Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TVN 24 w Piątnicy |
Ostatnio w Piątnicy widziano wozy transmisyjne stacji TVn 24. Czy ktoś wie, co oni tam robili?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TVN 24 w Piątnicy |
szukali sensacji jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
jechali do jedwabnego
|
|
Ja słyszałem że nie tvn 24 tylko ponoć tvn turbo jeździło we wtorek tą vectrą policyjną i nagrywali.
|
|
nie tvn turbo tylko tvn meteo ;) nagrywali setki pogodowe z lomzy i okolic. pzdr
|
|
nie tvn 24 tylko tv trwam...pokazywali kosciol noca...
|
|
no w Łomży to beda mieli co pokazywac, wydaje mi sie ze nawet kilka odcinkow programu zrobia:))) "Nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani" - F. Dzierżyński
|
|
bylo TVN 24 a nie zadne tam inne a co robili to wlasnie niewiem
|
|
te kierowca a nie wiesz ze tvn meteo kozysta z wozow transmisyjnych tvn24?? co ty sie z choinki urwales frajerze zajebany?
|
|
bylo ogladac Dzien Dobry TVN 23.12.2008 to byscie wiedzieli po co byl tvn 24 w Piątnicy
|
|
bylo ogladac trwam...byscie wiedzieli jak sie w dzwon bije...
|
|
goryl.goryl ma rację, chociaż z tego co widziałam to nic ciekawego tam nie robili... stała pani i pokazywała że śnieg był ^^. A jeszcze później chyba w wiadomościach tez na tvn rozmawiali z kierowcą w Łomży jak jechał chyba Nowogrodzką, ale nie na 100%
|
|
Piątnica słynna, bo miała śnieg na Boże Narodzenie?
|
|
Piątnica sie rozwija i to w szybkim tepie, wiec nie dziwcie sie ze co miesiac jakas telewizja odwiedza Piątnice. Nie dziwie sie ze Łomżą chce przyłączenia Piątnicy do siebie, ale naszczeszcie w Piątnicy sa dobre wladze samorzadowe co na to nie pozwolo....
|
|
nooo nie pozwolooo Piątnica, Piątnica..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |