niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Creative zen v plus. Problem :(

Moj odtwarzacz ma rok (wiec śmiem podejrzewać ze usterka nie powstała ze starości) . Stopniowo przez 3 dni wyswietlacz ciemniał. Pierwszego dnia,po wyjęciu z torby włączyłam i zauwazyłam ze jest lekko ciemniejszy, szczególnie lewa strona. Następnego dnia cały był już jednolity,ciemniejszy niż dzien wcześniej. Dziś jest juz tragicznie. Dojrze coś tylko w ciemności,a do tego (jak uda mi sie zauważyć) wyświetlacz jest czerwony. Dla moglby być nawet różowy,niebieski,zielony nie ważne. Byle byłoby widać :( Czy ten problem podlega gwarancji? Proszę o szybką odpowiedź i dziekuje z góry.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Creative zen v plus. Problem :(

ja też miałem creative zen v plus i taki sam problem. w moim przypadku było to jasne - stanąłem na nim przez przypadek, po dwóch dniach widać było tylko w ciemności po tygodniu wogole. dla pocieszenia - podlega to gwarancji, trzeba wysłać z kopią paragonu do creative, odsyłają w przeciągu dwóch tygodni. Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org