Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
angol |
czy w lomzy przerabiaja samochody z angli
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: angol |
chodzi ci o przekladke? w lomzy nie wiem ale wiem ze robia to na zawadach i jest fajnie
|
|
podobno gość w piątnicy, wyjazd na białystok
|
|
a ja slyszlam ze on jest kreciarzem i jest fajnie
|
|
tez slyszalem ze koles kreci... ale sam nie mialem przyjemnosci wiec nie chce sie wypowiadac...
|
|
jak chcesz przełożyc to nie szukaj w łomży bo te pseudo mechanicy co niby przekładaja to sie nadaja ale do przekładania silników w maluchah.bialystok albo warszawa dostajesz gwarancję i wszystko a po łomży przeglądu nie zrobisz bo sie wszystko rozpadnie
|
|
a tak w ogóle to zobacz czy ci sie opaca kupic i przełożyc jak chcesz to pomoge ci kupic auto za niewielkie pieniadze bez interesownie pokryjesz tylko koszty telefonu itp.
|
|
dzieki ale jusz kupilem opla monterey za smieszne pieniadze i mlode auto szukam dobrego tylko warsztatu , ale masz racje bialy albo warszawa
|
|
napewno nie piatnica wyjazd na bialystok!!! to kombinator i kapus!!! tak na powaznie to czlowiek w rakowie po lewej stronie ale numeru nieznam!!! przelozyl ok 50 autek i jest dobry problem chyba tylko z terminem ale wie co robi i widac ze sie stara!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |