Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miejsce na budowe?? |
szukam ciekawego miejsca w łomży lub jej okolicach do zainwestownia w sale weselną + dyskoteke i kluby różnego typu i jestesmy ciekawi czy znalazło by się zainteresowanie społecznosci takim przedsiewzięciem ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miejsce na budowe?? |
takie rzeczy to tylko w erze
|
|
sal weselnych ci u nas dostatek
|
|
to trzeba by ankiete przeprowadzic, badania rynku zrobic, a nie tak na forum he
|
|
w Elżbiecinie koło Łomży jest chyba jakaś sala weselna na sprzedaż i i dość sporo gruntu...
|
|
Sal weselnych dostatek, ale wciąż jest na to zapotrzebowanie. Jak ktoś chce wynająć salę, to musi co najmniej rok wcześniej zaklepać termin, a przez rok czasu tyle rzeczy się może zmienić (niekoniecznie mam na myśli wybranka/ę serca). Potem próbują odsprzedać terminy. Ja na szczęście mam już to za sobą. Sądzę, że jeden lokal więcej nie zaszkodziłby społeczeństwu. I wciąż liczę, że powstanie w Łomży ciekawy klub, lokal, w którym można by posiedzieć ze znajomymi, wypić kawę, drinka, zjeść coś słodkiego i przy tym nie zanurzać się po uszy w dymie papierosowym. Potem, wracając z takiego "wypadu", wszystkie wspomnienia przywołują śmierdzące papierochami ciuchy.
|
|
Sprzedam lub wynajmę budynek mieszkalno-usługowy o pow.400m2 w Elżbiecinie 3km. od Łomży. Nadający się na salę weselną lub inną działalność gospodarczą. telefon: 507150413 ogłoszenie dodane 2008-12-15 to jakaś masakra jest....
|
|
motylek, o czym ty mówisz, niektórzy nawet nie zdają sobie sprawy ile tego w Łomży i okolicach jest i lezą do tych najbardziej znanych i później piszą że rok czekania a i to nie jest prawdą. Dobry czas sal weselnych dobiega końca, ze względu na to że wyż demograficzny z przełomu lat 70 i 80 powoli kończy legalizowanie swoich związków sakramentalnym Tak. A z chrzcin, komunii i imienin takiej kapuchy już nie będzie. Wesela będą nadal rzecz jasna ale nawet o połowę mniej niż jest do tej pory.
|
|
dyskoteka w okolicach Łomzy ale blisko np konarzyce albo Piątnica ? chyba ze dalej to musisz sie liczyc z dowozem ludzi Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Sorry, ale nie słyszałam jeszcze, żeby ktoś kto ma salę do wynajęcia narzekał na brak zainteresowania...
|
|
Może Ci się nie zwierzają ze swoich problemów:)))
|
|
"dyskoteka w okolicach Łomzy ale blisko np konarzyce albo Piątnica ? chyba ze dalej to musisz sie liczyc z dowozem ludzi" Padłem i co jeszcze limuzyna chciałbyś (chciałabyś) jezdzić ;-) Nie masz transportu to zapewne nie jestes pełnoletni/a wiec b.dobrze by Cie tam nie było bo takich dyskotek w Łomży i okolicach gdzie większość osob ma po 14-16 lat nie brakuje. ;-)
|
|
ktoś wspomniał o ankiecie ale myślimy że na foru terz dowiemy się ciekawych żeczy na temat zarzucony wiec terz jest to piewien sposób ankiety wiec nie jest to chyba zła pruba dowiedzenia sie czego kolwiek
|
|
Jak zainwestujesz w słownik najpierw a później w dyskoteki i sale weselne to nie zaszkodzi...
|
|
OjciecR... masz na mysli slownik interpunkcyjny? jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
ej ania ja mam nadzieje ze ty celowo porobilas tyle bledow ortograficznych.. :P
|
|
możliwe że specjalnie taki urok jak słabo mówi sie po polsku
|
|
erros Hehehe gratuluje poczucia humoru :) ! Podam Ci prosty przykład Grupka studentów (żebys nie mówił że w wieku 14 lat) NIE Z ŁOMŻY mieszka sobie w akademiku no i w sobote wieczorem chcą wyskoczyc na disco do nowego klubu jednak jest problem -samochodu własnego nie mają -taksówką majątek - z buta masakra Tak więc co ? Czy to jest taka wygoda ? Większosc porządnych dyskotek w Polsce dowozi swoich klubowiczy do lokalu jak i w godzinnach rannych odwozi w jakies miejsce I nie mówicie ze to jest jakas burżuazja czy cos jestem tego zdania że jak cos robic to porządnie ! pozdrawiam wszystkich 13 latków ! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
Ania ja mam halę w centrum Łomży do wynajęcia 430 m2 ;)
|
|
Niech klub będzie w dobrej miejscówce to nie będzie problemu , nawet jeśli nie to jak ktoś jest obrotny to jakoś trafi do klubu, ja pare kilometrów z buta walilem i nie narzekałem:P HokusPokus z tego co się orientuje to jeziorko nie oferuje dojazdów a patrz ile tam jest ludzi:P
|
|
W Łomży jest mało studentów i dla jednej garstki nie opłaca sie robić dyskoteki co innego dla bandy 15latkow min milano chodza tam bo do "porządnych" klubów typu amnesia bądz yama nie wejda. Poza tym nie ma szans zbudowania nowej dyskoteki w okolicach Łomży ;] nie decyduje o tym właściciel ;)
|
|
A kto decyduje? zaraz pierdniesz coś o mafii może? łomżyńska cosa nostra śmiech na sali
|
|
yama porzadny klub?? haha i jest fajnie
|
|
a co ma jeziorko do porządnej dyskoteki ? czy wy tylko jeziorko znacie ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
madziusmadzius było "porządnych" i chodzi głównie o to, że nie wpuszczaja poniżej 18lat. OjciecR tak myślisz więc buduj a zobaczymy czy dojdzie do otwarcia ;) już raz próbowali budować. HokusPokus jeziorko nie ma nic do porządnej dyskoteki. Moi znajomi wolą jeżdzić do Eufori, Ibizy, Atlanty, Jaświły kiedyś X i jakoś nikt na transport nie narzekał.
|
|
Widzę że następny dzieciak myśli że w Łomży rządzi jakaś mafia, pewnie jak ty byś chciał coś otwierać to przestraszył byś się byle żula i zaprzestał.
|
|
"Widzę że następny dzieciak myśli że w Łomży rządzi jakaś mafia" czy ja gdzieś tak napisałem to przestań pisać głupoty. Pogadać sobie możesz, a ja nie mam zamiaru wam nic uświadamiać, opowiadać itp bo widać, że gówno wiecie i tak powinno być. koniec dyskusji z mojej strony.
|
|
W okolicach Lomzy jest wieke pieknych miejsc np.za Jeziorkiem nad rzeczka Lojewek.
|
|
Do oQoAniaxXx. Aniu-skontaktuj sie ze mną.
|
|
co do sali weselnej to chyba już kończą się te masakryczne kolejki, chyba, że byłaby to sala z prawdziwego zdarzenia, gdzie nie śmierdziałoby kotletem, obsługa byłaby bez zarzutu i wygląd sali przypominałby o tym, że to ślub a nie wiejska przytupajka... mi osobiście brakuje miejsca gdzie można by było napić się dobrej kawy i spokojnie porozmawiać, bez chmary małolatów podniecających się, że piją piwo i palą papierosy... nie wspominam już nawet o miejscu dla rodzin z dziećmi, bo w naszej kochanej Łomży to na pewno by nie wypaliło...
|
|
otworz klub z zakazem palenia .. hmm nie realne ...... ja nie pale ale mam palacych znajomych i jednak wole isc ze znajomymi niz do klubu gdzie sie nie pali co do dojazdow to hmmm nawet na Rancho z Ełku jezdzi autobus i zawozi ludzi wiec nie byloby to takie dziwne .... bo ja nigdy nie wsiadam za kierownice nawet po browarze a za daleko z buta mi sie lazic nie chce co do klubow nigdy za wiele ale kwestia tego czy bedzie to mialo to swoich bywalcow ... a co do polaczenia klub z sala weselna mojim zdaniem poraniony pomysl ... bo jak to sobie wyobrazasz ze klub/dyskoteka zamknieta w sobote bo wesele ... to kiedy mialoby byc otware ? w poniedzialki ? tym bardziej ze wiem jak to z mlodymi parami lubia sobie w piatki ustrojic sale ... to w piatki tez imprezy ci odpadaja a w inne dni to raczej wiele sie nie dzieje ... polaczenie klub- sala weselna- kawiarnia-restauracja sorki ale jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego .... kawiarnia/herbaciarnia w lomzy ok ... tego brakuje ale nie chcialby mi sie jechac np. 5km by wypic kawe no chyba ze mozna by bylo przy okazji cos dobrze zjesc ... bo mozna latwo zauwazyc ze Olsztyn Warszawa Białystok za porownywalne ceny mozna cos zjesc ale porcje sa o wiele wieksze ... bo to sie zapetla jak maja dobre spore porcje to maja duzy zbyt i moga zejsc z ceny a tam gdzie idzie malo to jest i drozej i jedzenie odgrzewane mrozone co skutkuje jego smakiem i nie zachceca to do przyjsca nastepny raz ..... a wystroj sali hmm czy klubowo/dyskotekowa i weselna moze byc ta sama sala ? ja odpowiem ze nie a zrobisz co zechcesz a kolejek nie ma tak wielkich ... no chyba ze ludzie chca sale na 200-300 osob do tego fajnie urzadzona to wtedy zaczynaja sie schodki ... ale ile takich wesel w lomzy jest rocznie ? p.s. a co do otwarcia nowych klubow to mafia nie mafia dostan tylko wymagane zezwolenia i koncesje w tych klubach co sa to jest tak od lat ... wystarczy spojrzec jakie sa toalety myslisz ze w nowo otwartym klubie by to przeszlo ? nowym zawsze klody pod nogi .... mysle ze nie wiesz na co sie porywasz .....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |