niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
taniec dla przedszkolaka

czy ktoś w łomży organizuje taniec,balet lub rytmikę dla dzieci w wieku przedszkolnym.jakis zespół taneczny ma nabór itp.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: taniec dla przedszkolaka

Rytmika to jest chyba w przedszkolach jako jedno z dodatkowych zajęć więc można dziecko zapisać.A o balecie itp nie słyszałam..Mnie dla mojego przedszkolaka raczej interesowałyby jakieś sztuki walki-oczywiście mądrze prowadzone,w formie niegroźnego sportu

rytmika jest ok tylko mam problem bo dziecko nie chodzi do przedszkola a ma nie spożytą energie do tańca .może jakies tańce regionalne sa organizowane ,grupy taneczne różnego rodzaju prosze o pomoc... ma 5 lat

Studio tańca BK Step na Woj.Polskiego w bonarze na drugim piętrze, pani Beata prowadzi grupę dla młodszych dzieci. Agyness wybierz się tam i porozmawiaj z instruktorką ;).

Zajęcia taneczne dla dzieci są w Studio Tańca Max Dance przy Polowej 6.

czy takie zajecia placone sa za miesiąc czy na godziny to ile około?

Za zajęcia w Max Dance płaci się za cały miesiąc. Zajęcia są dwa razy w tygodniu i trwają godzinę zegarową. Koszt za cały miesiąc to 60 zł.

Za zajęcia w B.K.Step opłata wynosi 40 zł za miesiąc 2 razy w tygodniu po 45 minut wiecej o zajeciach na stronie www.bkstep.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org