Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oryginalne płyty z muzyką - gdzie w Łomży? |
Mam zasadnicze pytanie do wszystkich normalnych użytkowników forum. Gdzie w naszym cudownym mieście mogę dostać oryginalne CD'ki ? Wiem, że kiedyś był sklepik na Długiej, ale chyba już go nie ma... Z góry dziękuję za wszystkie normalne odpowiedzi... *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oryginalne płyty z muzyką - gdzie w Łomży? |
pod wiata masz tam handluja plytkami
|
|
Powinienem podkreślić słowo "oryginalne". To ma być prezent. A jakoś wątpie, żebym tam znalazł oryginały. *************** Tu coś kiedyś napiszę :)
|
|
nie wiem czy ci to pomoże ogólnie ale na Aleii Legionów stoi taki niebieski kiosk tam są jakieś płyty ale czy to są orginały to wiesz nie recze ;) mam nadzieje że jakoś pomogłem Wesołych :) ...Zaufanie to potega....
|
|
w muzycznym na Pilsudskiego
|
|
ha najredzej w sledziewie
|
|
tez ten sklep na Piłsudskiego polecam. facio w sklepie doradzi i coś zaproponuje. a nawet jak sobie cus wymyślisz a w sklepie nie bedzie to bez problemu ci zamówi
|
|
W Halach płyty sprzedają;)
|
|
na rynku koleś sprzedaje dalej stare kasety magnetofonowe hehe Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
chyba tylko na Piłsudzkiego jest:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |