero ja kupiłeś to wystaw na allegro jezęli zależy Ci na przerobieniu konsoli.

Pozdro

apropo psp. ma ktoś może na sprzedanie PSP FAT???? w dobrym stanie i za rozsądną cenę?????

Tak, to prawda co DaroPL mówi. Tej konsoli nie przerobisz. Lepiej sprzedaj na allegro i kup starszy model :]

No tak ale jak czytalem na necie to juz sa blisko tego przerobienia.

I nie sprzedam tego w zyciu bo to ma dwa razy lepszy wyswietlacz od poprzednich wersji.

Ja rok temu przerabialem moje PSP 2004 w sympati, przejdz sie do nich i zapytaj czy przerobią.

Widzisz Daro tego PSP 2004 tez niby nie dalo sie przerobic... haha

prologic powiem CI tak PSP 2004 da się przerobić tylko i wyłącznie wtedy gdy nie posiada ono płyty głównej TA-088 v3. bo gdy ją posiada to tak samo jak PSP 3004. jest NIEPRZERABIALNA w 100% poszukaj w google albo na allegro. Na niektórych aukcjach pisze

"(jeśli na konsoli wgrany jest soft 4.01 lub wyższy = brak możliwości flashowania)
# BRAK MOŻLIWOŚCI FLASHOWANIA:SP-2000 Slim & Lite SOFT 4.01 lub wyżej
# PSP-3000 (Slim & Bright)"

źródło: http://allegro.pl/item511113880_przerobka_psp_slim_fat_pl_5_00m33_4_poznan_bonus.html

Pozdro

http://pspoland.pl/index.php/component/content/article/1-nowosci/3481-coraz-bliej-zamania-psp-3000.html

HEHE :-)

Coraz bliżej ale nie wiadomo czy to im się uda :D

Wiecie co jakoś myslą nad złamaniem zabezpieczeń na płycie głównej TA-088 v3 juz od prawie roku i narazie się to nie udało. możliwe że aby przerobić te konsole ( 2004 z TA-088 v3 i 3004) bedzie trzeba montować jakies chipy albo coś. a nawet jeżeli coś wymysla to raczej nie będzie tanie.

przerobia przerobia xboxa liteOna przerobili juz tak ze napedu nie trzeba nowego wsadzac.

jak cie nie stac na gry to po kiedy h.ja psp kupywales?

jedyny prawdziwy jasio :}

Może dostał/dostanie na gwiazdkę.

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

Ej jasiu analfabeto niedorobiony ja tez mam psp i nie mam oryginalnych gier bo po co jak można przerobić... Zal mi takich jak ty.. Ale i tacy się rodzą... Ehh...

zal to mi takih jak ty, tez mam psp, ale jakos nie kradne.
nie stac tesz cie na porsche, armani, 200m2 w centrum wawy, pierscionek z diamentem. to nie znaczy rze masz to krasc!

jasiu_smietana. w tym co mówisz jest troszkę prawdy tyle że konsoli nie przerabia się wyłącznie dla kopi zapasowych. niektórym zależy na programach typu Homebrew. ale to chyba nieliczni:)

http://psp-team.pl/newsy/psp/psp-3000-zlamane....html :-)

A Jasiu_Smietana na kompie tez masz wszysciutko oryginalne ?? Gry, offica, photoshopa ? Cos mi sie nie wydaje

prologic, pszykro mi ale tak. zawiedziony?

Naucz sie pisac to pogadamy wtedy.

jak zaczniesz rzyc uczciwie wuwczas bedziesz godzien na dyspute w tym temacie. poki co jestes zakala spoleczenstwa zlodzieju

Ale ja nie chcem zeby tu ANALFABETA sie udzielal !!

Ale ja niechcem zeby tu ANALFABETA sie udzialal !!

i co ty nie powiesz

To wszystko przez to, że sieć jest anonimowa, przynajmniej tak się niektórym wydaje, ale i im dobiorą się w końcu do d...
Skąd pomysł, że trzeba używać MS Office, jeśli istnieje darmowa alternatywa? Zaraz zaraz, alternatywą można nazwać coś, co spełnia zbliżoną funkcjonalność za zbliżoną cenę, więc to MS Office jest alternatywą do Open Office. A Photoshop? Ilu jest tu grafików? Jeśli używasz go, to stać cię na zapłacenie za licencję z projektów, które wykonałeś... Do amatorskiego tworzenia grafiki polecam Paint.NET.

--

Ale ja jestem PRO

to czy jestes PRO oceniajo inni a nie ty.

Juz mnie dawno ocenili

szkoda rze nie docenili. stac by cie bylo na tego photoshopa.

Dobra zamknij sie ! Zazdroscisz to sie nie odzywaj !!!

czego mialbym zazdroscic? tfego marnego losu? tego ze jak chcesz cos miec to jak dziecko kradniesz gdy nie masz pieniendzy na to? phi gdzie byli rodzice wtedy?

Witam.
Właśnie rozmawiałem ze znajomym, który zajmuje się tego typu rzeczami w Niemczech. Tam przerabiają (downgrade'ują) PSP 3004 bez najmniejszego problemu. Szukajcie dalej.

Prowokator

a inwestora stać na gry. inwestor nie przerabia gier. inwestor kupuje gry.

Prowokator podaj mi GG

Ludzie wiec mozna przerobic te PSP 3004 ?? Bo ja sie pogubilem totalnie. W stanach jeszcze pracuja nad tym a w niemczech niby to robia juz. Wiec nie kumam

Mam pytanie czy ktoś ma na sprzedanie jakaś z wersji PSP bo jestem zainteresowany kupnem. Nie obrazę się gdy będzie przerobiona z karta pamięci. -> info proszę słać na maila fiszek@op.pl

Ja tez jestem zainteresowany kupnem PSP ale Fat w dobrym stanie i za rozsondną cenę. proszę o kontakt. daroall@wp.pl

POMOCYY !!

prologic przyjmij do wiadomości że do tej pory jeszcze nikt nie przerobił PSP 3004. pozostaje Ci albo je sprzedać albo www.allegro.pl w poszukiwaniu gier:)

Pozdro

fajne cacko co? milo popatszec jak kurz zalega. babcia na gre nie dala? lece grac w NFS na swoim psp, narka

cos pozyczyc? :P
[img=http://img352.imageshack.us/img352/2894/dsc036281yx2.th.jpg]

NO ale jak juz przerobia to... gdzie przerabiaja wogole PSP o tak powiem :P

jak zdobedziesz baterie od PSP Fat to sam możesz sobie przerobić. wystarczy zmienić jej numer seryjny i przygotować odpowiednio kartę i gotowe. poczytaj w necie. bo w łomzy z tego co słyszałem to 50 zł na starym rynku chcą za przerobienie. tak mi kiedyś w sympatii powiedzieli.

Pozdro

Pro, już nie jesteś taki pro... Nauczcie się pisać słowo "W OGÓLE". Nie ma czegoś takiego, jak wogóle... Nie razi to was?

--

Ej daro czyli ta bateria BLUE cos tam musze kupic tak ?

Nic nie kupuj. poszukaj kogoś może ktoś znajomy ma PSP fat. pozycz od niego baterie i przerób ją na Pandore. w necie znajdziesz jak to zrobić. na tym polega przerobienie psp. niestety w przypadku psp 3004 i tych z tymni felernymi płytami TA-088v3 to nie działa. tryb serwisowy wogóle się nie włącza.

Pozdro

WLASNIE WPISZ DARO sobie na gogielach ze juz jest taka bateria do psp 3000 wlasnie ! I dlatego sie pytam czy kupic , ale niestety nie ma jej jeszce w polsce

Psp 3004-3000

Witam! Chciał bym sie dowiedzec czy rożni się Psp 3000 od 3004 Bo mam zamiar kupic a niewiem czym sie różnią. Ktore polecacie kupic??

StachuXo

hehehe regionem bo patrz jak masz np. 3004 to 4 oznacza europe jakbys mial np. 3002 no to 2 nie wiem tam ameryka czy cos tam

gry dzialajo na kazdym regionie. problem moze pojawic sie tylko gdy ogladasz filmy z plytki.

oby >3000 nigdy nie dalo sie pszerobic. dzieci oduczo sie krasc

HHAHHAHAHAHAHAHA cioto juz jest przerobione i to bez zadnej bateri wystarczy soft zmienic

A które lepiej kupić??

StachuXo

Yeah

Lol Własnie znalazłem promocje w której można wygrać PSp 3004 Slim Light Wystarczy wysłać sms na numer 7968 o treści PLN.YP5T9FOWPS i czekac a sms kostuje tylko 50gr + vat

StachuXo

PSP 3004

jasiu
...Zanim cokolwiek odpiszesz, naucz się słownika ortograficznego na pamięć...

Mam do Ciebie pytanie...
...ponieważ Internet może zapewnić anonimowość, chciałbym się dowiedzieć...
ile masz "osobniku" lat? Ponieważ Twoje wypowiedzi na tym forum każą mi przypuszczać, że jesteś rozpieszczony i żyjesz z kasy rodziców...
rozwiej więc proszę moje wątpliwości co do tego i wytłumacz mi... jakie masz podstawy do obrażania ludzi, którzy są tacy jak Ty?
Masz 20 coś tam lat, ciężko harujesz jak wół za biurkiem czatując w necie i zarabiasz za to 3000 zł/msc?...
...Czy może dostajesz dziennie 500 zł kieszonkowego a sam byś palcem nie kiwnął gdyby człowiek przed tobą umierał?
Coś Ci powiem...
albo nie... po prostu na takich ludzi szkoda słów.
Ograniczę się tylko do wyjaśnienia "o co toczą się boję".
Podpowiem, że mimo iż posiadasz 200m2 w centrum Warszawy, to i tak są ludzie którym nie dorastasz do pięt.
Bo nie liczą się pieniądze... liczy się honor. Pieniądze są do dwóch celów. Albo do wzbogacenia sobie życia... albo, jak jest w twoim przypadku, do jego określenia.
Więc jeśli nie masz 18 lat o czym świadczy twój analfabetyzm i nie pracujesz na to co masz, to jesteś nikim innym jak żyjącym na koszt państwa śmieciem.
Nonszalancja z jaką podkreślasz Swoje bogactwo, pozwala stwierdzić, iż zero wysiłku włożyłeś w zdobycie kasy na to co masz... chyba że wysiłkiem nazwiemy: "TATOOOOOO, DAJ MI 5000 ZŁOTYCH!!!!", które wyjaśnia wszystko.
Porsche pewnie tatusia, garnitur dostałeś żeby nie przynieść wstydu rodzicom na przyjęciu, M4 też rodziców, a pierścionek widziałeś za szybą w lombardzie. Ahh, bujaj dalej w obłokach.

Więcej rozumu proponuję... więcej rozumu i honoru.
Postaw sobie CEL w życiu... CHCE ZMĄDRZEĆ!

Niestety ale na postawione pytania odpowiedzi nie zobaczę, bo już tu nie wrócę, żeby nie dawać Ci żadnej satysfakcji, więc nie wysilaj swojej jednej półkuli do myślenia co napisać. A i z trafianiem w "CTRL" też radzę poćwiczyć.

No chyba że innym zdradzisz źródło swoich ekhemm, dochodów. Udowodnij że masz czym się podniecać, albo zamilknij na wieki.

PSP 3004

AAAaaaa i jeszcze jedno...

Jak to jest że NIBY mieszkasz w centrum Warszawy, a neta masz z PLAYa?
Nie stać Cię na 10mb w ASTER? Albo do 20mb w UPC?
No tak, rodzice ledwo wiążą koniec z końcem po tym jak kupili Ci PSP.
Ale że PLAY ma najniższe i najmniej korzystne stawki co do limitu transferu, to wystarczy Ci to do robienia z siebie idioty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org