niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Drogi

Czy ktoś miał przyjemność jeździć dzisaij po drogach lokalnych? Bo to już szczyt wszytskiego żeby władza nie potrafiła poradzić sobie z lodem i śniegiem. Czy tak trudno posypać solą i piachem. Jechałem dziś trasą na Olsztyn na kurpie to normalnie tragedia. Trasa 30 KM i 3 wypadki po drodze a kto zapłaci za zdrowie i życie co to kur** mało piachu jest. Nie wiem co mam myśleć ze 4 bączki po drodze zakręciłem. A zaraz "wielka szanowna Policja" wyskoczy z oponami zimowymi tylko co w takich warunkach dadzą opony. Za przeproszeniem gów*o. Szkoda słów...

"Ten Klub te Barwy to dla nas całe ŻYCIE!!!"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Drogi

niestety takie realia polskich drog!!! ciemniaki i nie maja pojecia co robia ci od drog(budowy, remonty, oznaczenia itd)!!! pewnie my nie dozyjemy tych czasow gdzie obsuga drog bedzie jak na zachodzie!!!

http://www.fotka.pl/profil/GrubyKSA?z=4d1d04bd169c53b36f40b72b77999ddc

masz 16 lat i jezdziles bez prawka? ;o

Hehe pewnie jechal to swoja Primera co ma ze 300KM po tym jak jej wyciol katalizator i wsadzil chipa z allegro:)

ocho!!! sprzedany!!! dziwne ale... nie bede wnikal hehe

Nie nie ja jechałem:) Pisał to mój ojciec:) Ale drogi są tragiczne nie powiem:((

Dobre A ja się pytam !!! GDZIE BYLI RODZICE ,,,,,,,,,

sam jechales ?? przeciez jeszcze nie masz prawka ;P "Nie wiem co mam myśleć ze 4 bączki po drodze zakręciłem" :D

... Czy forum 4lomza jest tak znakomite że każdy członek rodziny musi się rejestrować itd?:P Czajnik nie udało się zabłysnąć.:D A tak w ogóle temat jest
o czym innym. No ale trudno... W nie swoim temacie nie będe się udzielał:)
Zdrowia życzę oraz soli i piachu na śliskich drogach.

To tak wygląda Gruby ,który wyzywał tak czeczenów?No oby tylko do tego tematu nie trafili.
Pozdrawiam.

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

Hahahaha xD no to ziomek wpadł xD Teraz wiem gdzie iść i komu prześwięcić dupsko;) ajjj dzieci .

no wlasnie gruby oby ci ktorych tak wyzwales na innym temacie nie doszli tutaj bo pewnie bedziesz mial cieplutko.... p.s. masz fajnych kolezkow co na mine wystawiaja hehe (trzeba wiedziec komu czesc komu chwala, komu h.uj komu pala)

Najlepsze ziomy to są ci http://www.fotka.pl/profil/1995kamo/ haha xD

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org